• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar değerim bugun saglıksız bir şekilde arttı dış gebelik ihtimali üzerinde duruluyor size diyeceğim su ki herhangi bir küçük kanamanız ufak bir agrınız ya da vucudunuzda farklı bir şey hissederseniz normal bişe olarak düşünmeyin buraya yazıp çözüm aramayın kendi vucudunuzu dinleyin ben kendimi dinlemesem ve doktorun dediği tarihi beklesem belki cok gec bile olabilirdi
Kaç çıktı bugün ki degerin😔herseyden korkar olduk artık

Senin mide bulantın oluyo muydu canım
Evet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etme

Evet oldu. ama içimde bir his bir şeylerin normal olmadıgını söylüyorsu ara sıra kasık agrısı vurdu gecti anlık sanırım birazda klinik bulguları bildiğim için ve vucudumu tanıdıgım için erkenden teshis ile yönetebildim durumu ama sakın bir bulgun varsa ihmal etme
Bende bi kaç gün önce az bi kanama geldi durdu ondan girdim triplere

Kizlar selam. 10.gunum bu gun. 3. Gun embriyosu dayanamadim 1 saat once test yaptim ilk iki dakika ve 5. Dakika fotosu asagidaki gibi 🥹

Eklentiler

• IMG_1870.webp
    IMG_1870.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 61213BB2-E293-43D4-8ACE-C1E07D400F57.webp
    61213BB2-E293-43D4-8ACE-C1E07D400F57.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 64
İnsallah canım doktorumun dediği zorlayacak bişe olmadıgı burada okuduklarım o kadar korkutmustu ki beni ama alakası yokmus
Herkesin yaşadığı durum farklı oluyor ister istemez ama çok üzüldüm gerçekten değerin çok iyiydi cunku

Back
X