- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Çıkmadı mı dahaa1 2 saate dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmadı mı dahaa1 2 saate dediler
sağol canım inşallah geçer senin de sağsalim kavuşuruz insan çok panik oluyorGeçmiş olsun benim kanamam da oldu kırmızıya dönse bile panik yapma ilaçlarını kullan doktoruna haber ver progestan vuruluyorum ben 15 gündür geçmedi kanama alanı da yok bebekte sorunda yok her kanama kötü olacak diye bir şey yok içini ferah tut
Bakalım takip edeceğimBenim doktorum kan sulandırıcıları kesti geçti kanamam
Eşim şu an almaya gitti ben evde onu bekliyorum ölecemÇıkmadı mı dahaa
Nerde verdin kanı e nabiza düşmüyor mu bende heycanlandjmEşim şu an almaya gitti ben evde onu bekliyorum ölecem
NegatifNerde verdin kanı e nabiza düşmüyor mu bende heycanlandjm
Nasil yaa ( kaç cikmisNegatif
Ay çok sevindim kuzummmsağlıkla kucağına almak nasip olsunBende keseyi gördüm şükür tek bebiş haftaya bı kontrol daha 5+2 yim sonra kalp atımı inşallah
1.20Nasil yaa ( kaç cikmis
Aminn inşallah hepimizin canım benim rabbim kucağımızi doldursun layıkıyla annelik yapmayı nasip etsinAy çok sevindim kuzummmsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sen naptın verdinmi kan canımAy çok sevindim kuzummmsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Aradilar canım şimdi 336 olmuş değerim pazartesi tekrar vericemSen naptın verdinmi kan canım
Üzülme desem de imkansız biliyorum rabbim gonlundekini en kısa zamanda nasip etsin
MaşallahA
Aradilar canım şimdi 336 olmuş değerim pazartesi tekrar vericem
Hayırlı olsun canimm bir daha kan istediler miKızlar 10. Gün 111 di bugün 12. Günüm 286 çıktı çok şükür
Kuzu doktor yokmuş msj attık ama dönüş yapmadı tekrar kan yoktur sanmıyorum kese için çağıracak sanırım artıkHayırlı olsun canimm bir daha kan istediler mi