- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Herseye inanirin artijAminnn inşallah aynen öyle tek olsun sağlıklı olsun bide üçüz dermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseye inanirin artijAminnn inşallah aynen öyle tek olsun sağlıklı olsun bide üçüz dermiş
Genetik testi ne kadar a yapıyor lar mısBugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Estrofemi 3 gün daha kullanıp daha kullanmayacam. Progestan iğne de fitile döndü. Bir de 3 hafta boyunca haftada 1 defa olacağım iğne yazdı. 3 hafta sonra kontrolüm var o kontrolden sonra herhangi bir hastalığı var mı diye genetik test yaptıralım dedi. Genetik testte cinsiyet belli oluyormuş genelde.
Yarın tahlil günüm acile gidicem normal olarak ve progesteron yapılmadığını onu anca mesai saatleri içerisinde yapabileceğimi söylediler. Merak ettim acaba her yerde mi böyleSanmiyorum pek kuzum ne hayir
Merhaba, acillerde yapılmıyor ben Bikere istemiştimMeraba hanımlar progesteron tahlili acil de yapılıyor mu. Sizin bulunduğunuz illerde
Anladım demekki her yerde böyleMerhaba, acillerde yapılmıyor ben Bikere istemiştim
MaşaAllah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah9.gun 44.9
11.gün 100.5
Çok şükür 2 kat artışı gördüm
Aminn cümlemiz için inşallahMaşaAllah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Acilde yapilmiyormus, kadin dogumcunun istemesi gerekiyor demislerdi. Rica ettik doktordan, sagolsun yardimci oldu ama olmazsa ozelde baktiracaktimMeraba hanımlar progesteron tahlili acil de yapılıyor mu. Sizin bulunduğunuz illerde
Çok güzel canim masllah9.gun 44.9
11.gün 100.5
Çok güzel canim masllah
Evet öyleymiş yeni öğrendimAcilde yapilmiyormus, kadin dogumcunun istemesi gerekiyor demislerdi. Rica ettik doktordan, sagolsun yardimci oldu ama olmazsa ozelde baktiracaktim
Çok sevindim cnm sağlıkla ilerler inş9.gun 44.9
11.gün 100.5
Bol bol dinlen kafan rahatladığında eğer istersen tekrar dene cnm Allah gönlüne göre versinben kan testi yaptırdım sonuc 1,03 cıktı arkadaslar .. hepinizi tebrik ederim allah yavrularınızı analı babalı büyütsün . hoşçakalın
Amınn canım, ınsallahÇok sevindim cnm sağlıkla ilerler inş
Alerji yapmış sana doktorunla görüş cnmKızlar ben prolutex kullanıyorum ve vücudumda kırmızı deri döküntüleri, kabarıklık ve ciddi kaşıntı var. Karnımda aynı şekilde kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Bu durumu yasayaniniz oldu mu? Nasıl bir çözüm buldunuz? Bazen dayanilmayacak derecede kaşınıyor
Çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşlh9.gun 44.9
11.gün 100.5
Aminn canımÇok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşlh
Daha fiyat almadım.. Ama internette araştırrmama göre 1500-2000 lira civarı..Genetik testi ne kadar a yapıyor lar mıs