• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar ben de aranızdan ayrılıyorum , benim de kimyasal gebelik, biraz dinlenip sonra yeniden sıfırdan baslicaz , embriyom kalmadı , hayırlısı hepimiz hakkında , Allah sağlıkla kucaklarıniza almayı nasip etsin , olmayan arkadaşlarımda üzülmeyin bol dua edelim birbirimize. Sevgiler

Arkadaşlar ben de aranızdan ayrılıyorum , benim de kimyasal gebelik, biraz dinlenip sonra yeniden sıfırdan baslicaz , embriyom kalmadı , hayırlısı hepimiz hakkında , Allah sağlıkla kucaklarıniza almayı nasip etsin , olmayan arkadaşlarımda üzülmeyin bol dua edelim birbirimize. Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda allah gönlüne göre verir
Belirtilerin nelerdi

Rabbimin izniyle bu emeklerin karşılığını en güzel zamanda en güzel şekilde alacaksiniz inşallah 🤲

Kızlar doktorum kontrol etti kese yok bir bölgede agrı var yakın takibe alacagız dış gebelik acısından dedi bu degerde net olmasada ucundan görmek iatersim dedi keseyi dedi cok moralim bozuldu 1285 deger ile kese gören oldumu acaba. Sıvı birikintisi yok bu güzel bişe en azından dış gebelik bulgusunu zayıflatıyor dedi
Ben 1500 de görmedi doktorum normal dedi yarına çağırdı alttan mı baktı

Kızlar, üçüz gebelik. Bir embriyom ikiye bölünmüş. Henüz içi boş gözüküyor birinin. 10 gün sonra üçünün de kalp atışını duyabiliriz ya da bölünenlerden biri ölürse diğeri de ölür. Tek gebelik de devam edebilir dedi. Bir bebeğimin kalp atışını duydum. İnşaAllah üçünün de kalbini duyarım çok üzülüyorum İnşaAllah kaybetmem bebeklerimi 🥺

benım karın içinde görünmedi, sonra detaylı ulturasona gonderdı doktor vajınal olarak gormuslerdı..
tabı erkende olabılır degerın 1200 ..
artışların nasıldı peki? kan degerlerın ıkı gunde ıkı katı olarak arttı mı ?
10. Gün 91 12. Gün 318 14. Gün 699 16. Gün yanı bugun 1285 sadece bugun iki katına cıkmadı

Alttan bakmadı üstten baktı ama dedi görünmez büyük ihtimalle. Seninde daha küçük alttanda görünmeyebilir o yüzden moralini bozma canım
üstten hafif bişey gördü kesemi dedim dedi tam bişey diyemem tüp bebekten sonra olabiliyor böyle oluşumlar dedi bilemedim bende. Şekli buydu yakınlaştirilmiş hali

Kızlar, üçüz gebelik. Bir embriyom ikiye bölünmüş. Henüz içi boş gözüküyor birinin. 10 gün sonra üçünün de kalp atışını duyabiliriz ya da bölünenlerden biri ölürse diğeri de ölür. Tek gebelik de devam edebilir dedi. Bir bebeğimin kalp atışını duydum. İnşaAllah üçünün de kalbini duyarım çok üzülüyorum İnşaAllah kaybetmem bebeklerimi 🥺
İnşallah canım. Daha gelişmemiş yada geç tutunmuş olabilir. Üçüz anneliği de zor olur gerçekten.

Bugun olumsuz şeyler dusunmeyelım ozellıkle bu gece kanlı ay tutulması olacakmıs. Hıdrellez.. Guzel dusun olur mu hep, ınsallah 3 bebegımızde sımsıkı tutunur sana, ılk ucuz deyınce sız ıcım kıpır kıpır oldu.. Rabbımın mucızesı ıste bölünüp tutunması.. 1 gun bıle farkedıyor, benım de gecen yıl ıkız gebelıgımde 5+3 olanda yolk var 5+2 olan da yolk yoktu, doktorum belkı 1 saat sonra gorebılecegız demıstı, bence 2 gune ucunun de kalbını duyacaksın 🙏🏻

10. Gün 91 12. Gün 318 14. Gün 699 16. Gün yanı bugun 1285 sadece bugun iki katına cıkmadı
Neden bu kadar fazla kan ıstıyorlar, 2 artıs yeterli aslında, benden bu sefer 1 kere ıstedıler yanı toplamda 2 kere kan vermıs olcam,.. Ayrıca ılk zamanlar hcg daha hızlı salınıyor zaman gectıkce salınım zaten yavaslıyor.. Hcg 1500 olunca vajınal gorunur kı, suan sızın ıcın erken, ben ınanıyorum yarın veya dıger gun goreceksınız.. Agrı benım de var, rahım yenı bır hücre topluluguna alısmaya calısyor, hormonlarla uyarılıyor. Progrsteronunun hızla artıyor, estradıol yukselmeye devam edıyor, yanı rahım bebrgı besleyebılecek duzeye grlebılmek ıcın kanlanıyor.. Bu sancılar normal kı.. Benım 2.gunden berı kasıkk agrım var. Hala da devam edıyor.. Ve sevınıyorum da bu duruma.. Rabbim kotu seyler yasatmasın ınsallah tabi, gonlunuzu ferah tutun bu gece guzel seyler dusunup dua edın.. 🌷

Neden bu kadar fazla kan ıstıyorlar, 2 artıs yeterli aslında, benden bu sefer 1 kere ıstedıler yanı toplamda 2 kere kan vermıs olcam,.. Ayrıca ılk zamanlar hcg daha hızlı salınıyor zaman gectıkce salınım zaten yavaslıyor.. Hcg 1500 olunca vajınal gorunur kı, suan sızın ıcın erken, ben ınanıyorum yarın veya dıger gun goreceksınız.. Agrı benım de var, rahım yenı bır hücre topluluguna alısmaya calısyor, hormonlarla uyarılıyor. Progrsteronunun hızla artıyor, estradıol yukselmeye devam edıyor, yanı rahım bebrgı besleyebılecek duzeye grlebılmek ıcın kanlanıyor.. Bu sancılar normal kı.. Benım 2.gunden berı kasıkk agrım var. Hala da devam edıyor.. Ve sevınıyorum da bu duruma.. Rabbim kotu seyler yasatmasın ınsallah tabi, gonlunuzu ferah tutun bu gece guzel seyler dusunup dua edın.. 🌷
Canım benim kronik rahatsızlıklarım var o yüzden istendi

Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Estrofemi 3 gün daha kullanıp daha kullanmayacam. Progestan iğne de fitile döndü. Bir de 3 hafta boyunca haftada 1 defa olacağım iğne yazdı. 3 hafta sonra kontrolüm var o kontrolden sonra herhangi bir hastalığı var mı diye genetik test yaptıralım dedi. Genetik testte cinsiyet belli oluyormuş genelde.

Back