• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Neden bu kadar fazla kan ıstıyorlar, 2 artıs yeterli aslında, benden bu sefer 1 kere ıstedıler yanı toplamda 2 kere kan vermıs olcam,.. Ayrıca ılk zamanlar hcg daha hızlı salınıyor zaman gectıkce salınım zaten yavaslıyor.. Hcg 1500 olunca vajınal gorunur kı, suan sızın ıcın erken, ben ınanıyorum yarın veya dıger gun goreceksınız.. Agrı benım de var, rahım yenı bır hücre topluluguna alısmaya calısyor, hormonlarla uyarılıyor. Progrsteronunun hızla artıyor, estradıol yukselmeye devam edıyor, yanı rahım bebrgı besleyebılecek duzeye grlebılmek ıcın kanlanıyor.. Bu sancılar normal kı.. Benım 2.gunden berı kasıkk agrım var. Hala da devam edıyor.. Ve sevınıyorum da bu duruma.. Rabbim kotu seyler yasatmasın ınsallah tabi, gonlunuzu ferah tutun bu gece guzel seyler dusunup dua edın.. 🌷
Nasıl yani anlayamadım? Bunun artıs ıle ne alakası var kı? 2 artısınız da gayet guzel.. Yıne diyorum 2 gun sonra goreceksınız 🌼
İlaçlarımın düzenlenmesi gerekşyordu sanırım gebeyim demememi yeterli görmeyip gittiğim doktorlar tekrar istedi herhalde bilmiyorum bugun yapılan sonuc ise kasık agrım vardı biraz doktora gittiğim için kendisi istedi

İlaçlarımın düzenlenmesi gerekşyordu sanırım gebeyim demememi yeterli görmeyip gittiğim doktorlar tekrar istedi herhalde bilmiyorum bugun yapılan sonuc ise kasık agrım vardı biraz doktora gittiğim için kendisi istedi
Haa anladım bugun yapılan agrıdan dolayı.. Ama bısey olmayacak ınsallah, gonlunuzu ferah tutun 🌷🙏🏻

Arkadaşlar ben de aranızdan ayrılıyorum , benim de kimyasal gebelik, biraz dinlenip sonra yeniden sıfırdan baslicaz , embriyom kalmadı , hayırlısı hepimiz hakkında , Allah sağlıkla kucaklarıniza almayı nasip etsin , olmayan arkadaşlarımda üzülmeyin bol dua edelim birbirimize. Sevgiler
Canım çok uzgunum ama öylesine daha hayirliymis demekki Dualarim hep sizinle rabbim en kısa zamanda en kolayiyla nasip etsin🌻

A
Kızlar, üçüz gebelik. Bir embriyom ikiye bölünmüş. Henüz içi boş gözüküyor birinin. 10 gün sonra üçünün de kalp atışını duyabiliriz ya da bölünenlerden biri ölürse diğeri de ölür. Tek gebelik de devam edebilir dedi. Bir bebeğimin kalp atışını duydum. İnşaAllah üçünün de kalbini duyarım çok üzülüyorum İnşaAllah kaybetmem bebeklerimi 🥺
Rabbimdn 1 tane isterken 3 tane vermiş. Kotu düşünme sağlıklı sihatlr olsun da kucagina versin rabbim biri ucu farkeder ni

Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Estrofemi 3 gün daha kullanıp daha kullanmayacam. Progestan iğne de fitile döndü. Bir de 3 hafta boyunca haftada 1 defa olacağım iğne yazdı. 3 hafta sonra kontrolüm var o kontrolden sonra herhangi bir hastalığı var mı diye genetik test yaptıralım dedi. Genetik testte cinsiyet belli oluyormuş genelde.
Yaaaa çok sevindim canimmm hadi ilk senin bebisi öğrenelim insallah

Ben transfer gününe kadar kullandim transferden sonra hiç içmedim koktu mu açıkçası canım istiyor 😅😅
Evet bazen güzel kokuyorda çekince iğrenç geliyor 🤣🤣🤣ay çok heycanliyim ya yarın kontrolüm var diğerinde bı nokta daha gördü doktor ikiz gibi çok küçük dedi belli olcakmis bakalım korktum diğeri dış gebelik oldu diye bu kez içerde mi dedim evet dedi inşallah doğru görmüştür

Evet bazen güzel kokuyorda çekince iğrenç geliyor 🤣🤣🤣ay çok heycanliyim ya yarın kontrolüm var diğerinde bı nokta daha gördü doktor ikiz gibi çok küçük dedi belli olcakmis bakalım korktum diğeri dış gebelik oldu diye bu kez içerde mi dedim evet dedi inşallah doğru görmüştür
Ay yarın benjm de kontrolüm var 2. Kanımı vericem güzel haberleri alıp gelelim insallahhh sağlıklı olsunlarda sayısı hiç farketmezzz

Bugun olumsuz şeyler dusunmeyelım ozellıkle bu gece kanlı ay tutulması olacakmıs. Hıdrellez.. Guzel dusun olur mu hep, ınsallah 3 bebegımızde sımsıkı tutunur sana, ılk ucuz deyınce sız ıcım kıpır kıpır oldu.. Rabbımın mucızesı ıste bölünüp tutunması.. 1 gun bıle farkedıyor, benım de gecen yıl ıkız gebelıgımde 5+3 olanda yolk var 5+2 olan da yolk yoktu, doktorum belkı 1 saat sonra gorebılecegız demıstı, bence 2 gune ucunun de kalbını duyacaksın 🙏🏻
Yaaa canımm çok teşekkür ederim ☺️ Ne güzel yazmışsın. Allah razı olsun. İnşaAllah üçü de sağlıklı olacak olumlu olacağım tamam 🥰 Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah

Back