- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.629
- 63
- 35
İnşaAllah canım içi boş birinin ona üzüldüm3 kese mi olusmus inşallah diğeri de yetişir sağlık alirsn kucağına kuzumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım içi boş birinin ona üzüldüm3 kese mi olusmus inşallah diğeri de yetişir sağlık alirsn kucağına kuzumm
Biri boş kese kuzum zarar verir mi bebeklerime ondan korkuyorumMoralinin bozulacağı bişey yok ki canım, ne güzel birinin kalp atımını görmüşsün öbürünü de göreceksin inşallah. İkiz annesi olacaksın ne güzel. Üzme kendini
Keşke dolu olsa 3 üz olsa kuzum biri boş diğer bebeklerime zarar vermez İnşaAllahMaşallh cnm 3’üz mü geliyor
Doktorun ne dedi? Benim bi arkadaşımın çift yumurta ikizinden biri düştü ve diğer bebeği yaşamaya devam ediyor. Üzüleceğin bir şey yok. Doktor zaten bir şey derdi. Bu durum tehlikeli falan diyeBiri boş kese kuzum zarar verir mi bebeklerime ondan korkuyorum
Korkma kuzum vücut onu imha ediyor bir zarari olmazİnşaAllah canım içi boş birinin ona üzüldüm
İnşaAllah canımKorkma kuzum vücut onu imha ediyor bir zarari olmaz
Şimdi yoldayım canım transferi yapan doktoruma gidiyorumDoktorun ne dedi? Benim bi arkadaşımın çift yumurta ikizinden biri düştü ve diğer bebeği yaşamaya devam ediyor. Üzüleceğin bir şey yok. Doktor zaten bir şey derdi. Bu durum tehlikeli falan diye
Benimde salı günü test günüm nasıl gıdıp vericem nasıl ıkı saat beklıcem bılmıyorunKızlar selam. günler geçmek bilmiyor yahu salı günü test günüm ama son anlara geldikçe heyecan bastı
pazartesiden düne kadar adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyordu bu gün geçti gibi. göğüslerimin hassasiyeti devam ediyor ama. akıntımı ayırt edemiyorum fitil kullandığım için ama su gibi görüyorum genelde.
Tamam canım haber ver bizedeŞimdi yoldayım canım transferi yapan doktoruma gidiyorum
Tamam kuzumTamam canım haber ver bizede
ayyy aynı gün vericez. inşallah ikimizin de pozitif çıkar.Benimde salı günü test günüm nasıl gıdıp vericem nasıl ıkı saat beklıcem bılmıyorun
Tedaviye başlayınca bıraktım zaten günde 4-5 tane içiyordum zor olmadıKızlar aranızda sigara içen var mı transfer sürecinde ne yaptiniz
Çok içen biri değildim zaten 4 günde 1 paket bitiyordu transferden sonra da icmedim ama artık çok zorlamaya başladıTedaviye başlayınca bıraktım zaten günde 4-5 tane içiyordum zor olmadı
Fakat bi faydası da olmadı , arkadaşlarım var elinden hiç düşürmüyor doğal yoldan patır patır doğuruyorlar.
Canım ben içmiyorum sigara sana akıl verecek son kişiyim eminim bağımlılıkla uğraşmak zordur ama yine de ne kadar uğraştığını hatırla bu bebiş için. Başka şeyler bul. Doktoruna sor nikotin bandı kullan falan der belki. Görmüştüm hamile olup nikotin bandı kullananÇok içen biri değildim zaten 4 günde 1 paket bitiyordu transferden sonra da icmedim ama artık çok zorlamaya başladı
Hayir zaten kullanmam bu süreçte dediği givi çok emek verdim. Sadece stres arttıkça herhalde kafam oraya gidiyor sadece gorustum günde 2 taneye kadar izin veriyor stres daha sıkıntı olur senin için diye ama ben taraftarı değilim zatenCanım ben içmiyorum sigara sana akıl verecek son kişiyim eminim bağımlılıkla uğraşmak zordur ama yine de ne kadar uğraştığını hatırla bu bebiş için. Başka şeyler bul. Doktoruna sor nikotin bandı kullan falan der belki. Görmüştüm hamile olup nikotin bandı kullanan
2 tane içebilirsin demiş. Dayanabildiğin kadar dayan ama doktorun dediğini de unutma stres daha önemli diyorsa öyledirHayir zaten kullanmam bu süreçte dediği givi çok emek verdim. Sadece stres arttıkça herhalde kafam oraya gidiyor sadece gorustum günde 2 taneye kadar izin veriyor stres daha sıkıntı olur senin için diye ama ben taraftarı değilim zaten
Çok teşekkür ederim hala şaşkınım bi yanım da korkuyorÇok sevindim cnm sağlıkla ilerler inş
Teşekkür ederim yaaAy çok sukurr
Çok teşekkür ederim amiiiin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın olsun