• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben fitil kullanmiyorum ve akıntım yok. Hatta hamilelerin hep akıntısı olur diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Normalde benim akıntılarım yumurtlama döneminden sonra biterdi ve adet olurdum. Yine oyle oldu adet olacam sandım ama pozitif çıktı. Yani akıntı da bı belirti değilmiş onu anladim
of inşallah ben de pozitifi görürüm <3

Yurt dışında açıklanan makalelerde illa ki iki katı artması gerekmez %60 oranında artması yeterli yazıyor çünkü her insan farklıdır herkes aynı oranda hormon salgılamaz robot değiliz sonuçta için rahat olsun cnm ..Artıyor mu sen ona bak iyi düşün iyi olsun🙏
Dıs gebelikte düzensiz artış oluyormus canım ben ondan cok korkuyorum

Kızlar kasık agrım devam edince doktora gittim ultrasonda henuz bişe yok kan testi baktı 2. Gün önce 700 olan değerim bugun 1285 cıktı iki katı artmamıs kötü bişeler oluyor sanırım☹️
Güzel artmış ki canım, en az 60% artmalı senin 80-85 e yakın artmış.. bence kötü bişiler olmuyor 🙏🏽

Canım iki gündür sancım da var o yğzden cok panikledim dış gebeliktede artıs olmuyomus öyle bişe olmasından cok korktum
Allahin izniyle birsey olmaz insallah rahim genisliyor sancilar normal içini ferah tut evet insan çok korkuyor en kötüsü benim başıma gelecek diye düşünüyor hep ama sağlıkla bizimle kalsınlar inşallah 🤲

Güzel artmış ki canım, en az 60% artmalı senin 80-85 e yakın artmış.. bence kötü bişiler olmuyor 🙏🏽
Kasık agrısı mide bulantısıyla uyandım canım değeride böyle görünce iyice kötü oldum insallah dediğin gibidir

Allahin izniyle birsey olmaz insallah rahim genisliyor sancilar normal içini ferah tut evet insan çok korkuyor en kötüsü benim başıma gelecek diye düşünüyor hep ama sağlıkla bizimle kalsınlar inşallah 🤲
Amin canım insallah birazdan kendi doktorum görecek bakalım ne diyecek

Kasık agrısı mide bulantısıyla uyandım canım değeride böyle görünce iyice kötü oldum insallah dediğin gibidir
İçini ferah tut, bence güzel bir artış ve bebiş güzel büyüyor.. stres endişe iyi değil o yüzden tabi ki git doktora baksın hem için rahat eder 🌹 benim de kasık ağrılarım oluyor arada midem bulanıyor… 😩 normaldir diye düşünüyorum 🙏🏽🌹

İçini ferah tut, bence güzel bir artış ve bebiş güzel büyüyor.. stres endişe iyi değil o yüzden tabi ki git doktora baksın hem için rahat eder 🌹 benim de kasık ağrılarım oluyor arada midem bulanıyor… 😩 normaldir diye düşünüyorum 🙏🏽🌹
Ben bi görüneyim bişe görğnmüyor desin belki rahatlarım

Canım ben 7+3üm bugün i. Hala aşırı kasık ağrım oluyor. Mide bulantısı da gayet normal. Değerinde iyi artmış

Back