• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar, ben de kalp atışı için gittim. Birinin yeni başlamış duyamadık ama gördük ultrasonda. Birinin daha başlamamış o küçük daha sanırım. Bir tane daha kese gördü ama içi boş. İnşaAllah bir sorun olmaz
3 tane mi kesen var?

kızlar selam , sacma gelebilir ama bişey sorsam ? bugun benım transferde 5.gunum ılk defa dısarı cıkıp yuruyelım dedım esıme. tam cıktık arabanın bırının egzoz sesınden dolayı aşırı korktum . Bişi olur mu cok mu evham yapıyorum ?
Canım korkma o tarz şeylerle alakası yok merak etme hapşurma öksürme korkma bunlarin çok etkileyeceğini sanmıyorum inşallah sağlıkla pozitifi görürsün ☺️

Kızlar kasık agrım devam edince doktora gittim ultrasonda henuz bişe yok kan testi baktı 2. Gün önce 700 olan değerim bugun 1285 cıktı iki katı artmamıs kötü bişeler oluyor sanırım☹️

Kızlar kasık agrım devam edince doktora gittim ultrasonda henuz bişe yok kan testi baktı 2. Gün önce 700 olan değerim bugun 1285 cıktı iki katı artmamıs kötü bişeler oluyor sanırım☹️
Yurt dışında açıklanan makalelerde illa ki iki katı artması gerekmez %60 oranında artması yeterli yazıyor çünkü her insan farklıdır herkes aynı oranda hormon salgılamaz robot değiliz sonuçta için rahat olsun cnm ..Artıyor mu sen ona bak iyi düşün iyi olsun🙏

Kızlar, ben de kalp atışı için gittim. Birinin yeni başlamış duyamadık ama gördük ultrasonda. Birinin daha başlamamış o küçük daha sanırım. Bir tane daha kese gördü ama içi boş. İnşaAllah bir sorun olmaz
3 kese mi olusmus😟 inşallah diğeri de yetişir sağlık alirsn kucağına kuzumm

Kan verdiğin saatler, verdiğin hastaneye göre bile değişiyor. Sıkma canını gayet güzel artmış. Doktorun ne dedi

Kan verdiğin saatler, verdiğin hastaneye göre bile değişiyor. Sıkma canını gayet güzel artmış. Doktorun ne dedi
Doktorum henüz görmedi aynı hastanede sadece 40 dakika önce verdim 40 dakikada bu kadar fark etmez sanırım canım

Back