Kaçıncı gündesiniz acabaKızlar sizin mide bulantıları başladı mı
Ben her sabah öğüre öğüre geberiyorum ama kusamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gündesiniz acabaKızlar sizin mide bulantıları başladı mı
Ben her sabah öğüre öğüre geberiyorum ama kusamıyorum
Darısı başınıza isteyen herkesin başına inşallah burada idrar testlerini dikkate almayın kan testine kadar bekleyin umudunuzu kaybetmeyin yazıyorlardı inanamıyordum gerçekten rabbim ol der olur tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah dualarım sizinle
13 nisanda olmuştu transferimKaçıncı gündesiniz acaba
Aynı gün olmuşuz 3.gun embriyosu benimde henüz başlamadı bulantım heralde bulantı olmucak13 nisanda olmuştu transferim
Canım benim dualarımız seninle inşallah bizlere hayırlı ve güzel sonuçlar haber edeceksinKızlar 5.gün embriyo 9.günüm dayanamadım geldim kan vericem bolur dua edin ellerim titriyor
1.5 saat şimdi asır gibi geçecek Allah razı olsun inşaallahCanım benim dualarımız seninle inşallah bizlere hayırlı ve güzel sonuçlar haber edeceksin
hadi insallah canım güzel haberlerle gell1.5 saat şimdi asır gibi geçecek Allah razı olsun inşaallah
Canımsın inşallah. Hsg temiz çok şükür inşallah doğru zamanı bekliyordur gelecek yakında senin kuzu dualarım seninleYok canım benim boş gebelik oldu 5bc kaliteydi şimdi mayısta inşallah adet bekliyorum. Ama benim kese var tutunmuş sadece yolk ve bebek yoktu beslenmesini için bol gebelik olmuş olabilir dediler hsg çekildim her ihtimale karşı temiz çıktı nasip değilmiş dedik ama inanıyorum senin sağlıkla kucağına alacağına
Maşallah gayet güzel sağlıkla ilerlesin inşallah ben de az önce 2. Testi yaptırdım. 2 gün önce 64.5 tü bugün 213.5 olmuşKizlar 9.gun sonucum 150.4 nasill sizce
Ben de 6.gun yaptirmistim 25 cikmisti, katlanarak artsin insallahMaşallah gayet güzel sağlıkla ilerlesin inşallah ben de az önce 2. Testi yaptırdım. 2 gün önce 64.5 tü bugün 213.5 olmuş
Aminnn hepimizin inşallahBen de 6.gun yaptirmistim 25 cikmisti, katlanarak artsin insallah
Güzel haberlerle insallahKızlar 5.gün embriyo 9.günüm dayanamadım geldim kan vericem bolur dua edin ellerim titriyor
Gayet guzelllll umudunu kaybetme demistikKizlar 9.gun sonucum 150.4 nasill sizce
Benim de 1500 çıktı819 du benim sizin kacti
Benim de aynı ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyorDün benım regl gunumdu o gece inanilmaz kasik agrim oldu, ama ayakta cok kalinca belim agriyor. Ara ara da kasigim ama devamli degil. Sadece goguslerim buyudu ve doldu o da ilaclardan galiba yanliz goguslerimde yesil yesil damalar oldu şerit seklinde sadece bu ne anlama gelio bununla mi alakali bilmiorum ama
Lütfen hemen olumsuzu düşünmeyin hep iyi düşünün ki iyi olasılıkları çekelim kendimize biliyorum çok zor..Ben 4 yılda sayısız test yaptım ama hep o geleceği günü biliyordur vardır bunda da bir hayır dedimBen senden güzel haberler alacağımızı hissediyorum cnmİnşallah ama senin ne güzel ümidin var benim yok . Herkesinki çıkmış çünkü çok net bi şekilde
Hadi bize güzel haberler ver cnmKızlar 5.gün embriyo 9.günüm dayanamadım geldim kan vericem bolur dua edin ellerim titriyor