• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Darısı başınıza isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏼 burada idrar testlerini dikkate almayın kan testine kadar bekleyin umudunuzu kaybetmeyin yazıyorlardı inanamıyordum gerçekten rabbim ol der olur tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah dualarım sizinle ❤️

insallah canım .. bugün 10. günün anladığım kadarıyla .. benim de 9 . günüm idrar testlerim dün ve ondan önceki gün negatifti. artık yapmıyorum umudumu kesmiştim . seni görünce ümitlendim :) 5 . gün embriyosu di mi senin de ? herkes bana daha erken herkeste cıkmaz deyip durdu inanmadım kimseye ..haklılarmıs :D

Kızlar selam. günler geçmek bilmiyor yahu salı günü test günüm ama son anlara geldikçe heyecan bastı :D
pazartesiden düne kadar adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyordu bu gün geçti gibi. göğüslerimin hassasiyeti devam ediyor ama. akıntımı ayırt edemiyorum fitil kullandığım için ama su gibi görüyorum genelde.

Yok canım benim boş gebelik oldu 5bc kaliteydi şimdi mayısta inşallah adet bekliyorum. Ama benim kese var tutunmuş sadece yolk ve bebek yoktu beslenmesini için bol gebelik olmuş olabilir dediler hsg çekildim her ihtimale karşı temiz çıktı nasip değilmiş dedik ama inanıyorum senin sağlıkla kucağına alacağına 🙏🏻🙏🏻🧿🧿
Canımsın inşallah. Hsg temiz çok şükür inşallah doğru zamanı bekliyordur gelecek yakında senin kuzu dualarım seninle 🤲🏻💙

Dün benım regl gunumdu o gece inanilmaz kasik agrim oldu, ama ayakta cok kalinca belim agriyor. Ara ara da kasigim ama devamli degil. Sadece goguslerim buyudu ve doldu o da ilaclardan galiba yanliz goguslerimde yesil yesil damalar oldu şerit seklinde sadece bu ne anlama gelio bununla mi alakali bilmiorum ama
Benim de aynı ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor

İnşallah ama senin ne güzel ümidin var benim yok . Herkesinki çıkmış çünkü çok net bi şekilde :KK43:
Lütfen hemen olumsuzu düşünmeyin hep iyi düşünün ki iyi olasılıkları çekelim kendimize biliyorum çok zor..Ben 4 yılda sayısız test yaptım ama hep o geleceği günü biliyordur vardır bunda da bir hayır dedim🥰🙏Ben senden güzel haberler alacağımızı hissediyorum cnm🥰🙏

Back