- 20 Ağustos 2020
- 14
- 13
- 38
- 33
Sizinde yarın mı test gününüz benimde aynı sizinle dün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi bugün hafif silikti bu akşam kan testi yapıcam idrar testi yaptınız mıCanım beni de eklersin gruba 25 nisan 5.gün embriyosu
Benim cumartesi test günüm ben idrar testi yapmadım negatif çıkma olasılığı nı görmeyi göze alamıyorum herşeyi cumartesi günü öğrenicem inşallah hepimizin pozitif çıkar emeklerimiz boşa gitmez ☺☺Sizinde yarın mı test gününüz benimde aynı sizinle dün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi bugün hafif silikti bu akşam kan testi yapıcam idrar testi yaptınız mı
Eğer silik çıkmışsa kanda çıkma olasılığı yüksek moraliniz yüksek olsunSizinde yarın mı test gününüz benimde aynı sizinle dün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi bugün hafif silikti bu akşam kan testi yapıcam idrar testi yaptınız mı
Hayırlı olsun kuzum157 kizlar18. Gunumm
Sağol kuzummmHayırlı olsun kuzum
Doktorunu ara canım yerleşme lekesi olabilirKızlar selam 12 nisanda transfer oldum 28 nisanda keseyi gördüm bugün koyu renk akıntım geldi endişelenme miyim?
Evet hala elimde çok daha net gözüküyorYaaaaaaaa bak erken demiştik kabak gibi çizgi var orda
Amin cnm Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Bende o testle ogrenmistimmmEvet hala elimde çok daha net gözüküyorYıllarca bu çizgiyi bekledim Allah’ım çok şükür inş yanıltmaz beni bu çizgi
Sağol cnmHayırlı olsun canım beklemek en doğrusuymuş demekki bir gün bile farkediyor görüyor musun
Aradım canım benim ama ulaşamıyorum ameliyattaymış ama oldukça endişelendim 10 gündür kanamam yoktuDoktorunu ara canım yerleşme lekesi olabilir
Korkma canım rengi kahveyse bir sıkıntı olmaz jnsallah yerleşme lekesi dırAradım canım benim ama ulaşamıyorum ameliyattaymış ama oldukça endişelendim 10 gündür kanamam yoktu
Kahverengi akıntı kuzum ama bilemedim işteKorkma canım rengi kahveyse bir sıkıntı olmaz jnsallah yerleşme lekesi dır
Benimde 8.gün negatifti 10.gün çıkmıştıSağol cnmEvet ben zaten tek embriyo olduğu için geç çıkacağını biliyordum ama yinede bekleyemiyor insan
Aminn Allah razı olsun benim 8. DenememCnm herkesde aynı belirtiler olmuyor üzülme kimi sancılı kimi ise hiç birsey hissetmiyor inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Bende o testle ogrenmistimmm
Yarın da kaset test yapıcam sonra kan verme günümü beklerim artıkBende o testle ogrenmistimmm
Kaset test yüksek betayi daha kolay çıkarıyor yavrum bir kaç kişi pozitif olmasına rağmen kasette negatif cikmis bence kasete bulasmaYarın da kaset test yapıcam sonra kan verme günümü beklerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?