- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Benimde hiç belirtim yok..bunlara takılmayın çok zorlu yollar Allah’ım size güç kuvvet versin bu kadar denemek hem maddi hem manevi açıdan çok inş çok güzel haberler verirsiniz bizeAminn Allah razı olsun benim 8. Denemem
Amin cnm inşHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Benimde hiç belirti yok kacıncı denemem cok yoruldum artık inşlh tutunmuştur hepımızınBenim okadar düşük çıktı ki ilk 3 test bak 10.gun 15 12.gun 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2440 civarı Allah'tan ümit kesilmez son ana kadar hep ümit vardır benim 3.deneme belirtim hiç yoktu sadece belimde ağrı birde adet sancım vardı olmadı dedim hatta kanı rahat etmek için ver ama 12.gun testini mutlaka yap vazgeçmeden
Allah razı olsun inşlhhh hepimizden güzel haberler gelir kimsenın yuvasını rabbim çocuksuz bırakmasın evin neşesi evladBenimde hiç belirtim yok..bunlara takılmayın çok zorlu yollar Allah’ım size güç kuvvet versin bu kadar denemek hem maddi hem manevi açıdan çok inş çok güzel haberler verirsiniz bize
Açıkçası görüncen yaşadı diye sende dış gebelik olacak diye birsey yok canım rahim genisliyor ister istemez böyle ağrılar olabilirr sakın kal benceKızlar bugun cok şiddetli agrım oldu birden yürürlen yürüyemesim o derece görümcemde dıs gebelik gecirdiği için ihmal etme doktoruna sor dedi bende hemşireye durumu anlattım ciddiye almadı görümcen dış gebelik gecirdi onda da pyle agrı olmuş dedim görümcen müneccimmi dedi sinirlerim bozuldu yanımda olsa neler olurdu bilemiyorum böyle agrı yasayan oldumu
Kaset testte hiç çıkmıyor benim erken gebelik çok silik çıktı ertesi gün kaset yaptım tek çizgi,pozitif olduğu haldeYarın da kaset test yapıcam sonra kan verme günümü beklerim artık
Doktor halkı bence kötü düşünmeyinKızlar bugun cok şiddetli agrım oldu birden yürürlen yürüyemesim o derece görümcemde dıs gebelik gecirdiği için ihmal etme doktoruna sor dedi bende hemşireye durumu anlattım ciddiye almadı görümcen dış gebelik gecirdi onda da pyle agrı olmuş dedim görümcen müneccimmi dedi sinirlerim bozuldu yanımda olsa neler olurdu bilemiyorum böyle agrı yasayan oldumu
Tabii ki de bende yasayacagım diye bir şey yok ilk baslarda da agrım oldu ama siddet bu sefer cok oldu iş yerinden izin almak zorunda kaldımAçıkçası görüncen yaşadı diye sende dış gebelik olacak diye birsey yok canım rahim genisliyor ister istemez böyle ağrılar olabilirr sakın kal bence
Kötü düşünmüyorum tabii ki görümcen sende dıs gebelik geciriyosun demedi zaten temkinli ol agrın olunca doktoruna söyle dedi ve benim agrım iş yerinden izin alacak boyutta olduDoktor halkı bence kötü düşünmeyin
Şimdi nasılsınız kaçıncı gününüz benim de bi Ağrı giriyor bazen doktorum tutunuyordur yerleşiyordur dediKötü düşünmüyorum tabii ki görümcen sende dıs gebelik geciriyosun demedi zaten temkinli ol agrın olunca doktoruna söyle dedi ve benim agrım iş yerinden izin alacak boyutta oldu
İzin aldım işten transfer sonrası 17. Günüm benim eve gidip yatacagım hala tutunma agrısı olurmu bilmiyorumŞimdi nasılsınız kaçıncı gününüz benim de bi Ağrı giriyor bazen doktorum tutunuyordur yerleşiyordur dedi
Benim de 15 günüm keseyi gördünüz mi acaba değeriniz kaç çıktıİzin aldım işten transfer sonrası 17. Günüm benim eve gidip yatacagım hala tutunma agrısı olurmu bilmiyorum
İnşallah benimde bu 3.deneme ilk negatif ikinci dış gebeliktiBenimde hiç belirti yok kacıncı denemem cok yoruldum artık inşlh tutunmuştur hepımızın
Canım benim benim gece kasılmalarım olmustu bunu doktora mesajla sorduğumda bana bir sorun olmadığını şiddetli sancı ve kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmayacağını ve muayeneneye gerek olmadığını söylemişti yani bana söylediğinden şunu anlıyorum şiddetli sancı varsa bir görünmek iyidirİzin aldım işten transfer sonrası 17. Günüm benim eve gidip yatacagım hala tutunma agrısı olurmu bilmiyorum
Canım sacama salak bir cevap verdi hemsire normal agrı olsa zaten yazmam sinirlerşmi bozdu biraz dinleneceğim gecmezse acile gideceğimCanım benim benim gece kasılmalarım olmustu bunu doktora mesajla sorduğumda bana bir sorun olmadığını şiddetli sancı ve kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmayacağını ve muayeneneye gerek olmadığını söylemişti yani bana söylediğinden şunu anlıyorum şiddetli sancı varsa bir görünmek iyidir
Kese için 13 mayısa randevu verdi gec bir tarih bence ama anlamadım 700 cıkmıstı değerim en sonBenim de 15 günüm keseyi gördünüz mi acaba değeriniz kaç çıktı
Benim okadar düşük çıktı ki ilk 3 test bak 10.gun 15 12.gun 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2440 civarı Allah'tan ümit kesilmez son ana kadar hep ümit vardır benim 3.deneme belirtim hiç yoktu sadece belimde ağrı birde adet sancım vardı olmadı dedim hatta kanı rahat etmek için ver ama 12.gun testini mutlaka yap vazgeçmed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?