2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar ben 13 nişanda transfer olmuştum değerim yavaş yükseliyordu. Bugün tutunduğunu ama gelişemediğini öğrendim. İlaçları bıraktık kanamam olmasını bekleyeceğiz maalesef. Yaşayan var mı bu süreçte beni ne bekliyor

Değerin gayet güzel yukseliyordu kuzum ya niye böyle olmusnerden anladi doktor

Kızlar bugün 8.gunumdu sabah dayanamayip kan verdim deger sıfır hemşireye yazdım daha erken 2 gün sonra tekrar verin yazdı ama 5.gun embriyosu düşükse olsa bi değer çıkardı degilmi?
Benim 5.gun embriyosu, 6.gun kan vermistim 25.5 cikti, henuz tekrar baktirmadim ama bence de olsaydi sifir cikmazdi, gec tutunma desen yine az bi sayi cikardi diye dusunuyorum. 3 kez bu olayi yasadim cunku

Ara verecek misin tedaviye
Evet tekrar denemeye gücüm yok bu 3. tedavimdi. Ve bunda o kadar güzel tedaviler uygulandiki gebelik serumu katil hücre öldürücü tedavi bi sürü vitaminler. Bide ilk defa embriyolarim 5. Güne gitmişti o yüzden çok çok umutluydum. Ama nasipten öte yol yok.

Bir sure ara verebilirsin, benim 2 asilama 3 tup bebek hep olumsuz, bakabilecekleri her seye bakmislardi ara verdik 1 yil kadar. Gercekten nasip ama ben cevremde emek verip karsiligini bi sekilde gormeyen cok az kisi gordum. Bi sekilde oluyor sadece zamani beklemek lazim, surec cok yorucu zaten, insallah bi an once toplarlanip baslarsiniz surecinize

Bana bunlara ek saizen diye bir igne kullandırmışlardı

Değerin gayet güzel yukseliyordu kuzum ya niye böyle olmusnerden anladi doktor
Değerim 2 güne bir artış göstermiyordu başta güzeldi sonradan 157 den 170 e çıktı. Gelişemiyor dedi ilaçları bıraktık kan uyuşmazlığı için iğne vurunucam artık. Başka doktora gitsem mi bilmiyorum . İkisi de gelişemedi dedi

Allah in takdiri ben de çok kötüyüm inan , sabahtan beri ağlıyorum , ama çok şükür saglikliyiz bizi seven eşlerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…