Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gününüz?Kızlar idrar testim negatif, çok üzgünüm
10. Gün 3. Gün embriyosuKaçıncı gününüz?
Daha belli olmaya bilir 3 gün embriyosu benim kanda 10.gun 15 çıktı ancak tutunuyordur10. Gün 3. Gün embriyosu
Kan testi vericem bugün ama umudum kalmadı aslaDaha belli olmaya bilir 3 gün embriyosu benim kanda 10.gun 15 çıktı ancak tutunuyordur
Benim okadar düşük çıktı ki ilk 3 test bak 10.gun 15 12.gun 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2440 civarı Allah'tan ümit kesilmez son ana kadar hep ümit vardır benim 3.deneme belirtim hiç yoktu sadece belimde ağrı birde adet sancım vardı olmadı dedim hatta kanı rahat etmek için ver ama 12.gun testini mutlaka yap vazgeçmedenKan testi vericem bugün ama umudum kalmadı asla
Amin canımÂmin canım. Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin İnşaAllah senin transferin ne zaman olmuştu?
Maşallah camım hayırlı olsun ben cumartesi yapıcam inşallah bizimkilerde böyle çıkar☺157 kizlar18. Gunumm
Amin canimm insallahhhhMaşallah camım hayırlı olsun ben cumartesi yapıcam inşallah bizimkilerde böyle çıkar☺
Hadi gözün aydın cnm rabbim diğer evreleride atlatıp sağ salim kucağına almayı nasip etsin157 kizlar18. Gunumm
Aminn canım amin cumlemiz insallahHadi gözün aydın cnm rabbim diğer evreleride atlatıp sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Yaaaaaaaa bak erken demiştik kabak gibi çizgi var ordaKızlarrrrrrrrrr benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Bugün transfer hariç 8.günüm, 4.gün tek embriyo..Dün yapmıştım çıkmamıştı, Allah’ım çok heycanlıyım
Oyşş gözün aydınn sağlıkla artsın inşallah157 kizlar18. Gunumm
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllahKızlarrrrrrrrrr benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Bugün transfer hariç 8.günüm, 4.gün tek embriyo..Dün yapmıştım çıkmamıştı, Allah’ım çok heycanlıyım
Hayırlı olsun canım beklemek en doğrusuymuş demekki bir gün bile farkediyor görüyor musunKızlarrrrrrrrrr benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Sağol canimmmOyşş gözün aydınn sağlıkla artsın inşallah
Yaaa hadi guzeel haberlerleeeeKızlar bana du edin lütfen kalp atışlarını duyuyum gidiyorum
Canım beni de eklersin gruba 25 nisan 5.gün embriyosuMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 25NISAN N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN S sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN 1erguvan 21NISAN Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN E egemnil 24 NISAN @bgmblby 20 NISAN