Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gün embrıyosu canım benımkı, deger normal, ıdrar testı yapmadım, dırek kan verdım, yarın eczaneye ugrayıp alıcam ıdrar testını alıxamÇok sevindim cnm sağlıkla ilerler inşTek embriyolar geç çıkıyor galiba idrar testi yapmışmıydın?
İkiz olabılır157 kizlar18. Gunumm
hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah.157 kizlar18. Gunumm
İki embriyoydu zaten belkideİkiz olabılır
İnşallah kuzummhayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah.
Çok iyi cnm sağlıkla ilerler inşDarısı bize inş157 kizlar18. Gunumm
Allah gonlune gore versın ınsallahİki embriyoydu zaten belkide
İnşallah canimmm aminnn aminnnnnÇok iyi cnm sağlıkla ilerler inşDarısı bize inş
Cümlemize canimmmAllah gonlune gore versın ınsallah
Âmin canım. Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin İnşaAllah senin transferin ne zaman olmuştu?Transfer tarihlerimiz yakın. Cok ta aramız yok sanırım.. Saglicakla büyütün kuzunuzu
Canım hayırlı olsun guzel guzel devam etsin insallah157 kizlar18. Gunumm
İnşallah canımmmCanım hayırlı olsun guzel guzel devam etsin insallah
Maşallah hayırlı olsun inşallah157 kizlar18. Gunumm
Sağol canimmm nasıl rahatladim bir bilsenizzzMaşallah hayırlı olsun inşallah
Bilmemmi kuzum ya darısı kese ve kalp atimlarina sonra sağlıkla alalım kucağımıza bende cumartesini bekliyorum şimdiSağol canimmm nasıl rahatladim bir bilsenizzz
Her asamayi sağlıkla atlatalım insallahhhBilmemmi kuzum ya darısı kese ve kalp atimlarina sonra sağlıkla alalım kucağımıza bende cumartesini bekliyorum şimdi
Insallah cnm allahin izniyleKızlar bugün transferimden sonra 10. Gündü ve kan testi günüydü :) sonuç 64.5 çıktı. Test iki gün sonra tekrarlanacak. İlk tüp bebek denemem ve tek transfer oldu. Sizce yükselir mi değer? Çok endişeliyim:/
Cnm herkesde aynı belirtiler olmuyor üzülme kimi sancılı kimi ise hiç birsey hissetmiyor inşallah güzel haberlerini alırız senindekızlar bende nisan 28 de transfer oldum beklemedeym sabah kdr burda msjları okuyorum hiç bir belirti yokhepinize hayrlı olsun inşlh sağlıklı kalp atışlarını duyar kucağınıza alırsınız