• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bana da aynı şekilde söylediler artık gebesiniz gebe muayenesi ayrı ücret alınır 21 gün geçerlidir bu ücret dediler. Yapacak birşey yok vereceğiz artık. Ben de 17 nişan da transfer olmuştum bana da 12 Mayıs'a verdiler randevuyu. Sanırım kalp atışını da duymak için öyle ayarlıyorlar

Evet yapacak bisey yok, ben icime sinmedigi icin doktorumu aradim bugun hayir sen 10 gün sonra geleceksin dedi benim daha evvel dış gebelik gecmisim oldugu icinmis. Işte arayan hemsirenin bunu bilmesi ve beni yönlendirmesi lazim dosyam orda mevcut sonucta ben aramasam belkide o zamana kadar fazladan igne ilac kullanicam ve yanlis birseye mal olacak bu durum

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 125NISAN
N nimolik 1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
@sansll16 NISAN🤰
@madamseker31 MART:KK43:
@bamagirl8918 NISAN
@Ankalinka8NISAN:KK43:
S sunshine__ 1NISAN🤰
@Nazelina220 NISAN
@surmelikedi2NISAN:KK43:
@Deniz35256 NISAN🤰
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@sinemiss3612NISAN
@Papatya161010 NISAN🤰
@Matilda95NISAN
@Elseko7NISAN
@Mavi_rella1NISAN:KK43:
@mavibirmasal12 NISAN🤰
@Ccmm899313 NISAN:KK43:
@Tech10110 NISAN🤰
@Kozmeticaa213NISAN
@Minelim96
@julia161614NISAN
@melodiaEy11 NISAN🤰
@1erguvan21NISAN
@Hayalimsin3803313NISAN🤰
M Melina007 426NISAN
@ahbrc20 NISAN
@m_ldk18NISAN
E egemnil 24 NISAN
B bgmblby 20 NISAN
26 nisan

Evet yapacak bisey yok, ben icime sinmedigi icin doktorumu aradim bugun hayir sen 10 gün sonra geleceksin dedi benim daha evvel dış gebelik gecmisim oldugu icinmis. Işte arayan hemsirenin bunu bilmesi ve beni yönlendirmesi lazim dosyam orda mevcut sonucta ben aramasam belkide o zamana kadar fazladan igne ilac kullanicam ve yanlis birseye mal olacak bu durum
Benim hemsirem önce doktora bildiriyor onun yönlendirmesiyle bana bilgi veriyor. Sizinki biraz farklı olmuş. Olsun sonu güzel olsun inşallah canınızı sıkmayın

Kızlar bugün transferimden sonra 10. Gündü ve kan testi günüydü :) sonuç 64.5 çıktı. Test iki gün sonra tekrarlanacak. İlk tüp bebek denemem ve tek transfer oldu. Sizce yükselir mi değer? Çok endişeliyim:/
Bugün güzel haberler pes pese geldi 5.gun embriyosu muydu canim

Selamlar.
Bir sorum olacak. Keseyi gördükten sonra göğüs hassasiyeti yaşamayan var mı? İlk gebeligimde hamile olduğumu bhcg 9000 degerle öğrenmiştim. Dokunmak mumkun değildi. Giydigim tişört bile canımı yakıyordu. Ama suan bende hic göğüs hassasiyeti yok. Normal mi sizce? 6+6 oluyorum yarın.

Back