- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Bekliyorum dahaaNe sonuç çıktı canım? Kaç çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum dahaaNe sonuç çıktı canım? Kaç çıktı
Normal canım herkeste aynı olmazmış. Benim de hiçbir belirtim yok. Doktorum normal dediSelamlar.
Bir sorum olacak. Keseyi gördükten sonra göğüs hassasiyeti yaşamayan var mı? İlk gebeligimde hamile olduğumu bhcg 9000 degerle öğrenmiştim. Dokunmak mumkun değildi. Giydigim tişört bile canımı yakıyordu. Ama suan bende hic göğüs hassasiyeti yok. Normal mi sizce? 6+6 oluyorum yarın.
Cok tedirgin oldum 7.haftaya giriyorum. Progesteron ve ostrojen ilaclarida kullaniyoruz ama ona ragmen de birşey yok. Yarin kalp için randevum var. Umarim herşey yolundadirkac haftalik oldunuz bu arada?Normal canım herkeste aynı olmazmış. Benim de hiçbir belirtim yok. Doktorum normal dedi
Bende 6+6 dayım son adet tarihine göre hesaplayınca benimde yarın kalp için randevum varCok tedirgin oldum 7.haftaya giriyorum. Progesteron ve ostrojen ilaclarida kullaniyoruz ama ona ragmen de birşey yok. Yarin kalp için randevum var. Umarim herşey yolundadirkac haftalik oldunuz bu arada?
Bende 6+6 dayım son adet tarihine göre hesaplayınca benimde yarın kalp için randevum var
Merak etme bende de sadece yanlarda hassasiyet var onun dışında hiçbir belirti yok
Eğer yarın kalp sesini duyarsam hayırlısıyla hamile olduğuma inanacağım.
Çok sevindim cnm sağlıkla ilerler inşTek embriyolar geç çıkıyor galiba idrar testi yapmışmıydın?Merhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45 şükürler olsun
Şu sıralar çıkması lazım kaçıncı günVallahi bende
Benim de 16 marttı 3 Nisan transferYalnız değilim o zaman. Icime su serpildi biraz da olsa. Kendi kendimi yiyip durdum 2 gündür. Evet benim doktorum sat baz aldi. 17 martti.
Valla al benden de o kadar .Esime dedim az önce aynı şeyi. Duysam öyle inanacagim diiye. O zaman hayırlı sevincli haberlerle gelelim yarın
Bi sorun yok inş çıkmadı mı daha ?Bekliyorum dahaa
8. Günüm 2 saat oldu daha çıkmadı ben kalpten gitmek uzereyimŞu sıralar çıkması lazım kaçıncı gün
Çıkmadı kuzum yaaaBi sorun yok inş çıkmadı mı daha ?
Bizde bizde8. Günüm 2 saat oldu daha çıkmadı ben kalpten gitmek uzereyim
Çok geç saate gitmişsin keşke sabah gitseydinÇıkmadı kuzum yaaa
İnşallah inşallahBenim de 16 marttı 3 Nisan transfer
İnşallah güzel haberler alırız çok korkuyorum hayırlısı bakalım..
Senle beraber bizde meraktan ölüyoruz8. Günüm 2 saat oldu daha çıkmadı ben kalpten gitmek uzereyim
Haftalık konusunda kafam karışık.12 Nisan’da transfer oldum.Cok tedirgin oldum 7.haftaya giriyorum. Progesteron ve ostrojen ilaclarida kullaniyoruz ama ona ragmen de birşey yok. Yarin kalp için randevum var. Umarim herşey yolundadirkac haftalik oldunuz bu arada?
Eşim mesaiye kalmak zorunda olunca 9 da ancak gidebildik normalde 1 saatte çıkacak sonuç çıkmak bilmediiiBizde bizde
Ben öldüm bileSenle beraber bizde meraktan ölüyoruz
Transfer tarihlerimiz yakın. Cok ta aramız yok sanırım.. Saglicakla büyütün kuzunuzuHaftalık konusunda kafam karışık.12 Nisan’da transfer oldum.
Senin sonucunu beklemekten uyuyamiyorum he hadi gariiiBen öldüm bile