• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Selamlar.
Bir sorum olacak. Keseyi gördükten sonra göğüs hassasiyeti yaşamayan var mı? İlk gebeligimde hamile olduğumu bhcg 9000 degerle öğrenmiştim. Dokunmak mumkun değildi. Giydigim tişört bile canımı yakıyordu. Ama suan bende hic göğüs hassasiyeti yok. Normal mi sizce? 6+6 oluyorum yarın.
Normal canım herkeste aynı olmazmış. Benim de hiçbir belirtim yok. Doktorum normal dedi

Normal canım herkeste aynı olmazmış. Benim de hiçbir belirtim yok. Doktorum normal dedi
Cok tedirgin oldum😔 7.haftaya giriyorum. Progesteron ve ostrojen ilaclarida kullaniyoruz ama ona ragmen de birşey yok. Yarin kalp için randevum var. Umarim herşey yolundadir🤲kac haftalik oldunuz bu arada?

Cok tedirgin oldum😔 7.haftaya giriyorum. Progesteron ve ostrojen ilaclarida kullaniyoruz ama ona ragmen de birşey yok. Yarin kalp için randevum var. Umarim herşey yolundadir🤲kac haftalik oldunuz bu arada?
Bende 6+6 dayım son adet tarihine göre hesaplayınca benimde yarın kalp için randevum var ☺️
Merak etme bende de sadece yanlarda hassasiyet var onun dışında hiçbir belirti yok
Eğer yarın kalp sesini duyarsam hayırlısıyla hamile olduğuma inanacağım.

Bende 6+6 dayım son adet tarihine göre hesaplayınca benimde yarın kalp için randevum var ☺️
Merak etme bende de sadece yanlarda hassasiyet var onun dışında hiçbir belirti yok
Eğer yarın kalp sesini duyarsam hayırlısıyla hamile olduğuma inanacağım.

Yalnız değilim o zaman. Icime su serpildi biraz da olsa. Kendi kendimi yiyip durdum 2 gündür. Evet benim doktorum sat baz aldi. 17 martti.
Valla al benden de o kadar .Esime dedim az önce aynı şeyi. Duysam öyle inanacagim diiye. O zaman hayırlı sevincli haberlerle gelelim yarın 🧿🥰

Yalnız değilim o zaman. Icime su serpildi biraz da olsa. Kendi kendimi yiyip durdum 2 gündür. Evet benim doktorum sat baz aldi. 17 martti.
Valla al benden de o kadar .Esime dedim az önce aynı şeyi. Duysam öyle inanacagim diiye. O zaman hayırlı sevincli haberlerle gelelim yarın 🧿🥰
Benim de 16 marttı 3 Nisan transfer
İnşallah güzel haberler alırız çok korkuyorum hayırlısı bakalım..

Benim de 16 marttı 3 Nisan transfer
İnşallah güzel haberler alırız çok korkuyorum hayırlısı bakalım..
İnşallah inşallah 🤲🤲
Benim transfer 8 nisan. Dondurcakti doktorum transfer olmayacaktı aslında. Sonra vazgeçti. Rahim cok hazır kaçırmayalım dedi. Tarnsfer etti. Nasip işte 🙏

Haftalık konusunda kafam karışık.12 Nisan’da transfer oldum.

Back