Kocaelideyim.kismetse haftaya baslayacagim.raporum haziran ayinda sona eriyor cunkuBana cetroide yerine tarlusal vermişti doktorum. İlaç bulunamadığı için ama tarlusak kullananlarda taze transfer olmuyormuş galiba. Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz?
Hayırlı olsun inşallah bulursunuz sonuçlarıKocaelideyim.kismetse haftaya baslayacagim.raporum haziran ayinda sona eriyor cunku
12. Güne mi denk geliyor 3ü. Bende yapma taraftarı değilim. Bende transferden sonra yapmam büyük ihtimalle. Zaten eşimde izin vermez gerçi uzaktan nasıl karışacak bilmiyorum
Ben oruç tutmuyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Hergün yumurta yiyorum ama illa haşlanmış olacak diye düşünmüyorum. Menemen, yağda yumurta, haşlanmış, krep. Yoksa bir süre sonra tiksinirim kendimi biliyorum. Çiğ kuruyemiş yiyorum, ilaçlar yüzünden kabız olmayayım diye günkurusu yiyorum. İlaçlarımı düzgün kullanıyorum. Başka bişey yapmıyorum normal hayatıma drvam ediyorumİyi akşamlar hanımlar, transfer hazırlığındayız hepimiz, ozel bisi yaptığımız var mı bu dönemde ?
Orası öyle tabi. Bemde sorma nedenim acaba benim kaçıncı gün olur tarihim diye merak ettiğim için soruyorumYanı 23 de trasfer oldum ilk gün saymıyorlar normalde 12 ama saymadiklari için 11 bende pek anlamadım sayym mj sayyimiyim mi aman olsunda günler sıkıntı değil
Ben de sizin gibi sayılır, oruç tutamayız zaten saati saatine ilaçlarım var benim deBen oruç tutmuyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Hergün yumurta yiyorum ama illa haşlanmış olacak diye düşünmüyorum. Menemen, yağda yumurta, haşlanmış, krep. Yoksa bir süre sonra tiksinirim kendimi biliyorum. Çiğ kuruyemiş yiyorum, ilaçlar yüzünden kabız olmayayım diye günkurusu yiyorum. İlaçlarımı düzgün kullanıyorum. Başka bişey yapmıyorum normal hayatıma drvam ediyorum
Aynen zaten öyle benimde bir sürü ilacım var. Benim zaten çevremde sigara içen yok şükür ama dışarıya kafeye falan gidersem oralarda oluyor maalesef. İlaçlar karnımı ve sırtımı ağrıtıyor aşırı değil ama bugğn 2. Günüm ama başladı hafifBen de sizin gibi sayılır, oruç tutamayız zaten saati saatine ilaçlarım var benim debi de dumanlı sigaralı ortamda bulunmayın dedi bana hemşire ona dikkat ediyorum
Dikkat ettiğimiz de yeterli bence, bazı insanlar sigara içiyoAynen zaten öyle benimde bir sürü ilacım var. Benim zaten çevremde sigara içen yok şükür ama dışarıya kafeye falan gidersem oralarda oluyor maalesef. İlaçlar karnımı ve sırtımı ağrıtıyor aşırı değil ama bugğn 2. Günüm ama başladı hafif
Hasta olmayı bekliyorum hala@masalperissi C Cisem82 sizin tarihleriniz belli mi listeye yazalım?Fndp seninde 1 nisan seni de listeye ekleyelim
Tamamdır canımTamam canim yazarsın sennn
Ya zaten orası öyle. Bide biz dikkat ediyoruz ama doğal yolla hamile kalanlar farketmeden sigara ve alkol almaya devam edebiliyorlar. Kader meselesi ne kadar dikkat etsende tutacaksa tutuyor, Allahım nasip etsin inşallahDikkat ettiğimiz de yeterli bence, bazı insanlar sigara içiyobiraz ağrı normal, bana da baş ağrısı yapıyo hafif… biraz çekeceğiz artık
Aman iyi bari Rabbim esirgesinBugün daha iyiyim dün yeğenimle dışarı çıkmıştım. O eğilip kalkıyor yere oturuyor. Bende onunla kalkıp eğildim sırtım ondan ağrımış olabilir. Bugün daha iyiyim şükür
Gecikti mi adetiniz?Hasta olmayı bekliyorum hala
Evet malesef beklemedeyimGecikti mi adetiniz?
İlaç vermedi mi doktor?Evet malesef beklemedeyim
5.gun ve 6.gun olanlar 5.gun bile öğreniyorlar 10 da öğreniyorlar beliki pazar idrar testi yaparım pazartesi günü de kan veririm bir ihtimal olabilirOrası öyle tabi. Bemde sorma nedenim acaba benim kaçıncı gün olur tarihim diye merak ettiğim için soruyorumo zaman benimde 12si falan olur
Merhabalar banada doğal siklüs transferi yaptılar. 1 Nisan da transferim varBen de bugün adetin 3.günündeyim. Kontrolüm vardı. Pgt’li tek embriyom var. Folik asit dışında hiçbir şey kullanma, doğal siklus yapacağız dediler. 5 Nisan’a randevu verdiler. Yani adetin 11.günü oluyor. Sanırım o gün transfer tarihim belli olur.
Ay bizede haber ver. İçimden ikiz gibi geçiyor senin.5.gun ve 6.gun olanlar 5.gun bile öğreniyorlar 10 da öğreniyorlar beliki pazar idrar testi yaparım pazartesi günü de kan veririm bir ihtimal olabilir