2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bana cetroide yerine tarlusal vermişti doktorum. İlaç bulunamadığı için ama tarlusak kullananlarda taze transfer olmuyormuş galiba. Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz?
Kocaelideyim.kismetse haftaya baslayacagim.raporum haziran ayinda sona eriyor cunku

İyi akşamlar hanımlar, transfer hazırlığındayız hepimiz, ozel bisi yaptığımız var mı bu dönemde ?

12. Güne mi denk geliyor 3ü. Bende yapma taraftarı değilim. Bende transferden sonra yapmam büyük ihtimalle. Zaten eşimde izin vermez gerçi uzaktan nasıl karışacak bilmiyorum 😂😂
🤣🤣 Yanı 23 de trasfer oldum ilk gün saymıyorlar normalde 12 ama saymadiklari için 11 bende pek anlamadım sayym mj sayyimiyim mi 🤷🧿🤲aman olsunda günler sıkıntı değil 😁

İyi akşamlar hanımlar, transfer hazırlığındayız hepimiz, ozel bisi yaptığımız var mı bu dönemde ?
Ben oruç tutmuyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Hergün yumurta yiyorum ama illa haşlanmış olacak diye düşünmüyorum. Menemen, yağda yumurta, haşlanmış, krep. Yoksa bir süre sonra tiksinirim kendimi biliyorum. Çiğ kuruyemiş yiyorum, ilaçlar yüzünden kabız olmayayım diye günkurusu yiyorum. İlaçlarımı düzgün kullanıyorum. Başka bişey yapmıyorum normal hayatıma drvam ediyorum

🤣🤣 Yanı 23 de trasfer oldum ilk gün saymıyorlar normalde 12 ama saymadiklari için 11 bende pek anlamadım sayym mj sayyimiyim mi 🤷🧿🤲aman olsunda günler sıkıntı değil 😁
Orası öyle tabi. Bemde sorma nedenim acaba benim kaçıncı gün olur tarihim diye merak ettiğim için soruyorum😂 o zaman benimde 12si falan olur

Ben oruç tutmuyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Hergün yumurta yiyorum ama illa haşlanmış olacak diye düşünmüyorum. Menemen, yağda yumurta, haşlanmış, krep. Yoksa bir süre sonra tiksinirim kendimi biliyorum. Çiğ kuruyemiş yiyorum, ilaçlar yüzünden kabız olmayayım diye günkurusu yiyorum. İlaçlarımı düzgün kullanıyorum. Başka bişey yapmıyorum normal hayatıma drvam ediyorum
Ben de sizin gibi sayılır, oruç tutamayız zaten saati saatine ilaçlarım var benim de 😅 bi de dumanlı sigaralı ortamda bulunmayın dedi bana hemşire ona dikkat ediyorum 🙏🏽 🌹

Ben de sizin gibi sayılır, oruç tutamayız zaten saati saatine ilaçlarım var benim de 😅 bi de dumanlı sigaralı ortamda bulunmayın dedi bana hemşire ona dikkat ediyorum 🙏🏽 🌹
Aynen zaten öyle benimde bir sürü ilacım var. Benim zaten çevremde sigara içen yok şükür ama dışarıya kafeye falan gidersem oralarda oluyor maalesef. İlaçlar karnımı ve sırtımı ağrıtıyor aşırı değil ama bugğn 2. Günüm ama başladı hafif

Aynen zaten öyle benimde bir sürü ilacım var. Benim zaten çevremde sigara içen yok şükür ama dışarıya kafeye falan gidersem oralarda oluyor maalesef. İlaçlar karnımı ve sırtımı ağrıtıyor aşırı değil ama bugğn 2. Günüm ama başladı hafif
Dikkat ettiğimiz de yeterli bence, bazı insanlar sigara içiyo 😅 biraz ağrı normal, bana da baş ağrısı yapıyo hafif… biraz çekeceğiz artık 🙏🏽

Dikkat ettiğimiz de yeterli bence, bazı insanlar sigara içiyo 😅 biraz ağrı normal, bana da baş ağrısı yapıyo hafif… biraz çekeceğiz artık 🙏🏽
Ya zaten orası öyle. Bide biz dikkat ediyoruz ama doğal yolla hamile kalanlar farketmeden sigara ve alkol almaya devam edebiliyorlar. Kader meselesi ne kadar dikkat etsende tutacaksa tutuyor, Allahım nasip etsin inşallah 🤲🏻

Orası öyle tabi. Bemde sorma nedenim acaba benim kaçıncı gün olur tarihim diye merak ettiğim için soruyorum😂 o zaman benimde 12si falan olur
5.gun ve 6.gun olanlar 5.gun bile öğreniyorlar 10 da öğreniyorlar beliki pazar idrar testi yaparım pazartesi günü de kan veririm bir ihtimal olabilir 🤷

Merhaba arkadaşlar benim geçen ay 10 gün adetim gecikti testler yaptm negatifti kan verdim oda negatif çıktı. 11. Gün adet oldum. Bugün iki gün olucak adetim gecikeli. Bizim bir kaç tanıdık hamile kalmadan önceki ay 10 -20 gün adet olmayıp benim gibi sonrasında adet olup diğer ay hamile kalmış buda rahmin kendini gebeliğe hazırlamasından kaynaklıymış. Ama ben okudum kadınlar kulübünde bir kaç arkadaş iki üç ay boyunca gecikmeli adet görüp sonrasında da hamile kalmışlar. Acaba hamile miyim yoksa diğer arkadaşlar gibi adet mi olurumm?

Ben de bugün adetin 3.günündeyim. Kontrolüm vardı. Pgt’li tek embriyom var. Folik asit dışında hiçbir şey kullanma, doğal siklus yapacağız dediler. 5 Nisan’a randevu verdiler. Yani adetin 11.günü oluyor. Sanırım o gün transfer tarihim belli olur.
Merhabalar banada doğal siklüs transferi yaptılar. 1 Nisan da transferim var ❤️🙏 insallah sinu güzel olur

X