- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
İnşallah güzel haberler ile gelirimAz kaldi Allahin izniyleee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler ile gelirimAz kaldi Allahin izniyleee
Sakın gününden önce test yapma o hatayı ben yaptım yasadıgım stres üzüntü o kadar fazlaydı ki gereksiz yereİnşaallah korkuyorum cumartesi sonuç günü yaklaştıkça, bu korkuyla idrar testi de yapamam
6 Nisan da oldu sizin ne zamandıAynıyız bende perşembe gideceğim
İnşallah güzel haberler alırız Transferiniz ne zamandı ?
Benim 3 Nisan taze transfer oldu6 Nisan da oldu sizin ne zamandı
Çok güzel canım kaçımcı günKizlar 6.gun dayanamadim kanda test verdim 25.5 cikti, nasil sizce
5.gun embriyosu canimÇok güzel canım kaçımcı gün
Şuan kaçıncı güüün5.gun embriyosu canim
6.gun canim. Az once kaset test yaptim o da silik bi sekilde cikti. Ilk defa ikinci cizgiyi goruyorum 4 yildir, cok mutluyumŞuan kaçıncı güüün
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşaAllah6.gun canim. Az once kaset test yaptim o da silik bi sekilde cikti. Ilk defa ikinci cizgiyi goruyorum 4 yildir, cok mutluyum
Allah kucağına aldırsın canım, değerinde iyi bence6.gun canim. Az once kaset test yaptim o da silik bi sekilde cikti. Ilk defa ikinci cizgiyi goruyorum 4 yildir, cok mutluyum
Amin insallahh, cok tesekkur ederimTebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşaAllah
Cuma gunu tekrar baktiricam, insallah katlanarak artarAllah kucağına aldırsın canım, değerinde iyi bence
Hayırlı olsunCuma gunu tekrar baktiricam, insallah katlanarak artar
Hayırlı olsun caninnmKizlar 6.gun dayanamadim kanda test verdim 25.5 cikti, nasil sizce
İnşallah ben de öyle umut ediyorumYaaa gercekten miii, cok sevindim insallah 2 sini ayni anda görür ya
Simdi test gununu beklicem 1 haftaHayırlı olsun
Tesekkur ederim canim, umarim deger dusuk degildir ve artarHayırlı olsun caninnm
6.gune göre iyi bir değer gibi canimmm inşallah güzel artışlar olurTesekkur ederim canim, umarim deger dusuk degildir ve artar
Valla ilk defa tek hanelerden cift haneye ciktigim icin bu bile ayri mutluluk canim, topigin ugurlu geldi6.gune göre iyi bir değer gibi canimmm inşallah güzel artışlar olur