2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayırlısı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Kaçıncı günde transferiniz olmuş oluyor.
2 Side 5. Gün embriyosu 21 Şubat da opu oldum 11 martta ilaçlara başladım 29 martta transfer olacak inşallah 🙏 rahim dinlendirmesi yapmadılar neden bilmiyorum oysa herkes 2 adet bekliyor 🥺 ben 1 adet görmüş oldum tek umutsuzluğum korkum dinlendirme olmaması

2 Side 5. Gün embriyosu 21 Şubat da opu oldum 11 martta ilaçlara başladım 29 martta transfer olacak inşallah 🙏 rahim dinlendirmesi yapmadılar neden bilmiyorum oysa herkes 2 adet bekliyor 🥺 ben 1 adet görmüş oldum tek umutsuzluğum korkum dinlendirme olmaması
Hayırlısı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Kaçıncı günde transferiniz olmuş oluyor.
Dondurulmuş embriyolar

Dondurulmuş embriyolar
Bazı doktorlar dinlendirme istiyorlar bazıları istemiyor. Doktorunuza güvenin. Ben pcos olduğum için ilk adetimde hala aktif yumurtalarım vardı o yüzden 2. Adeti de bekletti.

Böyle düşünmeyin bence. Olumlu düşünün 😍

Cabim hayırlı olsun tedavinin inşallah umut olursun bizler için pozitifinle♥️ ilk denemen miydi

Cabim hayırlı olsun tedavinin inşallah umut olursun bizler için pozitifinle♥️ ilk denemen miydi
Yok ilk denemem degil Eylül ayında yumurta toplanmıştı 3 adet 5. Gün gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluşmuştu ilk transferim de 1 adet 5. Gün AA transfer edildi hiç tutmadı ertesi Ay 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi onda transfer günü bir serum takılmıştı tutunmayı arttırmak İçin oda kimyasal oldu kalan 2 adet 6. Gün embriyoları transfer için gittiğimde başka bir doktor bana kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi vitamin takviyesi verip tekrar yumurta toplayalım dedi 2 ay vitaminleri kullandım gecen Ay yumurtalar toplandı 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu işte bu ayda yeni toplanan embriyolardan 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek 3 gün önce gene tutunması İçin bir serum verildi transfer günü de verilecek sanırım önceki tedaviden farklı olarak her gün saizen diye büyüme hormonu iğnesi yaptım bakalım hakkımda hayırlısı 🥺🙏

Transfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicem
Bana yazilan ilaclar.Gonalf,cetrotide,ovitrelle,meriofert adetin 2. Gunu gonalf al gel dedi.ama cetrotide ve meriofert bulamiyorum varsa tek tuk var her yerde.ilk cagardiginda bunlarinda yanimda olmamasi dezavantajmi yoksa sonraki zaman mi anlayamadim.siz nasil yol aldiniz.benim ilk deneyimim

Bana yazilan ilaclar.Gonalf,cetrotide,ovitrelle,meriofert adetin 2. Gunu gonalf al gel dedi.ama cetrotide ve meriofert bulamiyorum varsa tek tuk var her yerde.ilk cagardiginda bunlarinda yanimda olmamasi dezavantajmi yoksa sonraki zaman mi anlayamadim.siz nasil yol aldiniz.benim ilk deneyimim
Ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi. İlk etapta o lazım olmaz, yumurta toplama gününden 36 saat önce yapılıyor o . Ama diğerleri ile ilgili bir bilgim yok malesef. Ben gonal f ve tarlusal kullandım yumurta büyütme aşamasında

Bende anliyamadim burdaki ilaclari okuyunca tamamen cok farkliymis.cetrotide muadili var meriofert piyasada zTen aylardir yokmus.olmayan ilaclari neden istiyorlar cok saskinim

RABIS 2018 RABIS 2018 transfer sonrası 12. Gün mü test yapılıyor kuzum? Transfer günü dahil mi? Bide bazıları 10. Gün falan yapıyor. Sen yapmayı istiyor musun? ☺️

Bende anliyamadim burdaki ilaclari okuyunca tamamen cok farkliymis.cetrotide muadili var meriofert piyasada zTen aylardir yokmus.olmayan ilaclari neden istiyorlar cok saskinim
Bana cetroide yerine tarlusal vermişti doktorum. İlaç bulunamadığı için ama tarlusak kullananlarda taze transfer olmuyormuş galiba. Hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz?

RABIS 2018 RABIS 2018 transfer sonrası 12. Gün mü test yapılıyor kuzum? Transfer günü dahil mi? Bide bazıları 10. Gün falan yapıyor. Sen yapmayı istiyor musun? ☺️
Benı düşünmuyorum test yapmayi doktorum pazartesi gel dedi ayın 3de garanti olsun diye 2gun fazla verdi ve uzaktan gidiyorum muaneye onu hesap ederek söylemis te olabilir daha doğrusu korkmuyorum bütün tedavide hep test yapardım negati göre göre şimdi istemiyorum sabretcem

Benı düşünmuyorum test yapmayi doktorum pazartesi gel dedi ayın 3de garanti olsun diye 2gun fazla verdi ve uzaktan gidiyorum muaneye onu hesap ederek söylemis te olabilir daha doğrusu korkmuyorum bütün tedavide hep test yapardım negati göre göre şimdi istemiyorum sabretcem
12. Güne mi denk geliyor 3ü. Bende yapma taraftarı değilim. Bende transferden sonra yapmam büyük ihtimalle. Zaten eşimde izin vermez gerçi uzaktan nasıl karışacak bilmiyorum 😂😂

Ah kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki o süreç insanı mahvediyor. Ben 1 yıl boyunca doktora gidebilmek için bekledim adetlerim hep haftasonuna denk geldi doktor bakamadı 2 ay adet olamadım defalarca bir baktım süt hormonum tavan yapmış tedavi süreci değişti onu düşürmek için uğraştık o ara üst üste dedemei annanemi kaybettim psikolojik olarak toplamam gerekti vs vs. Çok şükür ocak ayında başlayabildim çok şükür ki su an bir umutla tedaviye başlayabiliyoruz bu bile bir nimet. Doktorun senin için en hayırlısı neyse onu bilip uygulayacaktik içini ferah tut ki hersey çok güzel olsun
Merhaba kaca çıkmıştı süt hormonunuz

X