2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar tablo oluşturuyoruz transfer tarihi belli olanlar kaçıncı denemeleri ve transfer tarihlerini yazarlarsa ekleyelim inşallah. Pozitifleri sıra sıra görürüz içimiz acilir
Valla canım benim daha belli değil cumartesi kontrolden sonra belli olacak inşallah benim de ilk denemem

İlaçların kesinlikle etkisi var canım hormon yüklemesi yapılıyor sonuçta. Bende hafta sonu temizlik yaptım çok yoruldum bu aralar dinlenmeye bak kendini çok zorlama. Kimisinde belirti oluyor kimisinde hiç olmuyor ama iki türlü de hamile kalan çok kişi gördüm. Zaten adet belirtisiyle neredeyse birebir diyorlar bilemiyorsun işte transfer zamanı kendine meşgale bulmaya çalış kendimizi dinlersek kafayı yiyeceğiz. Ben bir de öğretmenim bir sürü küçük öğrencim var çok hareketliler onlar ayrı yoruyor beni transfer zamanı belki bir iki gün izin alırım dinlenmek için

Bugün daha iyiyim dün yeğenimle dışarı çıkmıştım. O eğilip kalkıyor yere oturuyor. Bende onunla kalkıp eğildim sırtım ondan ağrımış olabilir. Bugün daha iyiyim şükür

Ben de bugün adetin 3.günündeyim. Kontrolüm vardı. Pgt’li tek embriyom var. Folik asit dışında hiçbir şey kullanma, doğal siklus yapacağız dediler. 5 Nisan’a randevu verdiler. Yani adetin 11.günü oluyor. Sanırım o gün transfer tarihim belli olur.

Hayırlısı olsun canım. Herhalde 7 8 gün içinde transfer yaparlar.

Beni Bugun hastahane den hem hemşire hemde embrıyolog aradı .Embriyolog doktor beyle görüştüğünü ve çift transfer yapmayı uygun bulduklarını söyledi Benden de onay istediler verdim hemşire ise yarın saat 11 de hastane de olmamı söyledi transfer yapacaklar çok heyecanlandım

Teşekkürler ederim cevap için Bugün kontrolüm vardı vazgeçti doktorum doğal yapmaktan, bugun lucrin yaptılar orda bir daha 18 gün sonra gidecegim o zaman transfer hazırlığına başlayacağız inşallah

Teşekkürler ederim cevap için Bugün kontrolüm vardı vazgeçti doktorum doğal yapmaktan, bugun lucrin yaptılar orda bir daha 18 gün sonra gidecegim o zaman transfer hazırlığına başlayacağız inşallah
anladım canım demekkı uygun gormedıgı bırsey oldu,
ben lucrını tup bebege baslamadan yaptırmıstım adetın 21.gunu

Ay çok az kalmış. Hayırlı olsun. İnsan bebişlerimiz tutunur

Hayırlısı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Kaçıncı günde transferiniz olmuş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…