2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayır benim de tek transfer olacak hayırlısıyla eğer tutmazsa diğerleri çift olacak. Valla bende o kadar heyecanlıyım ki sizin transfer günü benim transfer zamanımın belli olacağı gün hayırlı haberler alırız inşallah
Bende ilk transferim olduğu için tek transfer olacağım. Bir şey kalmadı aklıma geldikçe hem sevinip hem heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻

Bende ilk transferim olduğu için tek transfer olacağım. Bir şey kalmadı aklıma geldikçe hem sevinip hem heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Günler geçmek bilmiyor ki hele transfer olduktan sonraki zaman hiç geçmiyor diyorlar. İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine herkese gönlündekini versin Allah ım

Günler geçmek bilmiyor ki hele transfer olduktan sonraki zaman hiç geçmiyor diyorlar. İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine herkese gönlündekini versin Allah ım
Benim şimdidem sırt ağrılarım var ama belki ben bugün biraz fazla zorlamış olabilirim belki ondandır belki ilaçlardandır. Kendini dinlememek en iyisi aslında ama ben şimdiden acaba ağrılarımı ilaçlar mı yapıyor diyorum. Transfer sonrası belirtim olsa acaba düşecek mi, tutunmadı mı korkusu olacak, belirtim olmasa neden belirtim yok herkesin belirtisi var diye düşüneceğim. Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını versin inşallah 🤲🏻

Aminn canim aminnn bu topik hepimize ugur getirdin pozitif haberlerini de tek tek sıralayabiliriz insallh 🥰
Öbür topiklerde liste yapmışlar ama biz daha nisan ayına girmediğimiz için çok az insanın transfer tarihi belli. Öyle bir liste olsa çok güzel olur 👍 inşallah kuzum 🤲🏻

Merhaba canım bende bugün başladım benimde 3.gun oluyor banada estrofemle folikasit verdi. Estrofemi günde 3 folikasit günde 1 kullanacağım. Estrofemi kullanırken saatlerine dikkat ederek kullan. Aynı saatlerde kullan. Doktorum bana oyle dedi.
Coraspin vermedi mi sana canım bi çok kişiye vermiş dr bana da vermedi

Benim şimdidem sırt ağrılarım var ama belki ben bugün biraz fazla zorlamış olabilirim belki ondandır belki ilaçlardandır. Kendini dinlememek en iyisi aslında ama ben şimdiden acaba ağrılarımı ilaçlar mı yapıyor diyorum. Transfer sonrası belirtim olsa acaba düşecek mi, tutunmadı mı korkusu olacak, belirtim olmasa neden belirtim yok herkesin belirtisi var diye düşüneceğim. Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını versin inşallah 🤲🏻
Transfer öncesi kendini yormamaya çalış kuzum sen ne kadar iyi olursan hersey o kadar iyi olur. Hem pozitif düşün ki sonucunda pozitif olsun. Yine iyi vücutlaramiz varmis o kadar hormona iyi sabırla mücadele ediyoruz

İşte onu bende bilmiyorum ama şöyle düşündüm ilk yazdığınız yazıda düzenle seçeneğine yazılabiliyor galiba
Evet ekleme yapabiliyorum fakat mesajlar arasında kaybolmasin topiklerde girişte oluyordu ona nasil başa tutturulacagini bulmam gerekiyor

Benim de adetim bugun başladı pazartesi gideceğim inşallah transfer hazırlığına başlarız, benim bu sefer natural yapmayı önerdi doktorum öncekiler ilaçlıydı hep aynı sizin kullandıklarınız gibi. Var mı aranızda bu şekilde doğal transfer olacak olan?
benn, ocak ayında dogal sıklus transfer oldum canım ..
cok rahat işlemm.
yumurta buyumesını ve catlamsını takıp edıyor doktor ve rahım kalınlıgını ..
sadece folık asıt ve ptogestan fıtıl kullanmıştım..

Kızlar tablo oluşturuyoruz transfer tarihi belli olanlar kaçıncı denemeleri ve transfer tarihlerini yazarlarsa ekleyelim inşallah. Pozitifleri sıra sıra görürüz içimiz acilir🌻🥰

Benide eklermisiniz canim.ilk denemem transfer tarihim 10 Nisan insaAllah.

X