Bende ilk transferim olduğu için tek transfer olacağım. Bir şey kalmadı aklıma geldikçe hem sevinip hem heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayır benim de tek transfer olacak hayırlısıyla eğer tutmazsa diğerleri çift olacak. Valla bende o kadar heyecanlıyım ki sizin transfer günü benim transfer zamanımın belli olacağı gün hayırlı haberler alırız inşallah
Yok canım ilaçtan yana sıkıntım yok benim sadece adetim erken kesildi ilaçlar mı yaptı acaba diye sormak istedimMerhaba Ben de adetin 2. günü estrofeme basladim, 2.-4. gün arasi baslatiyolar, farketmiyo
Günler geçmek bilmiyor ki hele transfer olduktan sonraki zaman hiç geçmiyor diyorlar. İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine herkese gönlündekini versin Allah ımBende ilk transferim olduğu için tek transfer olacağım. Bir şey kalmadı aklıma geldikçe hem sevinip hem heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kusura bakma onu atlamisim, Benim de normale göre 1-2 gün erken kesildi galiba estrofemden :)Yok canım ilaçtan yana sıkıntım yok benim sadece adetim erken kesildi ilaçlar mı yaptı acaba diye sormak istedim
EstağfurullahKusura bakma onu atlamisim, Benim de normale göre 1-2 gün erken kesildi galiba estrofemden :)
Aminn canim aminnn bu topik hepimize ugur getirdin pozitif haberlerini de tek tek sıralayabiliriz insallhEvet insanın eline tutunulacak bir dal olması bile güzel. Allah dermansız dert vermesin.
İnşallah canimmmValla kuzum bende öyleyim istediğim şey hiç bir zaman beklediğimde gerçekleşmez3 gün içinde olursun inşallah
Benim şimdidem sırt ağrılarım var ama belki ben bugün biraz fazla zorlamış olabilirim belki ondandır belki ilaçlardandır. Kendini dinlememek en iyisi aslında ama ben şimdiden acaba ağrılarımı ilaçlar mı yapıyor diyorum. Transfer sonrası belirtim olsa acaba düşecek mi, tutunmadı mı korkusu olacak, belirtim olmasa neden belirtim yok herkesin belirtisi var diye düşüneceğim. Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını versin inşallahGünler geçmek bilmiyor ki hele transfer olduktan sonraki zaman hiç geçmiyor diyorlar. İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine herkese gönlündekini versin Allah ım
Öbür topiklerde liste yapmışlar ama biz daha nisan ayına girmediğimiz için çok az insanın transfer tarihi belli. Öyle bir liste olsa çok güzel olurAminn canim aminnn bu topik hepimize ugur getirdin pozitif haberlerini de tek tek sıralayabiliriz insallh
Coraspin vermedi mi sana canım bi çok kişiye vermiş dr bana da vermediMerhaba canım bende bugün başladım benimde 3.gun oluyor banada estrofemle folikasit verdi. Estrofemi günde 3 folikasit günde 1 kullanacağım. Estrofemi kullanırken saatlerine dikkat ederek kullan. Aynı saatlerde kullan. Doktorum bana oyle dedi.
Bizde yaparız canim becerebikirsem eklerimÖbür topiklerde liste yapmışlar ama biz daha nisan ayına girmediğimiz için çok az insanın transfer tarihi belli. Öyle bir liste olsa çok güzel olurinşallah kuzum
Transfer öncesi kendini yormamaya çalış kuzum sen ne kadar iyi olursan hersey o kadar iyi olur. Hem pozitif düşün ki sonucunda pozitif olsun. Yine iyi vücutlaramiz varmis o kadar hormona iyi sabırla mücadele ediyoruzBenim şimdidem sırt ağrılarım var ama belki ben bugün biraz fazla zorlamış olabilirim belki ondandır belki ilaçlardandır. Kendini dinlememek en iyisi aslında ama ben şimdiden acaba ağrılarımı ilaçlar mı yapıyor diyorum. Transfer sonrası belirtim olsa acaba düşecek mi, tutunmadı mı korkusu olacak, belirtim olmasa neden belirtim yok herkesin belirtisi var diye düşüneceğim. Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını versin inşallah
Başa nasıl tutturabiliicez acabaÖbür topiklerde liste yapmışlar ama biz daha nisan ayına girmediğimiz için çok az insanın transfer tarihi belli. Öyle bir liste olsa çok güzel olurinşallah kuzum
İşte onu bende bilmiyorum ama şöyle düşündüm ilk yazdığınız yazıda düzenle seçeneğine yazılabiliyor galibaBaşa nasıl tutturabiliicez acaba
Evet ekleme yapabiliyorum fakat mesajlar arasında kaybolmasin topiklerde girişte oluyordu ona nasil başa tutturulacagini bulmam gerekiyorİşte onu bende bilmiyorum ama şöyle düşündüm ilk yazdığınız yazıda düzenle seçeneğine yazılabiliyor galiba
Aa onu bilmiyorumEvet ekleme yapabiliyorum fakat mesajlar arasında kaybolmasin topiklerde girişte oluyordu ona nasil başa tutturulacagini bulmam gerekiyor
benn, ocak ayında dogal sıklus transfer oldum canım ..Benim de adetim bugun başladı pazartesi gideceğim inşallah transfer hazırlığına başlarız, benim bu sefer natural yapmayı önerdi doktorum öncekiler ilaçlıydı hep aynı sizin kullandıklarınız gibi. Var mı aranızda bu şekilde doğal transfer olacak olan?
Kızlar tablo oluşturuyoruz transfer tarihi belli olanlar kaçıncı denemeleri ve transfer tarihlerini yazarlarsa ekleyelim inşallah. Pozitifleri sıra sıra görürüz içimiz acilir