How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Prolutex kullanan arkadaşlar bu iğne çok yakıyor mu?pozitif olursa 3. Aya kadar kullanacaksın dediler. İlk defa kullanacağım
Benim bu tedavide en çok zorlandığım bu iğne olmuştu ta kii bugün yaptırana kadar☺️Bugün sağlık ocağına gittim bi güzel hemşire vardı iğneyi yapmış ben hala bekliyorum hissetmedim bile..Önceden yaptıklarında yatakta zıplıyordum resmen..Yapan insanın elinin hafifliğiyle ilgili biraz🤔

Kızlar buarada ben iyice normal hayatıma döndüm araba falan kullanmaya başladım sizce çok mu acele ettim..Bugün 3.günüm sadece ilk gün yattım şimdi süpürge hariç evdeki işleri yapıyorum yemek falan.

Kızlar 22 Nisan’da 5. gün transferim oldu. Bugün 6. gün. İdrar testinde pozitif çıkmadı. Kan tahlili günüm pazartesi. Sizce umut var mı?

Benim bu tedavide en çok zorlandığım bu iğne olmuştu ta kii bugün yaptırana kadar☺️Bugün sağlık ocağına gittim bi güzel hemşire vardı iğneyi yapmış ben hala bekliyorum hissetmedim bile..Önceden yaptıklarında yatakta zıplıyordum resmen..Yapan insanın elinin hafifliğiyle ilgili biraz🤔
Yaaa bi korku sardı beni iğnelerimi hep eşim yapıyor ben iğne fobim olduğu için yapamıyorum

Kızlar buarada ben iyice normal hayatıma döndüm araba falan kullanmaya başladım sizce çok mu acele ettim..Bugün 3.günüm sadece ilk gün yattım şimdi süpürge hariç evdeki işleri yapıyorum yemek falan.

İyi yapmışsın, sadece rahimini kasacak şeyler yapma, ağır kaldırma, süpürge açma, yerleri silme, yukarlara uzanma gibi…. 🌹🌹

İyi yapmışsın, sadece rahimini kasacak şeyler yapma, ağır kaldırma, süpürge açma, yerleri silme, yukarlara uzanma gibi…. 🌹🌹
Zaten dikkatli yapıyorum herşeyi bugün dışardaydım hep yemeğe falan çıktık yoksa evde zaman geçmiyor ama iki gündür başım ağrıyor onun nedenini anlamadım😏

Back