How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hemşireyle görüştüm yarın bı gelin doktor muayene etsin baksın dedi ama bu durumda alttan muayene ederse zararı olur mu diye korkuyorum
Biz zaten kese için hep alttan muayene oluyoruz kalp atışı içinde alttan olacağız. O yüzden doktor iyisini bilir bence endişelenme

Merhaba cnm bende fazla su içmedim sonradan sıkıntı olmasın diye ama bana sonda falan takmadılar hemşire ultrason cihazıyla karnıma bastırdı biraz.Sondayı takarken tahriş olmuş olabilir fitil kullanmaya devam et cnm
Bende hem mesaneyi doldurdular hemde ultrasonla iyice bastirdilar anca görebildiler yani. Çok kötüydü o an 🤦🏻‍♀️

Biz zaten kese için hep alttan muayene oluyoruz kalp atışı içinde alttan olacağız. O yüzden doktor iyisini bilir bence endişelenme
Yaa öyle mi ben karından ultrasonla oluyor sanıyodum. Saol canım içim rahatladı biraz. Bol su içiyorum yarına inşallah geçer muayeneye gerek kalmaz 🤲

Prolutex kullanan arkadaşlar bu iğne çok yakıyor mu?pozitif olursa 3. Aya kadar kullanacaksın dediler. İlk defa kullanacağım

Back