How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

kesesi böyle yolk da var dedi 5+4 falanım şu an 5.5 haftalık dedi haftaya 4 mayısta kalp atışı için çağırdı kese haftasıyla uyumlu bir sorun yok diyor . Ben de ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum bir bilinmesin ortasında gibiyim.
Hiç uzulme, kanama alanı ıcerde değil, dwdıgım gıbı rahım agzındadır kanama alanı, dınlen guzelce, ınsallah durur da sen de rahatlarsın 🙏🏻

Yarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarım canım çok korkuyorum
Insallah gumbur gumbur duyarsın, esıne soyle vıdeo ceksın, acıp acıp dınlersınız☺️ cok heyecanlı, benım kalbım yerınden cıkcaktı sankı duyulana kadar, o anın tadını cıkarın, darısı bıze ınsallah❤️🙏🏻

Insallah gumbur gumbur duyarsın, esıne soyle vıdeo ceksın, acıp acıp dınlersınız☺️ cok heyecanlı, benım kalbım yerınden cıkcaktı sankı duyulana kadar, o anın tadını cıkarın, darısı bıze ınsallah❤️🙏🏻
Eşimi almazlar ben çekerim büyük ihtimalle. Çok heyecanlıyım inşallah duyulur canım dua edin bana

Kızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda🥺

Kızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda🥺
Canım bana sonda takmadılar ama ben ilk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum. Zaten kronik sistitim var. Bol bol su içip halletmiştim. Bir daha olmadı Allahtan. Eğer geçmiyorsa su içince doktorunuza söyleyin. Çünkü hamilelerin bile kullanabileceği bir fitil var ondan verir sana.

Merhaba bana da aynı işlem yapıldı ilk günler hafif yanma vardı ama bol su ile geçti mutlaka bol bol su iç c vitamini al geçer inşallah kafana takma

Canım neden almasınlar bu ilk bişey alırlar birde içeri girdiğinde almazlarsa asistana ver o çeksin ben öyle yapmıştım kese de
Canım vajinal de almıyor doktorum. Ama içeriye girer ama ama ultrasonun olduğu yere almazşar

Canım bana sonda takmadılar ama ben ilk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum. Zaten kronik sistitim var. Bol bol su içip halletmiştim. Bir daha olmadı Allahtan. Eğer geçmiyorsa su içince doktorunuza söyleyin. Çünkü hamilelerin bile kullanabileceği bir fitil var ondan verir sana.
Hemşireyle görüştüm yarın bı gelin doktor muayene etsin baksın dedi ama bu durumda alttan muayene ederse zararı olur mu diye korkuyorum

Kizlar transferden sonra b12, biotin ve korean ginseng takviyeleri kullanmamda sakinca var mi sizce? Transferden once almistim ama daha baslamamistim

Merhaba cnm bende fazla su içmedim sonradan sıkıntı olmasın diye ama bana sonda falan takmadılar hemşire ultrason cihazıyla karnıma bastırdı biraz.Sondayı takarken tahriş olmuş olabilir fitil kullanmaya devam et cnm

Back