How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda🥺
Bende rahim tersliği olduğu için mesane dolu olmasın dedi doktor ama transfer esnasında da uterusu göremediler bu yüzden sonda takıp serumla doldurdular. Birkaç gün yanma ve sürekli idrar hissi bende de oldu. Ama doktorum transfer öncesi antibiyotik vermişti 4 gün kullanmıştım belki de bunu tahmin etmişti bilemiyorum. Şu an daha iyiyim. Bol su iç canım çaresi su bunun.

Bende rahim tersliği olduğu için mesane dolu olmasın dedi doktor ama transfer esnasında da uterusu göremediler bu yüzden sonda takıp serumla doldurdular. Birkaç gün yanma ve sürekli idrar hissi bende de oldu. Ama doktorum transfer öncesi antibiyotik vermişti 4 gün kullanmıştım belki de bunu tahmin etmişti bilemiyorum. Şu an daha iyiyim. Bol su iç canım çaresi su bunun.
Dünden beri suyu bolca içiyorum bugün daha rahatım şükür canim

Back