- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
- 103
Canım koldanda vurabilirsin ben progestni karnimdan oksapari kolumdan vuruyorum yine acıyor nodül gibi şişlik oluyor ama karından vurmaktan daha iyi sanki kol.Bende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koldanda vurabilirsin ben progestni karnimdan oksapari kolumdan vuruyorum yine acıyor nodül gibi şişlik oluyor ama karından vurmaktan daha iyi sanki kol.Bende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttı
Bende rahim tersliği olduğu için mesane dolu olmasın dedi doktor ama transfer esnasında da uterusu göremediler bu yüzden sonda takıp serumla doldurdular. Birkaç gün yanma ve sürekli idrar hissi bende de oldu. Ama doktorum transfer öncesi antibiyotik vermişti 4 gün kullanmıştım belki de bunu tahmin etmişti bilemiyorum. Şu an daha iyiyim. Bol su iç canım çaresi su bunun.Kızlar merhaba, Çarşamba transfer oldum. Transfer esnasında mesane istenildiği gibi dolu olmayınca sonda takip serum sıktılar. 2 gündür afedersiniz idrar yaparken ağrı ve yanmam gecmedi. Sondadan dolayidir diyodum ama bugün de sürekli idrarim var hissi eklendi. Enfeksiyon oldu kesin. Bu durumu yaşayan varmı aranızda
kendimi buzlarin içine qtqcam az kaldi. Adetime benim daha 10 gün varKizzz damlakcbs ben de yanmaya basladim, sicak basiyo, sanirim adet gunum yakinlasiyo
Insallah pozitifliktendirkendimi buzlarin içine qtqcam az kaldi. Adetime benim daha 10 gün var
Qy insallah içim içimi yiyor test yapmak icinInsallah pozitifliktendir
Hayir hayiiir daha cok erken benim daha 3.gunum ne kadar sabrederiz gorecegizQy insallah içim içimi yiyor test yapmak icin
Hadi teyzosum pit pit atsın kalbinAy bekliyorum gireceğim içeriye kızlar dua edin inşallah duyulsun
Tutuyorum kendjmiHayir hayiiir daha cok erken benim daha 3.gunum ne kadar sabrederiz gorecegiz
Oh bir nefes aldık sıradakilere inşallahAy kızlar duydum şükürler olsunnn
Gözünüz aydın, darısı bize insallah artık tescıllı hamişsinizAy kızlar duydum şükürler olsunnn
Yaaaa agliycamAy kızlar duydum şükürler olsunnn
Dünden beri suyu bolca içiyorum bugün daha rahatım şükür canimBende rahim tersliği olduğu için mesane dolu olmasın dedi doktor ama transfer esnasında da uterusu göremediler bu yüzden sonda takıp serumla doldurdular. Birkaç gün yanma ve sürekli idrar hissi bende de oldu. Ama doktorum transfer öncesi antibiyotik vermişti 4 gün kullanmıştım belki de bunu tahmin etmişti bilemiyorum. Şu an daha iyiyim. Bol su iç canım çaresi su bunun.
Oyy çok sevindim canimm ya gözün aydınAy kızlar duydum şükürler olsunnn
Teşekkür ederim canımOyy çok sevindim canimm ya gözün aydın
Çok sevindim darısı basimiza inşallahAy kızlar duydum şükürler olsunnn