How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 125NISAN
N nimolik 1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
@sansll16 NISAN🤰
@madamseker31 MART:KK43:
@bamagirl8918 NISAN
@Ankalinka8NISAN:KK43:
@sunshine__1NISAN🤰
@Nazelina220 NISAN
@surmelikedi2NISAN:KK43:
@Deniz35256 NISAN🤰
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@sinemiss3612NISAN
@Papatya161010 NISAN🤰
@Matilda95NISAN
@Elseko7NISAN
@Mavi_rella1NISAN:KK43:
mavibirmasal mavibirmasal 12 NISAN🤰
@Ccmm899313 NISAN:KK43:
@Tech10110 NISAN🤰
K Kozmeticaa 213NISAN
@Minelim96
@julia161614NISAN
@melodiaEy11 NISAN🤰
@1erguvan21NISAN
@Hayalimsin3803313NISAN🤰
@Melina007426NISAN
@ahbrc20 NISAN
@m_ldk18NISAN
@egemnil24 NISAN
B bgmblby 20 NISAN
27 Nisan

merhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum sonucum pozitif çıktı fakat mutluluğum çok sürmedi bir hafta sonra kanamam başladı kimyasal gebelikmiş düşük yaptım böyle bir durumla karşılaşan varmı ?
Geçmiş olsun bnde 7 nisanda transfer oldum kanamam vardı hastaneye yattım doktor hastanede yatmamın bir yararı olmayacağını söyledi kese ve yolk var kanamamda ara ara devam ediyor bilmiyorum düşer mi

Geçmiş olsun bnde 7 nisanda transfer oldum kanamam vardı hastaneye yattım doktor hastanede yatmamın bir yararı olmayacağını söyledi kese ve yolk var kanamamda ara ara devam ediyor bilmiyorum düşer mi
Oncelıkle cok gecmıs olsun, sakin kalın lutfen, 21 haftalık ıkız grbelıgım boyunca kanamalarım oldu, pıhtılı kımızı her turdn oldu, baska bı sebepten kaybettım.. Calısıyorsanız rapor alın dınlenın, kalkmayın yerınızden, yıyecek ekmegı varsa bu dunyada rabbım yasatır onu, dua edın bol bol 🙏🏻proluton yapıldı mı? Bır de kan uyusmazlıgınız var mı, varsa ıgne yapılmanız gerekıyor hemen

Oncelıkle cok gecmıs olsun, sakin kalın lutfen, 21 haftalık ıkız grbelıgım boyunca kanamalarım oldu, pıhtılı kımızı her turdn oldu, baska bı sebepten kaybettım.. Calısıyorsanız rapor alın dınlenın, kalkmayın yerınızden, yıyecek ekmegı varsa bu dunyada rabbım yasatır onu, dua edın bol bol 🙏🏻proluton yapıldı mı? Bır de kan uyusmazlıgınız var mı, varsa ıgne yapılmanız gerekıyor hemen
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun doktorum sadece progestan iğne ve duphaston hap verdi kesilmiyor arada oluyor kanama alanı görmüyorum diyor 5.5 haftalıkmış yolk ve kese var haftaya bakalım sadece dinlen ilaçlarını kullan dedi kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ im eşim B+ Çalışıyordum 2 hafta izinliyim

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun doktorum sadece progestan iğne ve duphaston hap verdi kesilmiyor arada oluyor kanama alanı görmüyorum diyor 5.5 haftalıkmış yolk ve kese var haftaya bakalım sadece dinlen ilaçlarını kullan dedi
Kanama alanı yoksa hıc korkma rahım agzında yara vardır o kanıyor olabılır.. Kese buyudukce rahım de genıslemeye baslıyor, bırsuru kılcal damar var dusun, onlarr gerılıyor ve catlıyor, ıcerde bısey yoksa rahat ol, dınlen, proluton dırek keser kanamayı onu da yaptırabılırsın

Kanama alanı yoksa hıc korkma rahım agzında yara vardır o kanıyor olabılır.. Kese buyudukce rahım de genıslemeye baslıyor, bırsuru kılcal damar var dusun, onlarr gerılıyor ve catlıyor, ıcerde bısey yoksa rahat ol, dınlen, proluton dırek keser kanamayı onu da yaptırabılırsın
Teşekkür ederim ama doktor vermedi proluton dün gece hastanede yattım burda yatmanla evde yatman arasında fark yok sadece progestan vuruyoruz dedi serum verdiler. Kese iyi 5.5 hafta olduğu için embriyo göremem haftaya göremezsek sıkıntı dedi 1 hafta sonrasına gün verdi önce lekelenme oluyordu dün ve bugün kırmızı kan var

Teşekkür ederim ama doktor vermedi proluton dün gece hastanede yattım burda yatmanla evde yatman arasında fark yok sadece progestan vuruyoruz dedi serum verdiler. Kese iyi 5.5 hafta olduğu için embriyo göremem haftaya göremezsek sıkıntı dedi 1 hafta sonrasına gün verdi önce lekelenme oluyordu dün ve bugün kırmızı kan var
O zaman dınlen guzlce, bana her kanamada yapılıyordu, o yuzden soyledım, ınsallah sımsıkı tutunur sana 🙏🏻

O zaman dınlen guzlce, bana her kanamada yapılıyordu, o yuzden soyledım, ınsallah sımsıkı tutunur sana 🙏🏻
Bencede rahim ağzında kıpkırmızı koyu kanıyor ama kesede bozulma yok önceden progestan fitil kullanırken rahim ağzında şişlik hissetmiştim fitil koyarken zorlanıyordum doktora söylediğimde fitili hemen kesti şimdi yine koyu kırmızı bir yerim kesilmiş gibi kanıyor ama adet kanına hiç benzemiyor ama doktor nasıl bilemiyor muayene olurken bugün ilk defa canım yandı zaten eve gelince kanama arttı

Bencede rahim ağzında kıpkırmızı koyu kanıyor ama kesede bozulma yok önceden progestan fitil kullanırken rahim ağzında şişlik hissetmiştim fitil koyarken zorlanıyordum doktora söylediğimde fitili hemen kesti şimdi yine koyu kırmızı bir yerim kesilmiş gibi kanıyor ama adet kanına hiç benzemiyor ama doktor nasıl bilemiyor muayene olurken bugün ilk defa canım yandı zaten eve gelince kanama arttı
Aksama kadar durmazsa baska bır doktora daha gorun, proluton yaptır yıne soyluyorum bak kanamayı keser hemen.. Aynılarını yasadım cunku zaamanında.. 😔

Aksama kadar durmazsa baska bır doktora daha gorun, proluton yaptır yıne soyluyorum bak kanamayı keser hemen.. Aynılarını yasadım cunku zaamanında.. 😔
Bende dün lekelenmem oldu doktor bana da vurmaya gerek yok dedi. Ama ben sağlık ocağına gittim zaten evde proluton vardı vurdurdurdum. Kanamam bitmişti ama yine de kendimi garantiyi almak istedim

Bende dün lekelenmem oldu doktor bana da vurmaya gerek yok dedi. Ama ben sağlık ocağına gittim zaten evde proluton vardı vurdurdurdum. Kanamam bitmişti ama yine de kendimi garantiyi almak istedim
Ben hiç proluton vurulmadım bilmiyorum . Doktor vermedi kendi kendime de yaptırmak istemedim

Aslında kalp atısı duyulmadan once vucut saglıksızsa atmak ıster dıye dusunerekten vermek ıstemıyorlar,, dusuk olacaksa bıle gecıktırır onu dıye.. Ama kalpmatısından sonra rıske atmamak ıcın ben her kanamamda vurduruyordum, cantamta tasıyordum, proluton olması gerek dozu aslında yarım doz haftada, perınatoloğum oyle demıstı.. Brn yarım doz yaptırıyordum.

Aslında kalp atısı duyulmadan once vucut saglıksızsa atmak ıster dıye dusunerekten vermek ıstemıyorlar,, dusuk olacaksa bıle gecıktırır onu dıye.. Ama kalpmatısından sonra rıske atmamak ıcın ben her kanamamda vurduruyordum, cantamta tasıyordum, proluton olması gerek dozu aslında yarım doz haftada, perınatoloğum oyle demıstı.. Brn yarım doz yaptırıyordum.
kesesi böyle yolk da var dedi 5+4 falanım şu an 5.5 haftalık dedi haftaya 4 mayısta kalp atışı için çağırdı kese haftasıyla uyumlu bir sorun yok diyor . Ben de ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum bir bilinmesin ortasında gibiyim.

Eklentiler

• AB6E9AF3-48A4-4A10-9E9B-2148AE5FEE72.jpeg
    AB6E9AF3-48A4-4A10-9E9B-2148AE5FEE72.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 49
Yarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarım canım çok korkuyorum

Back