• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.

Merhabalar benden 9 yumurtalık alındı ilk başta dediler 3 tanesi dillendiren sonra dediler 1 taneye düştü sayı diğerleri iyi durumda olmadıkları söylendi ve sadece 1 tane embriyo yerleştirildi 25 nisan da. 10 gün sonra test yapacam inşallah tutmuştur çok stres yapıyorum acaba tutar mı diye ne yapmamı önerirsiniz bu süreçte?

Merhabalar benden 9 yumurtalık alındı ilk başta dediler 3 tanesi dillendiren sonra dediler 1 taneye düştü sayı diğerleri iyi durumda olmadıkları söylendi ve sadece 1 tane embriyo yerleştirildi 25 nisan da. 10 gün sonra test yapacam inşallah tutmuştur çok stres yapıyorum acaba tutar mı diye ne yapmamı önerirsiniz bu süreçte?
Merhaba hayırlı olsun insallah 🧿🙏🏽 2-3 gün bence iyice dinlenin, yormayın kendinizi… sağlıklı beslenin, iyi düşünün.. sonrasında 30-45 dakika yürüyüşlere çıkın yavaş yavaş ve bol su için, ilaçlarınızı ihmal etmeyin, aynı saatlerde almaya gayret gösterin 🙏🏽 daha fazla bişi yapamazsınız zaten 🙏🏽 insallah güzel haberinizi bekliyoruz 🌹🙏🏽🧿

Aynı gün transfer olmusuz🌻Bazen ne yaparsak yapalım nasipte öte yol yok kafanızı başka seylerle meşgul edin bu kadar düşünmek de iyi degil

Back