• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yukarıda bır arkadas yazmış, gercekten yumurtası olmayan hastalar var, amelıyatla bıle sperm cıkarılamayan hastalar var, cok sukur dıyelım, hepımızın ımtıhanı başka, ama bızım ıcın de baharlar gelecek 🌿💐💞
Rabbim herkesin yardımcısı olsun ,
Daha fazla kimseyi bekletmesin .
Her halime her zaman şükür ediyorum, 🤲❤️
Çünkü burası imtihan dünyası..
Baharı bekliyoruz 😍😍🌿

Merhaba bende 24 nisan 🌸 neler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günleriniz
Yatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyle ☺️

Yatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyle ☺️
Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklik

Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklik
Benım oncekı gece sancım oldu, uykumdan uynadım hatta, sabah hemsireyı de aradım, cok hareketsız kalma, ufak yuruyusler yap dedı, bagırsak hareketlerın yavaslamıstır falan saydı bırsuru, bıraz azaldı sancı ama devam edıyo, sanırım progesteron yukselıyor o yuzden oluyor..

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.

Eklentiler

• 20230427_161937.jpg
    20230427_161937.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Bence ikisinde tutmuş, hayırlı olsun canım 🙏🏽🙏🏽🧿🧿 idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması imkansız gibi bişi 🤩

Canım hayırlı olsun çok net çıkmış. İdrarda bu kadar net çıktıysa kanda kesin çıkar ♥️🙏

Benim de aynıydı :) tutmuş :) bu testlerde tek çizgi hatalı olabilir ama çift çizginin hatası yok ♥️

Canım insallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebisleri olsun 🧿🥰🙏🏽😍🍀 benim tek 5. Gün embriyosu 15 nisanda transfer oldum, transferden sonra 7. Gün evde idrar testinde pozitif gördüm hemen gittim kan verdim 65 lerde çıktı 🙏🏽🧿🍀 insallah güzel haberi verirsin sen de 😍🙏🏽🧿
Bende ordayıö 6. Gün embriyosu 24 nisanda transfer oldum 🥴 banada dua edin

Merhaba normal hayatıma devam ediyorum. Karnımda şişkinlik ve bel ağrım var onun dışında bir belirtim yok sizin?
Benimde karnımda şişkinlik var. Ara ara inceden bir kramp giriyor karnıma bide halsizlik işte canım sen kaç tane transfer oldun🌸 ben 2 tane aldım ilk kez transfer oldu inşallah tutar hepimizin bebişleri

Back