- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
Ayyy inşallah canım yaa test gününde artıyor demekkiCumartesi tekrar test yap, muhtemelen 50+ bir değer çıkar.. 11. Gün tekrar yaparsın hemşire söyler zaten sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah canım yaa test gününde artıyor demekkiCumartesi tekrar test yap, muhtemelen 50+ bir değer çıkar.. 11. Gün tekrar yaparsın hemşire söyler zaten sana
Rabbim herkesin yardımcısı olsun ,Yukarıda bır arkadas yazmış, gercekten yumurtası olmayan hastalar var, amelıyatla bıle sperm cıkarılamayan hastalar var, cok sukur dıyelım, hepımızın ımtıhanı başka, ama bızım ıcın de baharlar gelecek
Bıze de bu yakışırRabbim herkesin yardımcısı olsun ,
Daha fazla kimseyi bekletmesin .
Her halime her zaman şükür ediyorum,
Çünkü burası imtihan dünyası..
Baharı bekliyoruz
Merhaba bende 24 nisan neler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günlerinizBen de 24 nısan, memnun oldum
Yatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyleMerhaba bende 24 nisan neler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günleriniz
Merhaba bende 24 nisan nasıl geçiyor günleriniz beler yapıyorsunuz belirtileriniz nelerMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum sabırla 6 mayısı bekliyorumm
Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklikYatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyle
Merhaba normal hayatıma devam ediyorum. Karnımda şişkinlik ve bel ağrım var onun dışında bir belirtim yok sizin?Merhaba bende 24 nisan nasıl geçiyor günleriniz beler yapıyorsunuz belirtileriniz neler
Benım oncekı gece sancım oldu, uykumdan uynadım hatta, sabah hemsireyı de aradım, cok hareketsız kalma, ufak yuruyusler yap dedı, bagırsak hareketlerın yavaslamıstır falan saydı bırsuru, bıraz azaldı sancı ama devam edıyo, sanırım progesteron yukselıyor o yuzden oluyor..Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklik
Bence ikisinde tutmuş, hayırlı olsun canım idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması imkansız gibi bişiKızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Canım hayırlı olsun çok net çıkmış. İdrarda bu kadar net çıktıysa kanda kesin çıkarKızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Çok tesekkur ederim, inşallah dogru sonuçtur, umarım sizin de süreciniz dilediğiniz gibi gidiyordurBence ikisinde tutmuş, hayırlı olsun canım idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması imkansız gibi bişi
Teşekkür ederim içimi rahatlattinız, inşallah sizin için de her sey yolunda gidiyordurCanım hayırlı olsun çok net çıkmış. İdrarda bu kadar net çıktıysa kanda kesin çıkar
Benim de aynıydı :) tutmuş :) bu testlerde tek çizgi hatalı olabilir ama çift çizginin hatası yokKızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Bende ordayıö 6. Gün embriyosu 24 nisanda transfer oldum banada dua edinCanım insallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebisleri olsun benim tek 5. Gün embriyosu 15 nisanda transfer oldum, transferden sonra 7. Gün evde idrar testinde pozitif gördüm hemen gittim kan verdim 65 lerde çıktı insallah güzel haberi verirsin sen de
Ben 4. Gündeyim hiç bişey hissetmiyorum normal mi çok stresliAy bende öyle olmuştu kese göreceğim zaman şimdi de kalp atışına giderken öyle olacak galiba
Yaa cok sevindim sizin adiniza, sizin ikiz mi?Benim de aynıydı :) tutmuş :) bu testlerde tek çizgi hatalı olabilir ama çift çizginin hatası yok
Benimde karnımda şişkinlik var. Ara ara inceden bir kramp giriyor karnıma bide halsizlik işte canım sen kaç tane transfer oldun ben 2 tane aldım ilk kez transfer oldu inşallah tutar hepimizin bebişleriMerhaba normal hayatıma devam ediyorum. Karnımda şişkinlik ve bel ağrım var onun dışında bir belirtim yok sizin?
Gözün aydın canm çok şükür birimizin mıtluluğu hepimizin umudu oluyor. Ne zaman transfer oldun kaçıncı gününden idrar testi yaptınBenim de aynıydı :) tutmuş :) bu testlerde tek çizgi hatalı olabilir ama çift çizginin hatası yok