Çok geçmiş olsunEvet yaptırmıştım kız olcakti hatta , ama ben de miyom vardı o da etken olmuş olabilr dendi , sonra miyom ameliyatı oldum 8 cm di ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunEvet yaptırmıştım kız olcakti hatta , ama ben de miyom vardı o da etken olmuş olabilr dendi , sonra miyom ameliyatı oldum 8 cm di ,
Bernacim tekrar söylüyorum üzme kendini değerlerin normalBenim ki iki katına yakın ama az
2 cm di miyomum , rahim dışında demişti ama çok büyüdü ilaçların etkisiyle ondanÇok geçmiş olsunmiyomu önce görmemiş mi Dr
bazıları engelleniyormuş ama genel olarak temizleyip yapılmasını öneriyorlar
![]()
Sağlıklı beslenmeye çalış , spor yap , hep hareket et , buzluguna yemek yap köy , temizlik yap vbMerhaba bende transfer bekliyorum 2.adette gelin dediler 1.si oldu 2.si bir türlü gelmiyor 5 gün gecikti sizde de oldu mu böyle bir şey birde bu bekleme sürecinde neler yaptınız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız heyecanlıyım![]()
Ok anladım onu ön görememiş olabilir2 cm di miyomum , rahim dışında demişti ama çok büyüdü ilaçların etkisiyle ondan
Vitamin takviyesi vermişti bana doktorum imom OMEGA , B12 plus d vitamini onları kullanmıştım , hala da kullaniyorumMerhaba bende transfer bekliyorum 2.adette gelin dediler 1.si oldu 2.si bir türlü gelmiyor 5 gün gecikti sizde de oldu mu böyle bir şey birde bu bekleme sürecinde neler yaptınız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız heyecanlıyım![]()
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum ilk denemem test günü gelsin diye bekliyorummMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum canım rabbim nasip etsin inşallah hepimize
Böyle düşğnce cok haklısınız nankör etmiş gibi oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsunTedavi merkezinde ne kadinlarla tanıştım 15 yıldır ugrasan.. yılda 3-4 kez sadece yumurta olussunda alınsın diye durmadanilaclar iğneler kullanan… evet bizim içinde zor tabi 2-3 kez deneyenler özellikle ama 15 kere deneyip hüsrana maddi manevi uğrayanda çok, sen hamilesin canım seve seve yap herseyini![]()
Amin inşallahOk anladım onu ön görememiş olabilirkötü olmuş… şimdi bebeğiniz insallah sımsıkı tutunur size
![]()
Hangi d vitamini kullanıyorsunuz? Ben de kendi kafama göre bi tane kullanıyorum öncekini onaylamıştı sadece farklı marka aldım aynı doz herhalde farketmezVitamin takviyesi vermişti bana doktorum imom OMEGA , B12 plus d vitamini onları kullanmıştım , hala da kullaniyorum
Kesinlikle öyle, imtihan dünyasıInsallah canım, Rabbım bu yolda savasan hepımızın yar ve yardımcısı olsunzor sureclerden gecıyoruz, her asaması ayrı zor, ısyan etmıyoruz düşük grubumda da hep bunu soylerım, vardır rabbımın bır bıldıgı, bak orada nerdeyse tum arkadaslarımız kucagına aldı yavrusunu, bız de ınsallah alacağız zamanı gelınce, ınanıyorum
![]()
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum sabırla 6 mayısı bekliyorummSize de hayırlı olsun evet 6 Mayıs hepimizin miladı olsun bi bayram yapalım inşallah![]()
D vit 3 damla , 10 damla suya damlatip içiyorumHangi d vitamini kullanıyorsunuz? Ben de kendi kafama göre bi tane kullanıyorum öncekini onaylamıştı sadece farklı marka aldım aynı doz herhalde farketmez![]()
Pozitif düşün sen hamilesin 2 gün sonra asil testin çıkacak ve bence fırlayacakBöyle düşğnce cok haklısınız nankör etmiş gibi oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Benim de 24 Nisan diMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum sabırla 6 mayısı bekliyorumm
Teşekkür ederimD vit 3 damla , 10 damla suya damlatip içiyorum
Bana 4 Mayıs'ta yap dedi testi doktorumMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum sabırla 6 mayısı bekliyorumm
Hatta ben 3 Mayıs'ta idrar testi yapmayı dusunuyorumBana 4 Mayıs'ta yap dedi testi doktorum
Bende 4 mayısta yapmaya karar verdim kendimceBana 4 Mayıs'ta yap dedi testi doktorum
Canım güzel düsün güzel olsun bak benm tutmadı 5 rakaminı görsem bile bana umut olacakti senin değerin gayet iyi doktorunun dediği gün de testini tekrarla Allah ın izniyle güzel artmış olacaktırBöyle düşğnce cok haklısınız nankör etmiş gibi oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun