- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
KonyaHangi ildesin canim her yer buz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KonyaHangi ildesin canim her yer buz
Merhaba ben de 7. Gün yaptırmıştım 64 çıkmıştı, 11. Gün 780 çıktı erken değerler çok önemli değil diye anladım, artarak gitmesi önemli hayırlı olsun bir deKızlar bugün transferden sonraki 7. günüm. Ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonuç 59.35 çıktı. Sizce nasıl?
Allah kolaylik versin bacim, insallah pozitiftir
Nerden anladın?Ben galşba kimyasal gebelik geciriyorum
Amin canimmm herkesi pozitifi görsün insallahAllah kolaylik versin bacim, insallah pozitiftir
Hemşirene söyledin mi ? Belki daha yeni tutunuyor, bence bi 2-3 gün daha bekle ve sonra test yap, bir anda fırlayabilir6.gün 16 7. gün 22 8. Gün 28 cıktı değerim
Söylemedim canım hemşiremin cok bişe bildiğini füşğnmüyorum acıkcası benHemşirene söyledin mi ? Belki daha yeni tutunuyor, bence bi 2-3 gün daha bekle ve sonra test yap, bir anda fırlayabilir
Söyle bence için rahat etsin, onların işi bu ve doğru yönlendirir seni canımSöylemedim canım hemşiremin cok bişe bildiğini füşğnmüyorum acıkcası ben
Kuzum iki kere yanlış bilgi verdi bana birşncisi transfer günü sayılıyormu dedim evet sayılıyor dedi sayılmıyormus iğneyş vurukende yanlış yönlendirdi o yğzden cok gğvenemiyorum doktorumda sakın test verme demişti onada diyemiyorumSöyle bence için rahat etsin, onların işi bu ve doğru yönlendirir seni canım
Bazıları transfer gününü sayıyo o değişiyordur canım… test senin için rahat edecekse 2 gün sonra tekrar ver, bi anda artış olacak benceKuzum iki kere yanlış bilgi verdi bana birşncisi transfer günü sayılıyormu dedim evet sayılıyor dedi sayılmıyormus iğneyş vurukende yanlış yönlendirdi o yğzden cok gğvenemiyorum doktorumda sakın test verme demişti onada diyemiyorum
Test günüm cumartesi neye göre artıyo bu onuda anlamadım ki benim ki azalmıyoda düzgün artmıyodaBazıları transfer gününü sayıyo o değişiyordur canım… test senin için rahat edecekse 2 gün sonra tekrar ver, bi anda artış olacak bence
İki günde bir iki katına çıkması gerekiyor değer normal ilerliyor 10. Gün 60 12. Gün 120 olmalı ortalama değer , rahat ol değerlerin için, erken ogrenmissin sadece6.gün 16 7. gün 22 8. Gün 28 cıktı değerim
Benim önceki transferimde 9. Gün değerim 50 idiSöylemedim canım hemşiremin cok bişe bildiğini füşğnmüyorum acıkcası ben
Erken oldugu içinmi düşük acaba anlamadım ki hiç bişe normalde bakuyorum buaradakilere 8 gun cok daha yuksek değerleriİki günde bir iki katına çıkması gerekiyor değer normal ilerliyor 10. Gün 60 12. Gün 120 olmalı ortalama değer , rahat ol değerlerin için, erken ogrenmissin sadece
9. Gunde 50 iyi bir değer bana göre benim 8. Gun 28 yok gibi bişeBenim önceki transferimde 9. Gün değerim 50 idi