- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Anladım cnm hayırlısı artık tutunsunda bölünmesi kalsın4.gunu bılmıyorum, ama 3.gun embrıyoları bolunebılıyor dıye bılıyorum. 5.gun blast kabuktan cıkmaya hazır gelısımı tamamldıgı ıcın bolunme olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm hayırlısı artık tutunsunda bölünmesi kalsın4.gunu bılmıyorum, ama 3.gun embrıyoları bolunebılıyor dıye bılıyorum. 5.gun blast kabuktan cıkmaya hazır gelısımı tamamldıgı ıcın bolunme olmuyor
Canım ben fitil konusunu bir gün önceden sormuştum fitil i 07.30 da kullanacak mıyım diye bana ısrarla kullanacaksın dediler akabinde saat 12.00 de transfer oldum 13:30 da da fitil i kullanacak mıyım dedim kullanacaksın dediler asla aksatmayacaksın dedilerYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
Ama benim kullandığım fitil progeston mu ne idiYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
Aaa benim 5. Gün o zaman iyi tek olursa ama hemşire ikiz gebelikten şüpheleniriz bu durumlarda dedi…Kacıncı gun embrıyosu, 5.gunler bolunmuyor
Aynen basımızın tacıAnladım cnm hayırlısı artık tutunsunda bölünmesi kalsın
O zaman hcg salınımınız guzel gıtmıs ıkız deıldır benceAaa benim 5. Gün o zaman iyi tek olursa ama hemşire ikiz gebelikten şüpheleniriz bu durumlarda dedi…
Ebet bana da Lutinus sabah kullanın öyle gelin demişlerdiTeşekkür ederim cevaplarınız için çok sağolun . Çünkü sabah mutlaka kullan demişlerdi . Öğleden sonra oldu transfer . İnşallah olumlu sonuçlanır
Evet benim de var, özellikle çok ayakta kalınca artıyor hayırlı olsun insallahKızlar ben de pazartesı transfer oldum, dun geceden berı adet sancısı gıbı bı sancı var, bugun hemsıreyı de aradım, cok hareketsız kalmayın, stres yapmayın, bagırsak hareketlerınız yavaslamıstır vs bırsuru sey anlattı.. Sızın de var mı sancı
Ay insallah iyi gitsinde, hiç önemli değil tek ya da ikizO zaman hcg salınımınız guzel gıtmıs ıkız deıldır bence
Ben transfer gunu aksam basladım lutınusa, oncesınde hıvbısey kullanmadım, dogal sıklus yontemı uygulandıgı ıcın mı acabaEbet bana da Lutinus sabah kullanın öyle gelin demişlerdi
Senden de o kalıntılar geldi mi transferden sonra kuzum ?Ebet bana da Lutinus sabah kullanın öyle gelin demişlerdi
Ben hep yatıyorum bı lavobaya bı de mutfaga gıdıyorumEvet benim de var, özellikle çok ayakta kalınca artıyor hayırlı olsun insallah
Doğrudur belki benim 5. Gün olduğunu unutmuş olabilir, çok kişiyle ilgileniyorlar ya4.gunu bılmıyorum, ama 3.gun embrıyoları bolunebılıyor dıye bılıyorum. 5.gun blast kabuktan cıkmaya hazır gelısımı tamamldıgı ıcın bolunme olmuyor
Evet Lutinus ilk zaman hep geri geliyordu 2-3 gündür gelmiyorSenden de o kalıntılar geldi mi transferden sonra kuzum ?
ilk zaman ben de öyleydim dünden beri biraz daha rahatım… insallah bu nedenle düşürmem yatmak daha rahat hissettiriyo psikolojikmenBen hep yatıyorum bı lavobaya bı de mutfaga gıdıyorum
Transfer yenı oldugu ıcım kasıyorum, onumuzdekı hafta mecburen ıse baslıcam, 5 gunden sonra normal hayata donmeye baslarım, ama ilk 5gun benım ıcın vıcdanen rahat hıssetmemı saglarilk zaman ben de öyleydim dünden beri biraz daha rahatım… insallah bu nedenle düşürmem yatmak daha rahat hissettiriyo psikolojikmen
Evet muhtemelen sizin hormonlar düzgündür, benim östrojen mesela bayağı eksik, en çok estrofemBen transfer gunu aksam basladım lutınusa, oncesınde hıvbısey kullanmadım, dogal sıklus yontemı uygulandıgı ıcın mı acaba
5 gün uzun bi süreTransfer yenı oldugu ıcım kasıyorum, onumuzdekı hafta mecburen ıse baslıcam, 5 gunden sonra normal hayata donmeye baslarım, ama ilk 5gun benım ıcın vıcdanen rahat hıssetmemı saglar