- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
İnşallh cnmSize de hayırlı olsun evet 6 Mayıs hepimizin miladı olsun bi bayram yapalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh cnmSize de hayırlı olsun evet 6 Mayıs hepimizin miladı olsun bi bayram yapalım inşallah
Transfer sonrası 7. Gün de 64 çıktı, bugün 11. Gün test günüm yani 780 çıktı canım adetim 3 gün gecikti gösteriyorSen kaçıncı gün test yapmıştın canım ve değer kaçtı
Senin bayagı yuksekmış canım benim gibi düşük öğrenen aradım onıda bulamadım burada bus ekilde düşük öğrenenlerin gebelikleri sonlanmış hepTransfer sonrası 7. Gün de 64 çıktı, bugün 11. Gün test günüm yani 780 çıktı canım adetim 3 gün gecikti gösteriyor
Canım söyledim ya sana ben 7. Gün 19 du 11. Güne kadar 36 oldu sadece sonradan arttı geç gelişim olabilir işteGaliba kimyasal gibi bişey benim ki 7. Gün değeri içşn 22 cok düşğk
İnsallah benimde öyle olur canımCanım söyledim ya sana ben 7. Gün 19 du 11. Güne kadar 36 oldu sadece sonradan arttı geç gelişim olabilir işte
Ay ben bunu çözemedim yaaa çevirmiyor da sayfayıhCG Levels Chart and Calculator
This hCG calculator and hCG levels chart assess whether your hCG levels are rising normally and doubling normally.www.babymed.com
Bunsayfada hesaplama yapabiliyorsun normal
Ya da anormal diyo seninki normal baktik
Ben
Hihhii o ilk beta değeri yazıyorsun sol boşluğa 1. Altdakine 2. Değerini yazıyorsun , sağ tarafta ovulation past diyor yani yumurtlama tarihinden kaç gün geçtiğini yaziyosun onun altındaysa hours diyo orayaysa 2 test arasında ki saati yaziyosun.. calculate basınca aşağıda normal vs yazıyo dene biAy ben bunu çözemedim yaaa çevirmiyor da sayfayı
Benden cokSenin bayagı yuksekmış canım benim gibi düşük öğrenen aradım onıda bulamadım burada bus ekilde düşük öğrenenlerin gebelikleri sonlanmış hep
Heee tamam anladım şimdi sağol canımHihhii o ilk beta değeri yazıyorsun sol boşluğa 1. Altdakine 2. Değerini yazıyorsun , sağ tarafta ovulation past diyor yani yumurtlama tarihinden kaç gün geçtiğini yaziyosun onun altındaysa hours diyo orayaysa 2 test arasında ki saati yaziyosun.. calculate basınca aşağıda normal vs yazıyo dene bi
Evet benim doktorum bana geç gelişim olmuş dedi. Özellikle azosperm hastalarında bu oluyormuşBenden cok
Cok yüksek olanlarada ben benim düşük diyodum canım, alakası yok, geç yerleşmiş olabilir… herkesin vücudu farklı ve farklı beta salgılıyor… sen şimdi hamilesin iyi düşün
Doktorum da şimdi cevap attı artık iyi devamlı devamlı test yapıp benide strese sokma kendinide dediBenden cok
Cok yüksek olanlarada ben benim düşük diyodum canım, alakası yok, geç yerleşmiş olabilir… herkesin vücudu farklı ve farklı beta salgılıyor… sen şimdi hamilesin iyi düşün
Evet rahatlaDoktorum da şimdi cevap attı artık iyi devamlı devamlı test yapıp benide strese sokma kendinide dedi
24 saate göre artmış yarına kadar 32 olur inşallah 48 saatte iki kat artsa yeterliBenimde dün 16 cıktı bugun 22 cıktı
Kacıncı gun embrıyosu, 5.gunler bolunmuyorTek transferdi canım, hemşirede bölünmüş olabilir dedi ama keseyle belli olur dedi, tekde olabilir dedi tabi ki
Beni hastane arayıp sabah fitil kullanmamami soylemisti bir sorun olsaydı size de soylerlerdiYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
Ben sabah yapmadım hemşire yapma demişti ama tutunmayı engellemez cnm sanmıyorum öyle olsa kesinlikle kullanmayın denirdiYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
Neden cnm ben pek bilmiyorum bu konuları mesala benim ki 4.üncü gün embriyosu bölünme ihtimali yok mu?Kacıncı gun embrıyosu, 5.gunler bolunmuyor
Sorun olmaz, zaten rahım ıcı yıkanıyor transfer oncesındeYa ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
4.gunu bılmıyorum, ama 3.gun embrıyoları bolunebılıyor dıye bılıyorum. 5.gun blast kabuktan cıkmaya hazır gelısımı tamamldıgı ıcın bolunme olmuyorNeden cnm ben pek bilmiyorum bu konuları mesala benim ki 4.üncü gün embriyosu bölünme ihtimali yok mu?