• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım 5. Güm ebriyosu adet günüm cuma. Dün berdiğim test ile bugun arasında tam 24 saat var 24 saatte 6 arttı cok az geldi bana
Şimdi kendiminkine baktım ben ilk cumartesi yaptım test 64, gibi bisi çıktı adetim de pazar günü gelmeliydi… bugün test yaptırdım 780 çıktı 😅 yani herhalde senin gibi 2 gün kala yapsaydım 25-30 larda çıkacaktı… merak etme yani 🙏🏽

kızlar merhaba öğleden sonra cok şiddetli kasık agrısı basladı adet olcakmısım gibi bu beni birazcık korkuttu acıkcası böyle bişe yasayan varmı?
Transfer gününden itibaren ara ara adet sancısı gibi sancılar aşırı olmamakla beraber bende de oluyor. Kullandığımız ilaçların ve rahim hareketlerinin etkisidir diye düşünüyorum.

Herkese merhaba ben de 24 nisan da transfer oldum, ngs den dönen tek embriyomuzu transfer etti doktorumuz 6 mayısta test yapacağım inş herkesin olumlu sonuçlarını görürüz burda
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum canım rabbim nasip etsin inşallah hepimize

Galiba kimyasal gibi bişey benim ki 7. Gün değeri içşn 22 cok düşğk

Bunsayfada hesaplama yapabiliyorsun normal
Ya da anormal diyo seninki normal baktik
Ben 🌹

Bunsayfada hesaplama yapabiliyorsun normal
Ya da anormal diyo seninki normal baktik
Ben 🌹
Cok sağol canım bilmediğin sayfa yok kız😂 masallah yuzde 66 uzerine iyi diyolarmıs iki gün içinde buradaki arkadasların 15 lerden birden 70 80 lere cıkmıs uzuldum bende acık ası

Kızlar bana 5 mayıs için ultrason günü verdiler. Tekli gebelik mi çoğul mu öğreniriz sanırım o gün dimi?

Cok sağol canım bilmediğin sayfa yok kız😂 masallah yuzde 66 uzerine iyi diyolarmıs iki gün içinde buradaki arkadasların 15 lerden birden 70 80 lere cıkmıs uzuldum bende acık ası
Hahaha ya transferden sonra 7/24 bu konulara bakıyorum canım valla 😅😅 hatta Amerikalı iyi bir profesör yüzde 53% artması bile sağlıklı diyor 🙏🏽

Back