• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaa çok iyisiniz teşekkür ederim hepinize umarım panik yapmam biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanırım kafamda çok büyüttüm bunu ben🥺

Anestezi dışında bir seçenek yok mu acaba anesteziden korkuyorum aslında daha önce hiç anestezi almadım çünkü🥺Lokal anestezi ile olur mu ki?
Anestezi dünyanın en güzel hislerinden bence de 🥰😍 her gün alabilirdim hihhi bence seveceksiniz uykuya dalmadan önceki an öyle güzel ki 🥰 korkmayın yani hiç 🙏🏽

Yaa ben baya serseri gibiymişim sizi okuyunca 😁 bazen unutuyorum kalkıp mutfağa giriyorum sonra eşim kızınca geçiyorum. Uslu uslu gidip yatayım en iyisi herkesin bi bildiği vardır 🙈
Ben hiç yatmadim sadece dinlen ilk gün denildi biraz uzandım bı kaç saat sonrası pozitif gördüm hala geziyorum 🤣🤣🤣

Yoracak birseyler yaptjn mi. Dualarjm seninle inşallah birsey olmaz canım
Canım çok bişeyde yapmıyorum ama aslımsa kanama değil lekelenme dediler. Proluton vurdurdum. Şimdi karında progestan vuracağım. Fitilimi de kullanrım. Zaten lekelenmem durmuş

Transfer olan kızçelerim,sürekli yatıyor musunuz? Benim ilk günüm yatmak istemiyorum 2 saat önce işlerim için bilgisayara oturdum karnım batma yaptı yattım. Sizde de oluyor mu böyle oturma pozisyonunda rahatsızlık. Sevmem hiç uzanmayı sıkılıyorum
Bana ilk 3 gun dinlenin dediler, surekli yatmak degil de ara ara kisa mesafe yuruyorum. Surekli yatinca insan stres oluyor yahu cok da şeyyapmamak lazim 🙂😂

Ya ben de bişey sorucam canlar . Sabah lutinus vajinal tableti koymuştum vajinaya . 4-5 saat sonra transfer oldu transfer sonrası hep o ilacın kalıntıları geldi . Sizce bu kötü bi durum mu yani engellemiş midir tutunmayı siz kullanmış mıydınız o sabah fitili ?
Ben kullandım canım bi sıkıntı olmadı şimdi gebeyim

Back