Çok geçmiş olsun, uzan uzat ayaklarını biraz hafifliyoBende işten izin aldım eve doğru gidiyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, uzan uzat ayaklarını biraz hafifliyoBende işten izin aldım eve doğru gidiyorum canım
Hayırlı olsun cnm bende bugün 10:30 da transfer oldum uzanıyorum şimdi..Hiç korkma ben hep dolanıyorum evde yatınca kalçam ağrıyorMerhaba canlarrrr transfer oldummm eve gidiyorummm . Ama afedersiniz küçük tuvaletimi yapmaya bile korkuyorum nasıl olcak bu işler :))
Eğer tüp bebek paketinizde beta hcg değeri ölçme varsa tüp bebek bölümüne gideceksiniz. Sonrasında tüp bebek doktorunuz kadın doğum bakıyorsa gidebilirsşniz. Bazı doktorlar yoğun olduğu için başka doktora gidin diyorlar bazı doktorlar da 14. Haftaya kada bakıyorlarKızlar test gününde tüp bebek bölümüne mi gidicez?Sonrası nasıl oluyor kese falan görmek için kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor?
Oy kuzum çok şükürKızlar bebişimi aldım. bugün 5.gün embriyosu transfer edildi. Çok kolay bir işlemmiş. Hemen sonra tuvalete gidebilirsin dedi kalktım gittim. Bi yandan korkuyorum hareket ederken ama hemşire rahat olun sadece çok yormayın kendinizi dedi. Kan sulandırıcı iğne eklendi ve progesteron fitil+iğne+estrofem+folik+corasprin devam.
6Mayıs sonuç günü. Rabbim güzel haberler aldırsın hepimize
Hayırlı olsun cnm bugün 3 kişi olduk transfer şimdi bekleme zamanıDoktor bana corasprin vermedi diğerleri sabit kullan dediKızlar bebişimi aldım. bugün 5.gün embriyosu transfer edildi. Çok kolay bir işlemmiş. Hemen sonra tuvalete gidebilirsin dedi kalktım gittim. Bi yandan korkuyorum hareket ederken ama hemşire rahat olun sadece çok yormayın kendinizi dedi. Kan sulandırıcı iğne eklendi ve progesteron fitil+iğne+estrofem+folik+corasprin devam.
6Mayıs sonuç günü. Rabbim güzel haberler aldırsın hepimize
Benim 5.gun ama garanti olsun diye heralde ben de kesin dayanamamBenim de 4.gün embriyosu benden de 12 gün sonra istediler ama ben bekleyemem galiba o kadar
Benim doktor 5-6 güne belli oluyor aslında ama garanti olsun diye 10 gün diyoruz dedi.Benim 5.gun ama garanti olsun diye heralde ben de kesin dayanamam
Belki bi 10 gun dayanirim bakalim evdeki durumuma bagliBenim doktor 5-6 güne belli oluyor aslında ama garanti olsun diye 10 gün diyoruz dedi.
Panikten gittim test yaptırdım dün 16 cıkmıstı bugun 21 bugun 7. Gün cok az galibaÇok geçmiş olsun, uzan uzat ayaklarını biraz hafifliyo
22 olacaktıPanikten gittim test yaptırdım dün 16 cıkmıstı bugun 21 bugun 7. Gün cok az galiba
Canım benim 7. Gün 19 çıktı 11. Gün 36 çıktı bugün 72 çıktı. Geç gelişim gösterebiliyor o yüzden strese girme ben iki gündür çok kötüydüm ama çok şükür yükseldi acele etme hiçPanikten gittim test yaptırdım dün 16 cıkmıstı bugun 21 bugun 7. Gün cok az galiba
Merhaba canım benimde 3.gün embriyosu çift transfer, transfer gününü saymazsak benimde 6. günüm, pek bi belirtim yok sadece arada kasığımda batma oluyorMerhaba kizlar 3.gun embriyosu transfer edildi 6 gun oldu benim gibi olan var mi belirtisi olur mu acaba
Benimde dün 16 cıktı bugun 22 cıktıCanım benim 7. Gün 19 çıktı 11. Gün 36 çıktı bugün 72 çıktı. Geç gelişim gösterebiliyor o yüzden strese girme ben iki gündür çok kötüydüm ama çok şükür yükseldi acele etme hiç
Demek ki yükseliyor olumlu olmaya bak. Geç gelişim göstermiş olabilir bir anda çıkar merak etmeBenimde dün 16 cıktı bugun 22 cıktı
Test arasında kaç saat var? NormalBu beta hcg ne zaman yukselmeye baslıyor ya benim değerim düşük gibi
Canım 5. Güm ebriyosu adet günüm cuma. Dün berdiğim test ile bugun arasında tam 24 saat var 24 saatte 6 arttı cok az geldi banaTest arasında kaç saat var? Normal
Adet gününden sonra bi anda çıkıyormuş sonra 6.-7. Haftadan sonra 48-72 saat de 2 katına kadar artıyormuş, internetten edindigim bilgi canım.. senin de 3. Gün embriyosu muydu 5. Gün mu? 3. Günse çok erken 5. Gün ise de olabilir yavaş çıkması ama çıkması önemli
Geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar baktır aynı saatlerde canım 2 günde bir bakılması daha doğru bir sayı verirCanım 5. Güm ebriyosu adet günüm cuma. Dün berdiğim test ile bugun arasında tam 24 saat var 24 saatte 6 arttı cok az geldi bana