• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet canım pozitif iki güne bir değer bakıyoruz 11. Gün 33 13. Gün 107 15. Gün 281 17.gün 588 diye ilerliyor yarın bir daha vereceğim. Bende çok korkuyorum yine olursa diye
Merhaba ben dün keseyi gördüm canım doktora gittim 2 mayısa randevu verdi lekenme fitil yüzündenmiş kesince fitili bitti şükür

YouTube’da tüm dünyadan doktorları dinlemekle geçirdim son zaman 😅😅 hatta Amerikalı bir doktor yüzde 53 artması bile normal bir değer her 48 saatte dedi 🙏🏽 transfer gününden sonra 7. Gün test yaptım canım 🌹
insallah benimde güzel bir şekilde artar

Bende ayın 19 unda transfer yaptım.
7. Günüm ve 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi.
Test yaptım bugün öğleden sonra dondurulmuş embriyoydu iğne filan kullanmadım. Böyle çıktı gebelik testim. Benim gibi aynı durumda olup güzel haber alan var mı ? Sizce çoğul gebelik olduğu için böyle erken çıkmış olabilir mi

Eklentiler

• FAB5A8A5-8E3B-402B-8F3F-75F344FB0BFB.jpeg
    FAB5A8A5-8E3B-402B-8F3F-75F344FB0BFB.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba ben dün keseyi gördüm canım doktora gittim 2 mayısa randevu verdi lekenme fitil yüzündenmiş kesince fitili bitti şükür
Oo hayırlı olsun canım ne güzel görmüşsün keseyi kendimi çağırdı doktor lekelenme olduğumu için mi gittin. Çok sevindim lekelenme bitmiş 🙏 ben yarında kan vereceğim yine ilk denememde kese muayenesinde dış gebelikle karşılamıştık şok olmuştuk çok tedirginim o yüzden.

Oo hayırlı olsun canım ne güzel görmüşsün keseyi kendimi çağırdı doktor lekelenme olduğumu için mi gittin. Çok sevindim lekelenme bitmiş 🙏 ben yarında kan vereceğim yine ilk denememde kese muayenesinde dış gebelikle karşılamıştık şok olmuştuk çok tedirginim o yüzden.
Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah. Lekelenmem devam edince doktorla görüşmek istedim hemşire görüşüp bana geri döndü doktor gelsin muayene ediyim demiş benim beta 2175 çıktı. Alttan muayenede keseyi gördük. Doktor her şey için erken dikkat et dedi izin aldım evde dinleniyorum fitil birikme yapmış tahriş olmuş bırakınca geçti. 2 mayısa da randevu verdi

Test yaptım bugün öğleden sonra dondurulmuş embriyoydu iğne filan kullanmadım. Böyle çıktı gebelik testim. Benim gibi aynı durumda olup güzel haber alan var mı ? Sizce çoğul gebelik olduğu için böyle erken çıkmış olabilir mi
Normal test sanırım erken gebelik değil. Çok belirgin maşallah benim erken gebelikte belirgindi kaset de çıkmamıştı bile😂

İkiz olabilir bence baya net çıkmış. Hemde kaset test

Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah. Lekelenmem devam edince doktorla görüşmek istedim hemşire görüşüp bana geri döndü doktor gelsin muayene ediyim demiş benim beta 2175 çıktı. Alttan muayenede keseyi gördük. Doktor her şey için erken dikkat et dedi izin aldım evde dinleniyorum fitil birikme yapmış tahriş olmuş bırakınca geçti. 2 mayısa da randevu verdi
İnşallah 🙏 çok şükür fitildenmiş darısı başıma artık sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah 🙏

Back