- 23 Nisan 2023
- 150
- 80
- 13
- 30
Belirtilerin varmıydı canımKizlar pozitif benim test günüm bugundu çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin varmıydı canımKizlar pozitif benim test günüm bugundu çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
İnşallah canım inşallah çok korkuyorum yine olursa diye senin pozitif mi bu kez yaptirdinmi tekrarHayırlı olsun dış gebelik zamanı konuşmuştuk sizinle benimde dış gebelik olmuştu aynı zamanlarda umarım sağlıkla kavuşuruz bu defa
Kasıkta sancı ve batma bel ve sırt ağrısı vardı canımBelirtilerin varmıydı canım
Evet canım pozitif iki güne bir değer bakıyoruz 11. Gün 33 13. Gün 107 15. Gün 281 17.gün 588 diye ilerliyor yarın bir daha vereceğim. Bende çok korkuyorum yine olursa diyeİnşallah canım inşallah çok korkuyorum yine olursa diye senin pozitif mi bu kez yaptirdinmi tekrar
Var görünüyor benim de 7. günde 21-22 civarıydı..KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce
düşük bir değermi hiç bilmiyorum kiVar görünüyor benim de 7. günde 21-22 civarıydı..
Evettttt hamilesinnn tebriklerKIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce
değer iyimi sence canımEvettttt hamilesinnn tebrikler
KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce
insallah canım ilk baktıgımda 1.6 olarak okudum yine olmadı dedim o kadar panikledim kiBencede hamilesin canım 6.gün 17 yani sen bide 12.gün yaptir bak nasıl katlanmış olur gözün aydın darisi diger aşamalara insallah
insallah canım ilk baktıgımda 1.6 olarak okudum yine olmadı dedim o kadar panikledim ki
Benimde 43 çıktı ilk değerim persembe bida vercemEvet canım pozitif iki güne bir değer bakıyoruz 11. Gün 33 13. Gün 107 15. Gün 281 17.gün 588 diye ilerliyor yarın bir daha vereceğim. Bende çok korkuyorum yine olursa diye
Benim 7. Gün 65 çıkmıştı, benim demek ki bi gün önce 20-30 larda çıkarmış… çok farketmiyo, şimdi önemli olan 2 kata yakın artması, 2 gün sonra yine baktirabilirsin ama değere takılma, hamilesindeğer iyimi sence canım
9 ve 11. günlerde tekrar yap şu an pozitif bencedüşük bir değermi hiç bilmiyorum ki
şimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsunBenim 7. Gün 65 çıkmıştı, benim demek ki bi gün önce 20-30 larda çıkarmış… çok farketmiyo, şimdi önemli olan 2 kata yakın artması, 2 gün sonra yine baktirabilirsin ama değere takılma, hamilesin
Tebrik ederim canım 6. Güne değerin gayet iyi bence, inşallah da kat kat artar her gün değerinKIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce
perşembe günü tekrar baktıracagım umarım artar9 ve 11. günlerde tekrar yap şu an pozitif bence
YouTube’da tüm dünyadan doktorları dinlemekle geçirdim son zaman hatta Amerikalı bir doktor yüzde 53 artması bile normal bir değer her 48 saatte dedi transfer gününden sonra 7. Gün test yaptım canımşimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsun
insallah canım hastanede sonucu alırken bir tane kadın var ama düşüyor bence gibi sacma sapan bir şey dedi o kadar sinirlendim kiTebrik ederim canım 6. Güne değerin gayet iyi bence, inşallah da kat kat artar her gün değerin