• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-25 at 16.09.09.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-25 at 16.09.09.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 75
KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce

Bencede hamilesin canım 💙💙🤓😍 6.gün 17 yani sen bide 12.gün yaptir bak nasıl katlanmış olur 😍 gözün aydın darisi diger aşamalara insallah 🙏🏻🙏🏻

Benim 7. Gün 65 çıkmıştı, benim demek ki bi gün önce 20-30 larda çıkarmış… çok farketmiyo, şimdi önemli olan 2 kata yakın artması, 2 gün sonra yine baktirabilirsin 🙏🏽🧿 ama değere takılma, hamilesin 🥰
şimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsun

şimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsun
YouTube’da tüm dünyadan doktorları dinlemekle geçirdim son zaman 😅😅 hatta Amerikalı bir doktor yüzde 53 artması bile normal bir değer her 48 saatte dedi 🙏🏽 transfer gününden sonra 7. Gün test yaptım canım 🌹

Tebrik ederim canım😍 6. Güne değerin gayet iyi bence, inşallah da kat kat artar her gün değerin🙏🏻
insallah canım hastanede sonucu alırken bir tane kadın var ama düşüyor bence gibi sacma sapan bir şey dedi o kadar sinirlendim ki

Back