• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim eşim güzel yapar şükür ama yine de o işe gidiyor anca hafta sonu yapabilir. Benim doktorum normal hayatına dön ama süpürge yapma dedi

ya cok sanslısınız valla benımkı yapıyor ama ben kendı yaptıgımı arıyorum, kahvaltıyı bile sanayi kahvaltısı gbi yapıyor diyorum biraz özen suralara :D 2 mayısta işe başlaycagım zaten mecbur eğer ki poztifi olursa da 3 aya kadar evde supurge acmayı dusunmuyorum bakalım kim yapacak :D:D

ya cok sanslısınız valla benımkı yapıyor ama ben kendı yaptıgımı arıyorum, kahvaltıyı bile sanayi kahvaltısı gbi yapıyor diyorum biraz özen suralara :D 2 mayısta işe başlaycagım zaten mecbur eğer ki poztifi olursa da 3 aya kadar evde supurge acmayı dusunmuyorum bakalım kim yapacak :D:D
Ben pozitif aldım bugün 24. Günüm transfer olalı daha yeni yapmaya başladım. Süpürge falan yapmam yet falan silmem, vileda falan yapmam ama mutfağı topluyorum. Yemek yapıyorum.

Ben pozitif aldım bugün 24. Günüm transfer olalı daha yeni yapmaya başladım. Süpürge falan yapmam yet falan silmem, vileda falan yapmam ama mutfağı topluyorum. Yemek yapıyorum.
masallah allah sagsalım kucagınıza aldırsın ınsallah :):nazar: bende sızın gıbı dusunuyorum evi falan dusunemıcem bı keseyı kalbı görelımde ınsallah ondan sonra yaparım yavas yavas.

masallah allah sagsalım kucagınıza aldırsın ınsallah :):nazar: bende sızın gıbı dusunuyorum evi falan dusunemıcem bı keseyı kalbı görelımde ınsallah ondan sonra yaparım yavas yavas.
Bende bu cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versin 🤲🏻

Canım aynılarını yapıyorum yoksa evi b.k götürüyor 😂😂 benimde robot süpürgem var ona temizletiyorum hafta sonuda eşim süpürür normal süpürge ile. Benim süpürgem dev gibi kendim yapmaya korkuyorum ama mutfağı toplamaya başladım. 5 aydır evde olmayınca banyo hep su lekesi gibi olmuş. Her yere çamaşır suyu döktüm çıktım banyodan eşim gelince yıkayacak.
benim bide 4 yaşında kızım var onunda bakımı bende:) çok şükür büyük bi yükü yok bana ama ister istemez çocuk parka gitmek istiyo dışarı çıkmak istiyo mecbur yapıyorum. kucağıma almamaya çalışıyorum ama geçen gün kulağı ağrıdı çok ağladı valla kucağıma alıp uyuttum dayanamadım.
allah esirgesin inşallah karnımdakide sıkı sıkı tutunuyodur

Kızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Evet canım küçük işleri yapıyorum ağır kaldırmıyor um birde ev inşaatta bizim ici yenileniyor bebek odası yapılıyor doğalgaz seramik fln fln işte 🤣

Evet canım küçük işleri yapıyorum ağır kaldırmıyor um birde ev inşaatta bizim ici yenileniyor bebek odası yapılıyor doğalgaz seramik fln fln işte 🤣
Ay kolay gelsin eminim çok zordur evin inşaatta olması. Bende aynı canım. Yardım edecek kimsem yok bi eşim var yine şükürler olsun hep yardımcıdır ama herşeyi o yapamaz bende yavaş yavaş işleri yapmaya başladım

Ay kolay gelsin eminim çok zordur evin inşaatta olması. Bende aynı canım. Yardım edecek kimsem yok bi eşim var yine şükürler olsun hep yardımcıdır ama herşeyi o yapamaz bende yavaş yavaş işleri yapmaya başladım
Bende öyle canım kayseriliyim Denizli'de oturuyorum herkez memlekette kimsem yok burda mecburen hallediyorum ☺️

Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
N nimolik 1 NISAN🤰
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
@ozdenkocak88329 MART🤰
@sansll16 NISAN🤰
@madamseker31 MART:KK43:
@bamagirl8918 NISAN
@Ankalinka8NISAN:KK43:
@sunshine__1NISAN🤰