- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
Ben eşimden gizli yaptım o da bana öyle
Neden size o alade gec verdiki cumartesi cıkar sizinde sonucsize ne zamanı verdi test günü ben de 20 nisanda oldum transfer 2 maysı verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eşimden gizli yaptım o da bana öyle
Neden size o alade gec verdiki cumartesi cıkar sizinde sonucsize ne zamanı verdi test günü ben de 20 nisanda oldum transfer 2 maysı verdi.
Benim eşim güzel yapar şükür ama yine de o işe gidiyor anca hafta sonu yapabilir. Benim doktorum normal hayatına dön ama süpürge yapma dedi
Neden size o alade gec verdiki cumartesi cıkar sizinde sonuc
Ben pozitif aldım bugün 24. Günüm transfer olalı daha yeni yapmaya başladım. Süpürge falan yapmam yet falan silmem, vileda falan yapmam ama mutfağı topluyorum. Yemek yapıyorum.ya cok sanslısınız valla benımkı yapıyor ama ben kendı yaptıgımı arıyorum, kahvaltıyı bile sanayi kahvaltısı gbi yapıyor diyorum biraz özen suralara 2 mayısta işe başlaycagım zaten mecbur eğer ki poztifi olursa da 3 aya kadar evde supurge acmayı dusunmuyorum bakalım kim yapacak
masallah allah sagsalım kucagınıza aldırsın ınsallah :) bende sızın gıbı dusunuyorum evi falan dusunemıcem bı keseyı kalbı görelımde ınsallah ondan sonra yaparım yavas yavas.Ben pozitif aldım bugün 24. Günüm transfer olalı daha yeni yapmaya başladım. Süpürge falan yapmam yet falan silmem, vileda falan yapmam ama mutfağı topluyorum. Yemek yapıyorum.
Bende bu cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versinmasallah allah sagsalım kucagınıza aldırsın ınsallah :) bende sızın gıbı dusunuyorum evi falan dusunemıcem bı keseyı kalbı görelımde ınsallah ondan sonra yaparım yavas yavas.
Sonucun ne oldu canım. Aynı gün transfer olmuşuz bende yapacam idrar testiKan verdim dua edin bana kızlart
benim bide 4 yaşında kızım var onunda bakımı bende:) çok şükür büyük bi yükü yok bana ama ister istemez çocuk parka gitmek istiyo dışarı çıkmak istiyo mecbur yapıyorum. kucağıma almamaya çalışıyorum ama geçen gün kulağı ağrıdı çok ağladı valla kucağıma alıp uyuttum dayanamadım.Canım aynılarını yapıyorum yoksa evi b.k götürüyor benimde robot süpürgem var ona temizletiyorum hafta sonuda eşim süpürür normal süpürge ile. Benim süpürgem dev gibi kendim yapmaya korkuyorum ama mutfağı toplamaya başladım. 5 aydır evde olmayınca banyo hep su lekesi gibi olmuş. Her yere çamaşır suyu döktüm çıktım banyodan eşim gelince yıkayacak.
Daha yeni verdim canm bekliyorumSonucun ne oldu canım. Aynı gün transfer olmuşuz bende yapacam idrar testi
cumartesi randevun kaçta:) benimde cumartesi 13,30 da kalp atışı için randevum var , güzel haberlerle dönelim inşallahBende bu cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versin
Evet canım küçük işleri yapıyorum ağır kaldırmıyor um birde ev inşaatta bizim ici yenileniyor bebek odası yapılıyor doğalgaz seramik fln fln işteKızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
10.15 de canımcumartesi randevun kaçta:) benimde cumartesi 13,30 da kalp atışı için randevum var , güzel haberlerle dönelim inşallah
Ay kolay gelsin eminim çok zordur evin inşaatta olması. Bende aynı canım. Yardım edecek kimsem yok bi eşim var yine şükürler olsun hep yardımcıdır ama herşeyi o yapamaz bende yavaş yavaş işleri yapmaya başladımEvet canım küçük işleri yapıyorum ağır kaldırmıyor um birde ev inşaatta bizim ici yenileniyor bebek odası yapılıyor doğalgaz seramik fln fln işte
Bende öyle canım kayseriliyim Denizli'de oturuyorum herkez memlekette kimsem yok burda mecburen hallediyorumAy kolay gelsin eminim çok zordur evin inşaatta olması. Bende aynı canım. Yardım edecek kimsem yok bi eşim var yine şükürler olsun hep yardımcıdır ama herşeyi o yapamaz bende yavaş yavaş işleri yapmaya başladım
Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN @mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN Hayalimsin3803 3 13NISAN @Melina007 4 26NISAN @ahbrc 20 NISAN @m_ldk 18NISAN @egemnil 24 NISAN B bgmblby 20 NISAN
Benimde ailem istanbulda, eşimin ailesi afyonda. Biz Konyada yaşıyoruz eşim asker olduğu içinBende öyle canım kayseriliyim Denizli'de oturuyorum herkez memlekette kimsem yok burda mecburen hallediyorum
Hayırlı olsun canjmKizlar pozitif benim test günüm bugundu çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallahHayırlı olsun canjm
Hayırlı olsun dış gebelik zamanı konuşmuştuk sizinle benimde dış gebelik olmuştu aynı zamanlarda umarım sağlıkla kavuşuruz bu defaKizlar pozitif benim test günüm bugundu çok şükür sağlıkla ilerler inşallah