- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bilemeyiz ki herkeste farklı olabilir.Eğer stres yapmam diyorsan test yap evde erken gebelik testiKızlar bugun kan verdem cıkarmı sizce yada idrarda 19 unda transfer oldum 5. Gün embriyosu
O zaman yap bakalım :) İnşaAllah pozitif olurStres yapmam cok umutlu da değilim zaten
Ben yapmıyorum çünkü kanamam olmuştu düşük önleyici iğne yapıldı doktorum sadce lavaboya kalk dedi yatıyorumKızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Bugun 7. Gün belli olur mu kiO zaman yap bakalım :) İnşaAllah pozitif olur
Anladım canım bende uzun süre annemin yanındaydım o zaman yapmadım ama şimdi evime geçtim. Kahvaltımı kendim hazırlıyorum, biraz dinleniyorum sonra mutgağı topluyorum. Yoksa eşimin gelmesini beklemem lazım. Adam gelecek de ne zaman yapacak. Yorulursam oturuyorum.Ben yapmıyorum çünkü kanamam olmuştu düşük önleyici iğne yapıldı doktorum sadce lavaboya kalk dedi yatıyorum
bende yapıyorum canım , bulaşık makinesi yerleştirip dolduruyorum yemek yapıyorum süpürge işinide şarjlı uzun süpürgem var onunla yapıyorum.Kızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Canım aynılarını yapıyorum yoksa evi b.k götürüyor benimde robot süpürgem var ona temizletiyorum hafta sonuda eşim süpürür normal süpürge ile. Benim süpürgem dev gibi kendim yapmaya korkuyorum ama mutfağı toplamaya başladım. 5 aydır evde olmayınca banyo hep su lekesi gibi olmuş. Her yere çamaşır suyu döktüm çıktım banyodan eşim gelince yıkayacak.bende yapıyorum canım , bulaşık makinesi yerleştirip dolduruyorum yemek yapıyorum süpürge işinide şarjlı uzun süpürgem var onunla yapıyorum.
Tamam işte bişi olsa söylerdiDoktor 11. Gün için güzel bi sonuç sorun yok ded içimdeki bu kaygılardan nasıl kurtulcam ben
Kanda çıkarKızlar bugun kan verdem cıkarmı sizce yada idrarda 19 unda transfer oldum 5. Gün embriyosu
Canım aynılarını yapıyorum yoksa evi b.k götürüyor benimde robot süpürgem var ona temizletiyorum hafta sonuda eşim süpürür normal süpürge ile. Benim süpürgem dev gibi kendim yapmaya korkuyorum ama mutfağı toplamaya başladım. 5 aydır evde olmayınca banyo hep su lekesi gibi olmuş. Her yere çamaşır suyu döktüm çıktım banyodan eşim gelince yıkayacak.
Kızlar bugun kan verdem cıkarmı sizce yada idrarda 19 unda transfer oldum 5. Gün embriyosu
Kaçıncı gün embriyosuydusize ne zamanı verdi test günü ben de 20 nisanda oldum transfer 2 maysı verdi.
Benim eşim güzel yapar şükür ama yine de o işe gidiyor anca hafta sonu yapabilir. Benim doktorum normal hayatına dön ama süpürge yapma dediBenim de eşim yapıyor hiç beğenmiyorum yaptığını ama mecbur ev işi ypmayı önermedi bana doktorum. bence b.k götürsün hiç önemli değil bebeğimiz bize tutunsunda artık son raddede kadın falan alırım dedim. bende robotu calıstırıyorum yatagı falan duzeltmedım daha .
Kaçıncı gün embriyosuydu
Ben eşimden gizli yaptım o da bana öyle dedi5.gun embrıyosu ben cuma ıdrar testi yapalım dıyorum esım yok dıyor. Bilemiyorum napsam ?