• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

aminnn canım cok sağoll.. bülent tıraşta tedavi oluyorum ben maslak acıbadem. şubatta opu oldum 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4 tane belşinci gün 2 tane de altıncı gün embriyom donduruldu toplam 6 tane sağlıklı var yani .bülent bey genelde dondurulmus yapıyorum dedi. bu sekilde daha yüksekmiş tutma olasılığı . bakalım dua ediyorum ve heyecanla beklliyorum :))
Sayısında kalitesi de çok iyiymiş maşallah Allahım hayırla nasip etsin canım maşallah nazarlardan saklasın🤲

evet gerçekten bi de ha bire masraf cıkıyor kasılma iğnesi serum falan filan 100 000 i gecti bizim masraflar :KK43:
Sen de nidicard kullanıyordun öyle hatırlıyorum, kasılma iğnesinde yaptır bence, ben de yaptırdım.. herhalde biz de kasılma gördükleri için öneriyorlar…

Sen de nidicard kullanıyordun öyle hatırlıyorum, kasılma iğnesinde yaptır bence, ben de yaptırdım.. herhalde biz de kasılma gördükleri için öneriyorlar…
evet kuzum doktor muayne ederken orta derece kasılma var ilaç verelim dedi o yüzden mutlaka iğneyi de yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
Canım benim ilk zamanlar sadece akma oluyordu. Şimdi parça parça çıkıyor resmen. Herhalde vücudum alacağı progestanı alıp gerisini bırakıyor

Merhaba kızlar bugün benim test günümde. 11. Gün bugün değer 36.5 çıktı. Doktor gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. O zaman daha net konuşabiliriz dedi. Sizce artar mı değer. Ben baya üzüldüm beklemiyordum böyle bir sonuç

Progestan fitil ilk zamanlar bende topak olup geliyordu ve çok kaşıntı yapıyordu kullanıp 15 dakika yürüyüş yapınca eriyor ve akıntı şeklinde geliyor daha rahat kullanıyorum böyle

Bugün çok şükür keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışına çağırdı inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız transfer olanlara da hayırlı olsun güzel haberleri almak nasip olsun 🤍
Kaç haftalık oldunuz canım

Merhaba kızlar bugün benim test günümde. 11. Gün bugün değer 36.5 çıktı. Doktor gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. O zaman daha net konuşabiliriz dedi. Sizce artar mı değer. Ben baya üzüldüm beklemiyordum böyle bir sonuç
Benimde 11. gün 33,52 çıktı değerim 4. gün embriyosuydu iki güne bir tekrarlıyorum. 13. gün 107,65, 15.gün 281 17. gün bugün 588,77 çıktı doktorum gayet iyi diyor ama umarım öyle olur sağlıkla ilerler.

Benimde 11. gün 33,52 çıktı değerim 4. gün embriyosuydu iki güne bir tekrarlıyorum. 13. gün 107,65, 15.gün 281 17. gün bugün 588,77 çıktı doktorum gayet iyi diyor ama umarım öyle olur sağlıkla ilerler.
Yaa gerçekten umut oldunuz bana benimde 5. Gün embriyosu doktorum azosperm hastalarında böyle geç gelişim oluşabiliyor dedi ama içim rahat etmedi

Back