Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktoruna kullanma şeklini söylediysen bitmeden eczane vermez sanki ama sınır yoktur bana bittikçe gel yazalım dediKızlar bu estofremi ben sağlık ocagina yazdırıp alıyordum 2 tane kullandım 3. Alacam bir sınır varmi bunda
Eczaci tanıdık ben önden alıyorum sonra yazdırma şansım oluyor canimcanım doktoruna kullanma şeklini söylediysen bitmeden eczane vermez sanki ama sınır yoktur bana bittikçe gel yazalım dedi
Bende düşükmü diye sormuştum ilk öğrendiğimde orta seviye iki güne bir artışı önemli demişti şu an gayet iyi diyor seninde artışların devam eder inşallah içini ferah tutYaa gerçekten umut oldunuz bana benimde 5. Gün embriyosu doktorum azosperm hastalarında böyle geç gelişim oluşabiliyor dedi ama içim rahat etmedi
Yok ya sınır yoktur sanmıyorumEczaci tanıdık ben önden alıyorum sonra yazdırma şansım oluyor canim
İnşallah evet bana da öyle dedi inşallah yükselirBende düşükmü diye sormuştum ilk öğrendiğimde orta seviye iki güne bir artışı önemli demişti şu an gayet iyi diyor seninde artışların devam eder inşallah içini ferah tut
Yok canım, 29unda gideceğim. O zaman duyacağım inşallah. O zamanda 6+4 olmuş oluyoruz.5+4 canım siz kaç oldunuz , kalp atışını duydun mu sen
Gece 3 saat uyuyabildim stres ve heyecandan . Acaba kese var mı acaba sağlıklı mı diye kızlar doğru söylüyormuş pozitif görünce de bitmiyormuşBiz de yarın kese görmeye gideceğiz İnşaAllah. Zaman geçmiyor çok heyecanlıyım. İnşaAllah bebeklerim sağlıklıdır. ( iki tane hissediyorum)
Ay bende öyle olmuştu kese göreceğim zaman şimdi de kalp atışına giderken öyle olacak galibaGece 3 saat uyuyabildim stres ve heyecandan . Acaba kese var mı acaba sağlıklı mı diye kızlar doğru söylüyormuş pozitif görünce de bitmiyormuş
merhaba, bende 29'unda kalp atışı için gideceğim. 30 mart 5, gün embriyo transferi oldum. kaç haftalık olcam tam onu merak ediyorum:) sizin transfer tarihi ne zamandı? aynı mıyız diye merak ettimYok canım, 29unda gideceğim. O zaman duyacağım inşallah. O zamanda 6+4 olmuş oluyoruz.
aynı sorun bende de emilmeyen fazlalık akıyormuş geriKızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
Tam olarak ne zaman kalp atışı İçin çağırdı yani transfer ne zaman oldu bugun kaçıncı gündü birde kalp atışına ne zaman çağırıyorBugün çok şükür keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışına çağırdı inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız transfer olanlara da hayırlı olsun güzel haberleri almak nasip olsun
Merhaba bende 1 nisanda 5. Embriyosu transfer oldum. Adet tarihimde 14 mart.merhaba, bende 29'unda kalp atışı için gideceğim. 30 mart 5, gün embriyo transferi oldum. kaç haftalık olcam tam onu merak ediyorum:) sizin transfer tarihi ne zamandı? aynı mıyız diye merak ettim
Aynen canım ben zaten pozitif gördüğümden beri uyuyamıyorum. Bir de kanamam olduğu için endişeliyim. İnşaAllah bir sorun olmaz güzel haberlerle gelirimGece 3 saat uyuyabildim stres ve heyecandan . Acaba kese var mı acaba sağlıklı mı diye kızlar doğru söylüyormuş pozitif görünce de bitmiyormuş
Canım 2 kutu yazabiliyor Dr, daha doğrusu devlet 2 kutu hak veriyor, eğer süresi dolmuşsa yazabilir tekrardan,Kızlar bu estofremi ben sağlık ocagina yazdırıp alıyordum 2 tane kullandım 3. Alacam bir sınır varmi bunda
hmm benimde regli tarihim 14 mart. o zaman hemen hemen aynı günlerdeyiz :)Merhaba bende 1 nisanda 5. Embriyosu transfer oldum. Adet tarihimde 14 mart.
Evet canım. Aynı zamanlarız. Adete göre hesaplanıyor zaten genelde inşallah kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız. Çok heyecanlı ve korkuyorumhmm benimde regli tarihim 14 mart. o zaman hemen hemen aynı günlerdeyiz :)