• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu estofremi ben sağlık ocagina yazdırıp alıyordum 2 tane kullandım 3. Alacam bir sınır varmi bunda

Yaa gerçekten umut oldunuz bana benimde 5. Gün embriyosu doktorum azosperm hastalarında böyle geç gelişim oluşabiliyor dedi ama içim rahat etmedi
Bende düşükmü diye sormuştum ilk öğrendiğimde orta seviye iki güne bir artışı önemli demişti şu an gayet iyi diyor seninde artışların devam eder inşallah içini ferah tut

Biz de yarın kese görmeye gideceğiz İnşaAllah. Zaman geçmiyor çok heyecanlıyım. İnşaAllah bebeklerim sağlıklıdır. ( iki tane hissediyorum) 🤲🏻🌷
Gece 3 saat uyuyabildim stres ve heyecandan . Acaba kese var mı acaba sağlıklı mı diye kızlar doğru söylüyormuş pozitif görünce de bitmiyormuş

Gece 3 saat uyuyabildim stres ve heyecandan . Acaba kese var mı acaba sağlıklı mı diye kızlar doğru söylüyormuş pozitif görünce de bitmiyormuş
Ay bende öyle olmuştu kese göreceğim zaman😂 şimdi de kalp atışına giderken öyle olacak galiba 😂😂

Yok canım, 29unda gideceğim. O zaman duyacağım inşallah. O zamanda 6+4 olmuş oluyoruz.
merhaba, bende 29'unda kalp atışı için gideceğim. 30 mart 5, gün embriyo transferi oldum. kaç haftalık olcam tam onu merak ediyorum:) sizin transfer tarihi ne zamandı? aynı mıyız diye merak ettim

Bugün çok şükür keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışına çağırdı inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız transfer olanlara da hayırlı olsun güzel haberleri almak nasip olsun 🤍
Tam olarak ne zaman kalp atışı İçin çağırdı yani transfer ne zaman oldu bugun kaçıncı gündü birde kalp atışına ne zaman çağırıyor

merhaba, bende 29'unda kalp atışı için gideceğim. 30 mart 5, gün embriyo transferi oldum. kaç haftalık olcam tam onu merak ediyorum:) sizin transfer tarihi ne zamandı? aynı mıyız diye merak ettim
Merhaba bende 1 nisanda 5. Embriyosu transfer oldum. Adet tarihimde 14 mart.

Aynen canım ben zaten pozitif gördüğümden beri uyuyamıyorum. Bir de kanamam olduğu için endişeliyim. İnşaAllah bir sorun olmaz güzel haberlerle gelirim

hmm benimde regli tarihim 14 mart. o zaman hemen hemen aynı günlerdeyiz :)
Evet canım. Aynı zamanlarız. Adete göre hesaplanıyor zaten genelde 🌼 inşallah kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız. Çok heyecanlı ve korkuyorum

Back