• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

19 unda oldum canım şimdi test günü sayıyorum ilk denemem o yüzden belirti arıyorum kendimde ama sanırım ya lış yapıyorum:)
Hiç belirti arama. İlk tüp bebek denememde belirtiler olmuştu Kasık ağrıları, batmalar, göğüslerim şişmişti onun sonucu direkt 1 çıktı. 2. sinde hiç bir belirti yoktu o da negatifti. Doktorum bu belirtiler hep ilaçların etkisi ama böyle oldu olmadı deyip moralinizi bozuyosunuz demişti. Ama bir daha ki denemem de tüp bebekle alakalı araştırma, konuşma falan yapmıcam özellikle buralara girmeyi düşünmüyorum 🤭 insanın daha çok psikolojisi bozuluyor🙈

Hiç belirti arama. İlk tüp bebek denememde belirtiler olmuştu Kasık ağrıları, batmalar, göğüslerim şişmişti onun sonucu direkt 1 çıktı. 2. sinde hiç bir belirti yoktu o da negatifti. Doktorum bu belirtiler hep ilaçların etkisi ama böyle oldu olmadı deyip moralinizi bozuyosunuz demişti. Ama bir daha ki denemem de tüp bebekle alakalı araştırma, konuşma falan yapmıcam özellikle buralara girmeyi düşünmüyorum 🤭 insanın daha çok psikolojisi bozuluyor🙈
Gercekten cok haklısın. Burada okumamla gittim 3. Gün test yaptım birde negatifi gördüm 🤦‍♀️😂 bazen tuahf seyler okuyorum sınra kendime yorumluyroum olmuyor

Kızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisan 😍😍😍 çok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😇
Selam cnm benimde 26 nisan 31 yaşındayım bende,2 embriyo istedim ısrarla ama yaşından dolayı tek embriyo koyabiliriz dedi doktor.Gebelik aşısı nedir bana yapılmadı?

Merhaba ,yarın transferim var , ikinciye yaşıyorum bunu. İlki tuttu ama 11. Haftada kaybettim onu çok üzüldum yarım kaldı sevinçlerim , şimdi yeniden bu son olsun inşallah bebeklerim sıkıca tutunsun bana , isteyen herkese Allah'ım nasip etsin, çok zor çok yaşayan bilir beni de bı siz anlarsınız. İlki miyomum vardı o yüzden kalbi durdu . Sonra miyomumu aldırdım ve ikinci hazırlık Allah'ım sen yardım et . dualarınız da bana da yer verin nolur

Masallah cok
Güzel artmış 😍🌹🥰🧿 sağlıcakla büyüsün, insallah aynı anda da kucağımıza alırız 😍😍😍🧿🧿🧿🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Artış nasıl kızlar 214 olanı bugun verdim 12. Gğn 5. Gün embriyosu

Eklentiler

• 7AE9321C-B7F3-4358-A63A-7238E23613EC.png
    7AE9321C-B7F3-4358-A63A-7238E23613EC.png
    138 KB · Görüntüleme: 78
Herkese iyi geceler bugün 24 nisan da transfer olacağım inşallah çok heyecanlıyım ikinci deneyimim ilkini 2020 yılında oldum 1 oğlum var ilk denemede tutmuştu inşallah bu da tutunur allah herkesin gönlüne göre versin birbirimize dua edelim inşallah 2020 yılında gene burda bi çok kişiyle konuşmuştuk gene aynı heyecan🤲🥰

Kızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisan 😍😍😍 çok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😇
Merhaba canım Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla haberini almayı nasip etsin bol pozitifler inşallah 🥰🥰 nerede tedavi görüyorsun rahim dinlendirme mi yapmıştı doktorun. Ben de iki saat sonra opu olacağım darısı benim başıma inşallah 🙈🥰

kızlar günaydın. sabah kalktıgımda suratım kırmızı kırmızı benek halindeydi isilek gibi bişe kullandığımız ilaçların yan etkisimi bilemedim böyle bişe yasayan oldu mu?

Selam cnm benimde 26 nisan 31 yaşındayım bende,2 embriyo istedim ısrarla ama yaşından dolayı tek embriyo koyabiliriz dedi doktor.Gebelik aşısı nedir bana yapılmadı?
Kuzum ben 32 yasındayım ve ilk denemem .. bülent tıraşta tedavi oluyorum hemşireler baya bi ısrar etti çift konusunda hatta .. ama benim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de hafif sorunlu bülent bey tüpü almadan bi deneyelim olmazsa ameliyatla tüpü alıp tekrar deneriz demişti. o nedenle ben iki embriyoyu da riske atmak istemedim ilk denemede . zaten ikiz de korkutuyor beni biraz :)

Merhaba canım Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla haberini almayı nasip etsin bol pozitifler inşallah 🥰🥰 nerede tedavi görüyorsun rahim dinlendirme mi yapmıştı doktorun. Ben de iki saat sonra opu olacağım darısı benim başıma inşallah 🙈🥰
aminnn canım cok sağoll.. bülent tıraşta tedavi oluyorum ben maslak acıbadem. şubatta opu oldum 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4 tane belşinci gün 2 tane de altıncı gün embriyom donduruldu toplam 6 tane sağlıklı var yani .bülent bey genelde dondurulmus yapıyorum dedi. bu sekilde daha yüksekmiş tutma olasılığı . bakalım dua ediyorum ve heyecanla beklliyorum :))

bu arada gebelik aşısı embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştıran bişeymiş .. 2 dakikalık bi işlem rahime ilaç sıkıyorlar ..rahim yıkama gibi bişey ..transfer öncesi son kontrolde yapılıormus ..işe yarıyor mu bilmiyorum ama mecbur bu yolda her seye inanıp parayı verip yaptırıyoruz :) allah emeklerimizi boşa cıkarmaısn insallah

bu arada gebelik aşısı embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştıran bişeymiş .. 2 dakikalık bi işlem rahime ilaç sıkıyorlar ..rahim yıkama gibi bişey ..transfer öncesi son kontrolde yapılıormus ..işe yarıyor mu bilmiyorum ama mecbur bu yolda her seye inanıp parayı verip yaptırıyoruz :) allah emeklerimizi boşa cıkarmaısn insallah
Merhaba ben de orada tedavideyim yani hepsini yaptırdım 😅😅 şimdilik pozitifim ama asil test günüm çarşamba bakalım 🧿🙏🏽🥰 ben de işe yaradı gibi 🧿🧿🙏🏽🙏🏽🍀🍀

Merhaba ben de orada tedavideyim yani hepsini yaptırdım 😅😅 şimdilik pozitifim ama asil test günüm çarşamba bakalım 🧿🙏🏽🥰 ben de işe yaradı gibi 🧿🧿🙏🏽🙏🏽🍀🍀
ayyyy hadi inşallahhhhh canımmm. allah yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun :) kaçıncı gün test yaptın bi de kacıbcı gün embriyosuydı ?? eşimden gizli test gününden önce yapıp eşime sürpriz yapcam pozitif olursa :)))

Back