• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

ayyyy hadi inşallahhhhh canımmm. allah yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun :) kaçıncı gün test yaptın bi de kacıbcı gün embriyosuydı ?? eşimden gizli test gününden önce yapıp eşime sürpriz yapcam pozitif olursa :)))
Canım insallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebisleri olsun 🧿🥰🙏🏽😍🍀 benim tek 5. Gün embriyosu 15 nisanda transfer oldum, transferden sonra 7. Gün evde idrar testinde pozitif gördüm hemen gittim kan verdim 65 lerde çıktı 🙏🏽🧿🍀 insallah güzel haberi verirsin sen de 😍🙏🏽🧿

Kuzum ben 32 yasındayım ve ilk denemem .. bülent tıraşta tedavi oluyorum hemşireler baya bi ısrar etti çift konusunda hatta .. ama benim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de hafif sorunlu bülent bey tüpü almadan bi deneyelim olmazsa ameliyatla tüpü alıp tekrar deneriz demişti. o nedenle ben iki embriyoyu da riske atmak istemedim ilk denemede . zaten ikiz de korkutuyor beni biraz :)
Benim kuzenim bülent tıras da tüp bebek yaptirdi ikizleri oldu.2 yasindalarr.ikizler 1 yasindayken bir de doğal yolla bebeği oldu 🤗 insaAllah siz de güzel sonuç alirsınız doktor önemli evet ama verici Rabbim ne derse o oluyor herkesin hakkinda hayirlısı🤲

Benim kuzenim bülent tıras da tüp bebek yaptirdi ikizleri oldu.2 yasindalarr.ikizler 1 yasindayken bir de doğal yolla bebeği oldu 🤗 insaAllah siz de güzel sonuç alirsınız doktor önemli evet ama verici Rabbim ne derse o oluyor herkesin hakkinda hayirlısı🤲
allah günah yazmasın ama insan cok yorulur öyle yaaa maşallah ama tatlı yorgunluk :D

Merhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedim 🤲 bi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?

Merhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedim 🤲 bi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?
ben yaptırcam canım transfer günü bağışıklık artırmak için verilen bir serum yaptıran çoğu kişi memnun faydası oluyormus

Hayırlı olsun canjmmm♥️

Merhaba hayırlı olsun insallah 🧿🙏🏽 bana yaptılar transferden 5 gun önce aldım o serumu 1,5-2 saat sürdü… genel olarak faydalı bi serummuş 🙏🏽

Back