2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Anladım hayırlısı olsun inşallah 🙏 ilaçlarda uyku halsizlik yapıyor progestan iğnede vurulduktan sonra ağrı yapıyor katlanıyoruz her şeye sonuçlarımız güzel olsun 😊
Evet zaten o ilaçlar çok zorluyor hem ruh halini etkiliyor insanın hem ağrı şişkinlik kabızlık falan da yapıyor. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah🙏🏼

Ben istanbul Acıbadem
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, insallah tuttuğu haberinizi alırız 🙏🏽 ben de Acıbadem de tedavi oluyorum, sizin gibi aynı şekilde Estrofeme dün başladım, dozlarımız aynı :) siz benden önce transfer olacaksınız, benim 13-15 Nisan arası olur diye dediler bakalım 🙏🏽 Estrofem de siz de yan etkiler yaptı mı ve kilo vs aldınız mı acaba? 😅

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, insallah tuttuğu haberinizi alırız 🙏🏽 ben de Acıbadem de tedavi oluyorum, sizin gibi aynı şekilde Estrofeme dün başladım, dozlarımız aynı :) siz benden önce transfer olacaksınız, benim 13-15 Nisan arası olur diye dediler bakalım 🙏🏽 Estrofem de siz de yan etkiler yaptı mı ve kilo vs aldınız mı acaba? 😅
Sizin ilk transfer sanırım hangi şubesi peki hocanız kim ? vallahi ben Eylül ayında başladım ilaçları kullanmaya 10 kilo aldım 🤭🤭🤭

Sizin ilk transfer sanırım hangi şubesi peki hocanız kim ? vallahi ben Eylül ayında başladım ilaçları kullanmaya 10 kilo aldım 🤭🤭🤭
Evet ilk olacak 😅 Yiğit Çakıroğlu hocaya görünüyorum hep, çok harika bir doktor, maslak Acıbadem’ de, sizin doktorunuz kim? Maslak mı birde 🥰

Merhaba
Ben de Nisan ayında transfer olacağım. Bir sorum var. Adetin ikinci günü gel dediler ama bugün öğle saatlerinde lekelenmeyle başladı. Yeni yeni söküyor. Acaba yarın değil de öbürgün sabahına randevu alsam daha mı iyi olur sizce?

Merhaba
Ben de Nisan ayında transfer olacağım. Bir sorum var. Adetin ikinci günü gel dediler ama bugün öğle saatlerinde lekelenmeyle başladı. Yeni yeni söküyor. Acaba yarın değil de öbürgün sabahına randevu alsam daha mı iyi olur sizce?
Merhaba galiba farketmiyo, bana 2.3. Ya da 4. Gün gelin demişlerdi ben dün 2. Günümde gittim, cuma saat 15 gibi hastalanmıştım 😅 size de demişlerdir 2. Veya 3. Veya 4. Gün gelin diye…

Merhaba galiba farketmiyo, bana 2.3. Ya da 4. Gün gelin demişlerdi ben dün 2. Günümde gittim, cuma saat 15 gibi hastalanmıştım 😅 size de demişlerdir 2. Veya 3. Veya 4. Gün gelin diye…
Ama ben adetin 3. Günü estrofeme başlamıştım. Eğer doğal siklus olacaksa belki estrofem vermeyeceklerdir ondan olabilir bilmiyorum

Bildigim kadarıyla 2. ya da 3. Ya da 4. Çok farketmiyo, ona göre doz ayarlıyorlardır, çok kadin var 2. Gün başlayan yine çok kadin var 4. Gün başlayan… siz yarın bi sorun ona göre hareket edin bence 🙏🏽
Çok teşekkürler. Az önce hemşire hattına yazdım. Salı gitsem oluyormuş. Yarın arayıp randevu alın dediler.

Yarın iğnelere başlayacağım bakalım 🤔 heyecanlıyım 😂

Merhaba. Benim de Nisan’da olacak transfer. 14 Şubat’ta 8 yumurta toplandı, 7’si döllendi, 5’i 5.güne gitti ve 3 tanesinden biyopsi alınıp Ngs yapıldı. 1 embriyom sağlıklı geldi. Yaş 43. İlk denemem. Heyecan dorukta!
Merhaba, hayırlı olsun tedavinizi nerede oldunuz?

Merhaba kızlar, inşallah pozitif sonuçlar alırsınız.Ben de yarın başlayacağım tedaviye çok heyecanlıyım ortalama kaç gün sonra opu oluyor
Ben 24 ocakta adet olmuştum. 6 şubatta opu oldum. İnsallah tedaviniz iyi gecer hayırlı olsun ☺️

X