Oy oy maşallah hadi hayırlısı inşallahbana ovitrelle, estrofem, coraspin, prolutex, progestan fitil, duphaston, biteral, prendol, proluton depot vermiş. Of yazaken yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy maşallah hadi hayırlısı inşallahbana ovitrelle, estrofem, coraspin, prolutex, progestan fitil, duphaston, biteral, prendol, proluton depot vermiş. Of yazaken yoruldum
Yaaaa hadi hayırlısı inşallah canimmm güzel çıkar sonuçların insalalhŞimdi çıktım çok istediğim gibi kalınlaşmamış dedi ama e2 progestan falan bakalım dedi eğer onlar iyi çıkarsa haftaya bugün transferim var
Amin. İnsallah canimÖncelikle hayırlı olsun canım tedavin umarım herşey yolunda gider
İyi çıktı canım haftaya transferim var inşallahYaaaa hadi hayırlısı inşallah canimmm güzel çıkar sonuçların insalalh
Canım benim gecen yıl nisan da rahim içindeki tüpler polipler miyon lar alındı tertemiz bir rahim embriyolar da 5. Gün embriyoları idi ben kesin gözü ile bakıyordum ilki hiç tutmadı ikincisinde farklı olarak tutunmayı arttıran bir serum verildi transfer günü oda kimyasal oldu son kalan embriyolar 6. Gün embriyosu onları transfer için hastaneye gittiğimde kendi doktorumun hastaneden ayrıldığını ögrendim mecbur oranın başındaki doktorla görüştüm oda kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi kendim sil baştan başlamak istiyorum dedi sagolsun güzel bir tedavi uyguladı vitamin takviyesi çok yaptı embriyolarda farkı gördüm ama umudumu yitirdim işte daha önce aynı hastanede 2 olumsuz sonuç alıncaCanım ben 23 ünde hastaneye gittim işte önce kan verdim. e2 30 progesteron da 0.3 çıktı lan verdikten sonra değerler normal ise ilaca başlayabilirmişim. Aradılar değerler normal başlayın dediler şu an ikinci günüm.Hiç belli olmaz umudunu yitirme lütfen çünkü ol der ve olur. Mübarek ayda bol bol dua edelim ummadığın anda çiçek açar umutlar. Seni umutsuz yapan ne oldu peki paylaşmak ister misin
Dualarim seninleİyi çıktı canım haftaya transferim var inşallah
Allah razı olsun canımDualarim seninle
Monodoks prednol 4 prolutex progestan estrofem birde vitamin takviyeleri var redostım koenzim Q10 bellavie advanced birde gluthıon diye vitamin iğnesi vitaminleri uzun süredir kullanıyordum ilaç ve iğnelere de adet olunca başladım birde transfer öncesi diye bugun bir serum verdiler süt gibi bir serum idi transfer de 29 unda kesinleşti artık aynı gün transfer olacağız siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzMerhaba bende 29 martta transfer olacağım hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Aynı ilaçları bende kullandım adetin 2. Günü kontrle gittim estrofem verdiler sadece estrofem e adetin 3. Günü başladım önce sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım 5 gün sonra sabah 1 öğlen 1 akşam 1 şeklinde kullanıma devam ettim 5 gün de böyle kullandıktan sonra sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanmaya devam ettim haftada 1 muayeneye gittim rahim kalınlığı 11 küsüre gelince progestan verildi prolutex verildi prednol ve mobodoks verildi transfer de çarsamba günü fakat oksapar dediğiniz kan sulandırıcı oksapar ı transferle birlikte vermişlerdi bana daha önceKızlar bende transfer için ikinci adetimi bekliyorum 4 gun geçti.Kasiklarim belim ağrıdan kopuyor.Bir türlü olamadım.İlaçlara adet bittikten sonra mi baslaniyor? Doktor Estrofem progestan ve oksapar verdi. Hazırlık için bu ilaçlara ne zaman başlanilmasi gerekiyor .Ne zaman kullanmam gerektigi hakkında bilgi de vermedi. Bilen aynı ilaçları kullanan yazabilir mi?
10 gün Estrofem ve coraspin kullanıyordum dün kontrole gittim rahim kalınlığı iyi dedi doktor şuanda Estrofem coraspin devam ilave olarak monodoks prednol progestan iğne vitaminleri zaten kullanıyorum transfer gününde proluton depot iğne vurulucakMonodoks prednol 4 prolutex progestan estrofem birde vitamin takviyeleri var redostım koenzim Q10 bellavie advanced birde gluthıon diye vitamin iğnesi vitaminleri uzun süredir kullanıyordum ilaç ve iğnelere de adet olunca başladım birde transfer öncesi diye bugun bir serum verdiler süt gibi bir serum idi transfer de 29 unda kesinleşti artık aynı gün transfer olacağız siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İlaçlarımız çok benzer hangi merkezde tedavi görüyorsunuz10 gün Estrofem ve coraspin kullanıyordum dün kontrole gittim rahim kalınlığı iyi dedi doktor şuanda Estrofem coraspin devam ilave olarak monodoks prednol progestan iğne vitaminleri zaten kullanıyorum transfer gününde proluton depot iğne vurulucak
Bahçeci Bursa sizİlaçlarımız çok benzer hangi merkezde tedavi görüyorsunuz
Ben istanbul AcıbademBahçeci Bursa siz
Özel olmazsa eğer senin durumun neBen istanbul Acıbadem
Ben 20 Li yaşlarda enfeksiyon kaptım ilk belirtisi adetle kanama şeklinde başlayınca enfeksiyon olduğunu anlayamadım adet im uzun surdu sandım meğerse enfeksiyon rahimde ki tüpleri çürütmüş gecen sene de evlenince direk rahim film i çektirdim rahimde tüplerin tıkalı olduğu poliplerin olduğu 1 adet te küçük miyom olduğu görüldü bende direk doktor amfisi tüpleri polipleri miyom u aldırıp tüp bebek tedavisine başladım yani evlendikten sonra normal yolla hiç gebelik denemedik direk doktora gittik şimdi düşünüyorum geç kalmışım eşimle sevgili iken başlasa idim tedaviye evli iken çevrenin çocuk sorma baskısı yoruyor beniÖzel olmazsa eğer senin durumun ne
O çevrenin çocuk baskısı çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alalım inşallahBen 20 Li yaşlarda enfeksiyon kaptım ilk belirtisi adetle kanama şeklinde başlayınca enfeksiyon olduğunu anlayamadım adet im uzun surdu sandım meğerse enfeksiyon rahimde ki tüpleri çürütmüş gecen sene de evlenince direk rahim film i çektirdim rahimde tüplerin tıkalı olduğu poliplerin olduğu 1 adet te küçük miyom olduğu görüldü bende direk doktor amfisi tüpleri polipleri miyom u aldırıp tüp bebek tedavisine başladım yani evlendikten sonra normal yolla hiç gebelik denemedik direk doktora gittik şimdi düşünüyorum geç kalmışım eşimle sevgili iken başlasa idim tedaviye evli iken çevrenin çocuk sorma baskısı yoruyor beni
Teşekkür ederim canim. Kaçıncı gün transferiniz olmuş oluyor? Bende çok şükür ikinci adetimi oldum. Pazartesi kontrole gideceğim.Aynı ilaçları bende kullandım adetin 2. Günü kontrle gittim estrofem verdiler sadece estrofem e adetin 3. Günü başladım önce sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım 5 gün sonra sabah 1 öğlen 1 akşam 1 şeklinde kullanıma devam ettim 5 gün de böyle kullandıktan sonra sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanmaya devam ettim haftada 1 muayeneye gittim rahim kalınlığı 11 küsüre gelince progestan verildi prolutex verildi prednol ve mobodoks verildi transfer de çarsamba günü fakat oksapar dediğiniz kan sulandırıcı oksapar ı transferle birlikte vermişlerdi bana daha önce
Allahım inşallah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsinO çevrenin çocuk baskısı çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar alalım inşallah
Mart ın 11 inde ilaçlara başladım 29 Mart da transfer olacağımTeşekkür ederim canim. Kaçıncı gün transferiniz olmuş oluyor? Bende çok şükür ikinci adetimi oldum. Pazartesi kontrole gideceğim.