Teşekkür ederim.Amin hepimizin hayırlı olsunAa daha varmış sizin. Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Amin hepimizin hayırlı olsunAa daha varmış sizin. Hayırlısı olsun
Ben kuru inciri denemiştim ama çok işe yaramadı bide eşim 2 kere göreve gitti. Göreve geldikten sonra da çok zaman geçmiş olacaktı. Yine doğal yolla yada klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışsam olmasa yine zaman geçecek. O yüzden uzatmak istemedim.Merhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!
Hmm .. anladım baya zormus can sagligi olsun herseyin bir vakti zamani vardir elbet dualarım sizinle ..Ben kuru inciri denemiştim ama çok işe yaramadı bide eşim 2 kere göreve gitti. Göreve geldikten sonra da çok zaman geçmiş olacaktı. Yine doğal yolla yada klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışsam olmasa yine zaman geçecek. O yüzden uzatmak istemedim.
İnşallahGüzel haberlerle gel bizeeee miniğin seninledir insallaj canimm
Kuzum hangi ilaçları kullanıyorsun? Bugün bende iğnelere ve ilaçlara başladım. Hangi ilaç adet ağrısı gibi ağrı yapıyor?İnşallah
Teşekkürler. İstanbul Şişli MemorialMerhaba, hayırlı olsun tedavinizi nerede oldunuz?
Okdar bellirti aramadigim için bilmiyorum transfer ilaclarim bunlar sonuca kadar devamKuzum hangi ilaçları kullanıyorsun? Bugün bende iğnelere ve ilaçlara başladım. Hangi ilaç adet ağrısı gibi ağrı yapıyor?
Baya benzermiş ilaçlarımız bana da bunları verdiOkdar bellirti aramadigim için bilmiyorum transfer ilaclarim bunlar sonuca kadar devam
Hadi hayırlı uğurlu olsunBaya benzermiş ilaçlarımız bana da bunları verdi
Memnun musunuz, tedavi ne kadar tuttu, prp var sanırım orada değil mi, hemen randevu veriyorlar mı?Teşekkürler. İstanbul Şişli Memorial
Evet bana da estrofem ve coraspin verdi adetin 3. Günü kullanmaya başladım sonra 7 gün kala ilaçlarım arttı.Merhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?
Coraspin vermedi. Bu gün başladım 5nisanda kontrol dedi. 10 gün kullanacağım yani. Sizin de mi öyle? 10gün mü kullanacaksınızEvet bana da estrofem ve coraspin verdi adetin 3. Günü kullanmaya başladım sonra 7 gün kala ilaçlarım arttı.
Merhaba canım ben de estrofemle başladım ve CORASPİN. 10 gün ikisini kullandım sonrasında iğne ve fitil kullandımMerhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?
Anladım canım. Transfer oldun mu sen? İğneleri vs kaç gün kullanmak gerekiyor. Bir de ben histereskopi olmuştum geçen ay sonucumda kronik endometrit yazıyor. Dr önemli değil dedi. Başladık transfer hazırlığına ama aklımda o endometrit durumu inşallah sorun çıkmazMerhaba canım ben de estrofemle başladım ve CORASPİN. 10 gün ikisini kullandım sonrasında iğne ve fitil kullandım
Ben estrofemi 10 gün kullandım. 25ine çağırdı gittim. Transfere kadar estrofeme devam edeceğim. 1 nisanda transferim var inşallah.Coraspin vermedi. Bu gün başladım 5nisanda kontrol dedi. 10 gün kullanacağım yani. Sizin de mi öyle? 10gün mü kullanacaksınız
Transfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicemAnladım canım. Transfer oldun mu sen? İğneleri vs kaç gün kullanmak gerekiyor. Bir de ben histereskopi olmuştum geçen ay sonucumda kronik endometrit yazıyor. Dr önemli değil dedi. Başladık transfer hazırlığına ama aklımda o endometrit durumu inşallah sorun çıkmaz
İnşallah pozitifi görürsün canımBen estrofemi 10 gün kullandım. 25ine çağırdı gittim. Transfere kadar estrofeme devam edeceğim. 1 nisanda transferim var inşallah.
Bende 1 nisan da transfer olacağım. Eğer gebelik olusa iğnelere ve fitile 12 haftaya kadar devam edeceğimTransfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicem
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canımTransfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicem