2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!
Ben kuru inciri denemiştim ama çok işe yaramadı bide eşim 2 kere göreve gitti. Göreve geldikten sonra da çok zaman geçmiş olacaktı. Yine doğal yolla yada klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışsam olmasa yine zaman geçecek. O yüzden uzatmak istemedim.

Ben kuru inciri denemiştim ama çok işe yaramadı bide eşim 2 kere göreve gitti. Göreve geldikten sonra da çok zaman geçmiş olacaktı. Yine doğal yolla yada klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmaya çalışsam olmasa yine zaman geçecek. O yüzden uzatmak istemedim.
Hmm .. anladım baya zormus can sagligi olsun herseyin bir vakti zamani vardir elbet dualarım sizinle ..

Kuzum hangi ilaçları kullanıyorsun? Bugün bende iğnelere ve ilaçlara başladım. Hangi ilaç adet ağrısı gibi ağrı yapıyor?
Okdar bellirti aramadigim için bilmiyorum transfer ilaclarim bunlar sonuca kadar devam

Eklentiler

• IMG_20230319_003750.jpg
    IMG_20230319_003750.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 55

Eklentiler

• 344584E1-C90C-4670-BB1F-6D9CFD2CBD54.jpeg
    344584E1-C90C-4670-BB1F-6D9CFD2CBD54.jpeg
    161,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?

Merhaba kızlar bu gün regl 3.günüm transfer için ilaca başladık. Dr sadece estrofem verdi günde 3 tane. İlk tüp bebek denemem o yüzden pek bilmiyorum bu aşamayı. Sadece bu ilacı mı veriyorlar acaba ?
Evet bana da estrofem ve coraspin verdi adetin 3. Günü kullanmaya başladım sonra 7 gün kala ilaçlarım arttı.

Merhaba canım ben de estrofemle başladım ve CORASPİN. 10 gün ikisini kullandım sonrasında iğne ve fitil kullandım

Merhaba canım ben de estrofemle başladım ve CORASPİN. 10 gün ikisini kullandım sonrasında iğne ve fitil kullandım
Anladım canım. Transfer oldun mu sen? İğneleri vs kaç gün kullanmak gerekiyor. Bir de ben histereskopi olmuştum geçen ay sonucumda kronik endometrit yazıyor. Dr önemli değil dedi. Başladık transfer hazırlığına ama aklımda o endometrit durumu inşallah sorun çıkmaz

Coraspin vermedi. Bu gün başladım 5nisanda kontrol dedi. 10 gün kullanacağım yani. Sizin de mi öyle? 10gün mü kullanacaksınız
Ben estrofemi 10 gün kullandım. 25ine çağırdı gittim. Transfere kadar estrofeme devam edeceğim. 1 nisanda transferim var inşallah.

Anladım canım. Transfer oldun mu sen? İğneleri vs kaç gün kullanmak gerekiyor. Bir de ben histereskopi olmuştum geçen ay sonucumda kronik endometrit yazıyor. Dr önemli değil dedi. Başladık transfer hazırlığına ama aklımda o endometrit durumu inşallah sorun çıkmaz
Transfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicem

Transfer oldum canım çok şükür pozitif. İğnelere cuma günü başlamıştım sonraki çarşamba transfer oldu. Ama iğne ve fitile 10. Haftaya kadar devam edicem
Bende 1 nisan da transfer olacağım. Eğer gebelik olusa iğnelere ve fitile 12 haftaya kadar devam edeceğim

X