2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Peki,transfer ne zaman olacak sizin?Neye göre transfer günü belirleniyor ne kadar bekletiyorlar
1 nisanda transferim. Ben ohss riskinden dokayı 2 adet bekledim. Ama taze transferde yapılabiliyor onu doktorunuz durumunuza göre karar veriyor.
Amin inşallah.Sizlerin de öyle güzel haberler almak nasip olsun
Çok teşekkür ederim inşallah 🤲🏻

Peki,transfer ne zaman olacak sizin?Neye göre transfer günü belirleniyor ne kadar bekletiyorlar
Genellikle doktorlar rahim dinlendirme sürecini izliyorlar kist ohss riskine karşı yani bireysel olarak değişiyor. Ben pcosluyum fazla yumurtam toplanditdigi için rahim dinlendirmedeyiz 2. Sdetimi bekliyorum opudan 1 hafta sonra genellikle adet olunuyor zaten

Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuclansin,ben de yarın başlayacağım büyük bir ihtimalle çok değişik duygular içinde oluyoruz
Çok az kaldı 1 nisandan sonra artık bekleme sürecine gireceğim ve onun streside çok ayrı 🥹 test gününe kadar gelgitli olurum kesin 😂 ay tuttu ay tutmadı. Şunu yaptım acaba bişey oldu mu 😂 hep böyle düşünceler içinde olacağım. Sizin ne zaman transfer

Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
Merhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!

Merhaba umarim hepinizin gönlünce olur allahtan ümit kesilmez . . Bir sorum olacaktir hic sogan kürü denediniz mi acaba ? Kuru incir kürü gibi !!
Sağol canim soğan kurunu denedim evet ama bir sonuç elde edemedim. Saha da fazla beklemek istemedik açıkçası 3 senedir bekliyoruz artık manevi olarak yorulduk biz elimizden geleni yspicaz tevekkül Allahtan

Çok az kaldı 1 nisandan sonra artık bekleme sürecine gireceğim ve onun streside çok ayrı 🥹 test gününe kadar gelgitli olurum kesin 😂 ay tuttu ay tutmadı. Şunu yaptım acaba bişey oldu mu 😂 hep böyle düşünceler içinde olacağım. Sizin ne zaman transfer
Benim daha yeni başladık haftaya opu olacak

X