İnsallah öyledirBence ağrıların çoğu ilaçlarla alakalı bi durum. Yani ben hiç ağrılara takılmıyorum çünkü çok tasla ilaç kullanıyoruz etkisi vardır illaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah öyledirBence ağrıların çoğu ilaçlarla alakalı bi durum. Yani ben hiç ağrılara takılmıyorum çünkü çok tasla ilaç kullanıyoruz etkisi vardır illaki
Canım benim göğüs ağrım olmadı henüz. Belirti arama. Sadece bel ağrısı oldu.Pozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yok olmadı mı acaba diye düşünüyorum
Masallah canım. Cok güzelBen 7.gunden beri testle takip ettim 3 gun ust uste bugun kan vercem artik aminnn hepimiz guzel haberler alalim
Insallah canım. Tatlış kesecigi kap ta gelKızlar saat 11de randevum var bana dua edin, her şey yolunda olsun inşallah
Canım kaçıncı gün bugunKızlar, benim çok açık kahve rengi lekelenmem oldu. Korkuyorum bir şey olur mu
7. Gün canım. Regl günümCanım kaçıncı gün bugun
Hayırlı olsun İnşaAllah canım.Kızlar hastaneden çıktım 25 NISAN da transferim var çok şükür rahim kalinligim 8 mm olmuş doktor hersey çok iyi gidiyor dedi çok şükür prednol tetradox ile progeston fitil takviyesi yapti
Canimm normal bu zamanlarda yerleşme lekesi olabilir mi yine de doktorunu ara bilgilendirKızlar, benim çok açık kahve rengi lekelenmem oldu. Korkuyorum bir şey olur mu
Canım var inşallah hayırlı olsunEvet öyle düşündüm bende
Bilmiyorum ki belki de öyledir şimdilik devamı yok İnşaAllah olmaz çok korkuyorumCanimm normal bu zamanlarda yerleşme lekesi olabilir mi yine de doktorunu ara bilgilendir
Sağol kuzummHayırlı olsun İnşaAllah canım.
Insallahh ama sen yine de doktorunu araBilmiyorum ki belki de öyledir şimdilik devamı yok İnşaAllah olmaz çok korkuyorum
Tutunma kanaması olabilir devamı gelmezse tutuma kanamasıdır7. Gün canım. Regl günüm
İnşaAllah gelmez canım kalbim nasıl çarpıyor korkudan doktoruma yazdım cevap bekliyorumTutunma kanaması olabilir devamı gelmezse tutuma kanamasıdır
Canım ben o kanı görünce havalara uçmuştum tutunma belirtisi diye benim de açık pembe rengi idiİnşaAllah gelmez canım kalbim nasıl çarpıyor korkudan doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Ayyy İnşaAllah öyledir canım. Regl gününe denk geldi ya ondan çok korktumCanım ben o kanı görünce havalara uçmuştum tutunma belirtisi diye benim de açık pembe rengi idi
Cok tesekkur ederim, Allah hepimize nasip etsin insallahMasallah canım. Cok güzel
Yaa teşekkür ederim inşallah darısı hepinizeCanım var inşallah hayırlı olsun